İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 337
193
TRABZONSPOR / Trabzon'da Bobadilla bilmecesi
« : 04 Temmuz 2007, 09:55:31 »
Trabzon'da Bobadilla bilmecesi

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Üyesi İbrahim Baturoğlu' nun, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığı ve bu oyuncunun yarın İstanbul'a geleceğini söylemişti.

Transfer Komitesi' nin diğer üyesi Abdullah Başer' in akşam saatlerinde bu transferi yalanlaması dikkat çekti. Başer, Bobadilla' nın ülkesinin milli takımında olduğu için İstanbul' a gelemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor' da transfer bilmecesi sürüyor. Daha önce Avustralyalı futbolcu Nick Carle' nin transferinde karmaşa yaşayan Trabzonspor' da yönetim kurulu şimdi de Paraguaylı Milli kaleci Bobadilla' nın transferinde karışıklık yaşadı. Sabah Başkan Yardımcısı İbrahim SFERBaturoğlu, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığını ve yarın İstanbul' a gelmesinin beklendiğini ifade ederken, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, böyle bir görüşmelerinin olmadığını ve Bobadilla' nın ülkesinin Milli takımında olduğu için Türkiye' ye gelemeyeceğini söyledi.

Başer, Bobadilla ile menajeri aracılığı ile bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Anlaşma yok ancak, görüşmemiz oldu. Kaleci konusunda son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek" diye konuştu. Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu ise, sabah yaptığı açıklamanın aksine, Bobadilla' nın transferi ile ilgili görüşmelerin Abdullah Başer tarafından gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Şu anda netleşmiş bir şey yok. Ancak görüşmeler oldu.

Milli takım kampında olduğunu öğrendik, o yüzden gelme ihtimali düşükmüş. Ancak transferini de kapatmadık. Hocamız isterse bu transfer gerçekleşebilir" dedi. İki yöneticinin verdiği bu iki açıklama, transfer konusunda yaşanan kopukluğu gözler önüne serdi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise transfer konusunda tamamen Teknik Direktör Ziya Doğan' ın istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

HASAGİC'E TÜRK KONTENJANI KOLAYLIĞI

Kaleci arayışlarını sürdüren ve Bobadilla' da karışıklık yaşayan Trabzonspor yönetimi rotayı yeniden Gaziantepsporlu Hasagic' e çevirdi. Boşnak kaleci Hasagic' in Türk vatandaşlığına geçme ihtimalinin oldukça yüksek olması üzerine harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin bu futbolcuyu kadrosuna katmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Martinez' in transferinin gerçekleşmesini çok istemiş, ancak bu futbolcunun olmaması durumunda, Cordoba veya Hasagic ikilisinden birinin kadroya katılabileceğini söylemişti. Tranfser komitesi üyelerinin Doğan' ın listesinde olmamasına rağmen yabancı kaleci için görüşmeler yapmasına tecrübeli çalıştırıcının el koyduğu ve Hasagic' in alınabileceğini belirttiği öğrenildi. Yabancı futbolcu transferi konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da yönetimin futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin oldukça ılımlı geçtiği belirtildi.
 

194
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da Kriz kapıda!
« : 04 Temmuz 2007, 09:55:05 »
Ziya Doğan 'dört', yönetim 'üç' takviye yapacağız diyor. Doğan, '29'una kadar yetişmeli' derken, henüz somut adımlar atılmaması sıkıntıya yol açıyor.

Kontenjan hâlâ sorun
Trabzonspor yine transfer söylentilerinin gölgesi altında bir kamp süreci yaşıyor. Teknik direktör Ziya Doğan, Gerede’deki ilk günde, “Kaleci, stoper, forvet ve forvet arkası bir oyuncu transfer etmeliyiz” ifadelerini kullanıp, ihtiyaçlarının altını önemle çizerken, yönetim kanadının, “Üç mevkiye takviye yapacağız” sözlerinin yanı sıra, kesinlikle aceleci davranılmayacağının da sinyallerini vermesi, Bordo-Mavililer’de yeni sıkıntıların kapısını aralıyor.

‘Büyük paralar yok’
Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, alternatifli bir liste üzerinde durduklarını ve bu sezon için büyük paralar harcamayı düşünmediklerine dikkat çekerken, özellikle stoper arayışından bahsedilmiyor. Transferdeki fikir farklılıklarının yanı sıra bir başka kritik konu da zaman sınırlaması. Daha önceki dönemlerde yaşanan sorunları bilen Doğan, “Trabzon etabına kadar bu işler bitmeli” derken henüz somut adımların atılmaması, yeni sezondan beklentileri büyük olan camiayı tedirgin ediyor.
(Fanatik)

195
TRABZONSPOR / Cordoba'dan Trabzon'a red
« : 04 Temmuz 2007, 09:54:46 »
 Cordoba'dan Trabzon'a red!

Beşiktaş'ın Kolombiyalı eski kalecisi Oscar ordoba, ''Türkiye'de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim'' dedi.

Kuşadası Yolcu Limanı'na yanaşan Ocean Monarch gemisiyle Yunan adalarına tura çıkan Cordoba, hareketinden önce limandaki Scala Nuova alışveriş merkezinde ailesiyle birlikte kahvaltı yaptı.

Ege Ports Terminal Binası'ndan gemiye geçerken, Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cordoba, burada gazetecilerin sorusu üzerine, ''Türkiye'de beşinci yılımı tamamladım. Artık ülkeme döneceğim. Ailemle birlikte gemi ile Yunan adalