İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 337
181
tmm abi ben pm attım bakarmısın ?

182
EVT BEYLER YARI FİNALİN İLK İKİ TAKIMI BELLİ OLMUŞKEN BİR ANKET AÇAYIM DEDİM acaba ŞAMPIYON KİM OLUR ELENEN TAKIMLAR ANKET TDEN ÇIKARAILCAK ŞUAN BUNLAR ELENMEDİ

OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZDA BEKLİYORUZ ?

183
Trafik canavarı "putu" daha ne zaman yıkılacak?
Habertürk Ekonomi Müdürü Melda Yücel'in yazısı...


Bir an gelir, ölüm olur.
Her şey değersizdir artık.
Hele ki; zamansız, gençse ölüm...
Habertürk ailesi olarak bu acımız çok taze.
Özlem...
Saygı...
 
***
 
Barış Akarsu 28 yaşında "sözde" trafik canavarı yüzünden yaşamını yitirdi.
Adı, artık ölüm.
Şimdi yine uzun uzun haberler yapılacak..
Gözyaşları sel olup akacak.
Ve yol devam edecek.
Nasıl?
 
Aynı çukurlarla.. Aynı bozuk virajlarla.. Aynı mucırlı yollar.
Kimisi, "mühendislik hatası" diyecek..
Çoğu da, "Trafik canavarı aldı"...
Ama o yol, aynen devam edecek.
"Kaç kişi gitti, daha başka gitmesin" denilecek.
Ama değişmeyecek.
Nereden mi biliyorum?..
Canımdan.
 
***
 
Herkes bir canını yollarda kaybetmedi mi?
27 yaşında kuzenim böyle bir yol kazasında gitti. Tanzer gelmedi.. Gelemedi.
4 genç, Sarıyer'de kazıklı yoldan Boğaz'a uçtu.
Adı ölüm oldu.
Yıl 1998'di...
 
Onun da ardından uzun uzadıya haberler yapıldı.
Anahaber bültenlerine konu oldu.
Gözyaşları sel oldu aktı.
"Trafik canavarı artık can almasın" dendi.
 
***
 
Yıl 2007..
Şimdi de bir başka genç ölüm, Barış Akarsu.
Bir gün önce bir başkası Ece Maviş...
Niye bir adım yol alamıyoruz?
Bu kadar mıyız?
Bu trafik canavarı da kim?
 
***
Kurucumuz rahmetli Ufuk Güldemir'in, Mustafa Taşar'ın ölümünün ardından bir analizinde dediği gibi..
...

"Trafik canavarı bir puttur!"
Mustafa Taşar’ın katili “trafik canavarı” değil, son 20 yılda yol yapmayı, yaptırmayı beceremeyen hükümetlerdir.

...

Yolların yetersizliği nedeniyle trafik kazalarında kaybettiğimiz binlerce masum insan, mezarlarından onlara seslenmektedir:
 
“Putları kırın..Yolları yapın… “
 
***

Söz bitti...

184
Barış Akarsu'nun cenazesi İstanbul'a getirildi
THY'nin tarifeli uçağı ile 06.00'da Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY Kargo bölümüne getirildi.

05.07.2007 09:50
Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi altına alınan, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun cenazesi İstanbul'a getirildi.

Katıldığı müzik yarışmasından sonra iyi bir başarı grafiği yakalayan Barış Akarsu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasından sonra Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 29. doğum gününü kutlamak üzere, arkadaşlarının beklediği otele doğru 2 bayan arkadaşı ile birlikte yola çıkan Akarsu'nun içinde bulunduğu özel otomobil, meşrubat yüklü kamyonla çarpıştı. Olayda araçta bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman isimli bayanlar hayatını kaybederken, Barış Akarsu ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. 29 Haziran tarihinden buyana hastanede ölüm-kalım mücadelesi veren Akarsu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, dün gece 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun cenazesi Özel Bodrum Hastanesi'nden alınarak, havayolu ile İstanbul'a getirildi. Saat 05.00 sıralarında THY'nin tarifeli uçağı ile Bodrum'dan ayrılan cenaze, 06.00'da Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY Kargo bölümüne getirildi. Ölümü ile sevenlerini yasa boğan Barış Akarsu'nun cenazesini Yüksel Aytuğ, Mehmet Sayhan ve arkadaşları karşıladı. Kargodan alınan cenaze, nakil aracına bindirilerek, memleketi Amasra'ya gönderildi. Cenazeyi teslim alan Yüksel Aytuğ; "Şu an sözün bittiği yer. Çok önemli bir sanatçı adayımızı kaybettik. Genç bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz" dedi. Barış Akarsu'nun ailesi de minibüsle havalimanından ayrıldı.

İHA
 

185
OYUNSİTENİZ 1. CLAN WAR / 1. MAÇLAR(5 - 8 TEMMUZ)
« : 05 Temmuz 2007, 09:55:16 »
1. HAFTA FİXTÜRÜ


HERKEZ KARŞISINDAKİ RAKİBİ İLE ORDA SEÇMİŞ OLDUĞU TAKIMLA MAÇ YAPCAKTIR.

(ÖRN. FENERKRAL(FRANSA) - HANZER( ARJANTİN)

MAÇLARIN SON YAPILIŞ TARİHİ 08.07.2007 PAZAR GÜNÜDÜR.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM ...

DİKKAT !!!MAÇLAR PUAN USULÜ VE TEK MAÇTIR .

186
OYUNSİTENİZ 1. CLAN WAR / TAKIMLARIN GRUPLARA DAĞILIMI
« : 05 Temmuz 2007, 07:57:38 »

188
OYUNSİTENİZ TEAM CUP 2 TURNUVASİ 1.BÖLÜM(YENENLER) YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR 2+1 SİSTEMİ İLE OYNANIP YANİ 3 MAÇ YAPILCAK 2 MAÇI ALAN GALİP (AVERAJ OLMUYACAKTIR) OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN SON TARİH 5 TEMMUZ PERŞEMBE GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!


MERT961 - CEMALAKKO

FENERKRAL 0 - 2 HARUN


NOT : EŞLEŞMELER ADİL BİR BİÇİMDE KURA SİSTEMİ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

NOT : BERABERLİK YOKTUR UZATMALAR VE PENALTILARLA NET SKOR ÇIKMAK ZORUNDADIR


189
TRABZONSPOR / Acı ama gerçek!
« : 04 Temmuz 2007, 09:56:59 »
Acı ama gerçek!

Ziya Doğan yeni katılım beklese de Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren transferin kapandığını doğruladı.


'Aradığımız mevkilere Türkiye’de oyuncu yok, yabancı kontenjanımız dolu. Ne Jun’a ne de tatilde olan(!) Musampa’ya da talip yok.'

Doğan’a kötü haber
Ve Trabzonspor’da transfer dönemi çok büyük bir sürpriz olmaması halinde resmen kapandı... Her ne kadar teknik direktör Ziya Doğan, Gerede kampının ilk gününde, “Üç dört takviye planlıyoruz. Eksiklerimizi yönetimle konuştuk, çalışmalar sürüyor. Bu oyuncuların Trabzon etabına kadar yetişmesini planlıyoruz” ifadelerini kullansa da, yönetim kanadından art arda gelen demeçler stratejinin değiştiğini gözler önüne serdi.

‘Alternatif aradık’
Önceki gün Zeyyat Kafkas’ın yaptığı, “Alternatif açısından bir kaleci almak niyetindeydik ama olmadı. Ekstra bir gelişme olmazsa transferi kapattık” açıklamalarından sonra dün de başkan yardımcısı Aydın Pişiren, konuya açıklık getirdi. Türkiye’de istedikleri mevkilere oyuncu bulunmadığını anlatan Pişiren, “Bu nedenle yabancılara yönelmiştik. Ancak bu açıdan da kontenjan sorununa takıldık” diye konuştu.

‘Bedava göndermeyiz’
Mevcut yabancıların elden çıkarılması konusunda da ellerinin kollarının bağlandığını belirten Bordo-Mavili ekibin yöneticisi şöyle devam etti: “Ancak Musampa ve Tomas Jun’u satabilirsek futbolcu alırız. Şu anda bu isimlere talip olan kimse yok. Musampa tatil yapıyor ama serbest kalmasın diye ona para ödüyoruz. Yani bu iki futbolcu da başımızı ağırtıyor. Onları bedava göndermemek için sonuna kadar direneceğiz.”

Gözler Ziya Doğan’da
Kadroda ciddi bir eleminasyona gidecek olan teknik direktör Ziya Doğan ile Süper Lig ekiplerinden teklifler alan Ufukhan ile Tayfun Cora’nın özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu futbolcuların deneyimli hocaya durumlarını soracağı ve “Eğer bizi düşünmüyorsanız oynayabileceğimiz bir takıma gitmek istiyoruz” mesajını vereceği kaydedildi. Ancak Doğan’ın bu konudaki son kararını İnter Toto Kupası’nda oynanacak ilk tur maçlarından sonra vereceği bildirildi.

(Fanatik)
 

190
TRABZONSPOR / Fatih'in transferi zor
« : 04 Temmuz 2007, 09:56:37 »
Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzon'da herkes tarafından istenen bir oyuncu olduğunu, ancak bu transferin kolay olmadığını söyledi.

Başer,yaptığı açıklamada, son günlerde eski futbolcuları Fatih Tekke'nin bordo-mavili takıma geri dönme durumunun olduğu şeklinde basında haberler yer aldığını belirterek, ''Fatih Tekke'yi Trabzon'da yönetici olsun taraftar olsun herkes ister. Ama Fatih Tekke'yi istemek, sadece istemektir'' dedi.

Fatih Tekke'nin 7.4 milyon Avroya Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olduğunu hatırlatan Başer, şu anda transfer için teknik ve ekonomik şartların müsait olup olmadığının araştırmasını yaptıklarını, ancak bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığını ifade etti.

Olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transferi kapattıklarını ifade eden Başer, ''Yabancı kontenjanından bir fazla sayıda oyuncumuz var. Jun ve Musampa'nın gitmesi halinde ancak bir yabancı alabiliyoruz. Ancak şu anda bu futbolcular ile sözleşmelerimiz sürüyor. Eğer başka bir kulübe bu futbolcuları verirsek, o zaman bir değerlendirme yaparız. Yerli oyuncular ise çok pahalı. Onun için olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer yapmayacağız'' diye konuştu.

Başer, Gerede kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ''Genç oyuncular ağırlıklı bir kampın olması da avantajdı. Genç oyuncularımıza kendilerini gösterme fırsatı verdik ve 4 oyuncu bu şansı iyi kullandılar. Onlar bu takımın geleceği. Genç oyuncularımız bizi daha da morallendirdiler'' dedi.

Gerede kampını tamamlayarak dün Trabzon'a dönen bordo-mavili takımın bugünü izinli olarak geçireceği, İntertoro Kupası maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacağı bildirildi.

191
TRABZONSPOR / Ziya Doğan patladı!
« : 04 Temmuz 2007, 09:56:15 »
Ziya Doğan patladı!

Ziya Doğan, "Yönetimle inanılmaz bir uyum içindeyiz. Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacak" dedi.

YENİ sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor’un teknik direktörü Ziya Doğan, "Yönetim kuruluyla inanılmaz bir uyum içinde yola devam ediyoruz. Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi. Doğan, yönetim kurulundan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile birlikte Gerede kampını ziyaret ettiklerini hatırlattı. Doğan, ziyaret sırasında Hacıosmanoğlu’na "hoş geldin" demesinin bile farklı boyutlara çekilmeye çalışıldığını savunarak, şunları kaydetti: "Görüşmede bahsedildiği gibi ’Başkan bizi bıraktın’ gibi bir ifadem olmamıştır. Yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Birileri bunu görüyorlar ve bozmaya çalışıyorlar. Trabzonsporlular oyuna gelmesinler."
(Hürriyet) 

192
TRABZONSPOR / 1 numaralı sorun!
« : 04 Temmuz 2007, 09:55:54 »
1 numaralı sorun!

Trabzonspor bir yandan kaleci ararken, elindekileri de bir bir kaybediyor. Ahmet Şahin'in sakatlanmasının ardından dün de Tolga'nın aşil tendonunda çekme meydana geldi

Martinez, Hasagiç ve Cordoba gibi kalecilerle flört eden, ancak bunların hiçbiriyle anlaşamayan Trabzonspor'da kaledeki sorun devam ediyor. Bolu'nun Gerede ilçesinde kamp yapan bordo - mavililerin file bekçileri bir bir sakatlanıyor.

Kampın ilk günlerinde kaleci Ahmet Şahin'in sakatlanmasının ardından PAF takım kalecisi Zeki Ayvaz, kampa çağrıldı. Bu şanssızlığın ardından kaleci Tolga da dün sabahki çalışmaya, sakatlığı nedeniyle katılmadı. Aşil tendonunda meydana gelen çekme nedeniyle Ankara'ya giden ve MR çektiren Tolga'nın birkaç gün takımdan ayrı olarak çalışacağı ancak durumunun çok ciddi olmadığı kaydedildi.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 337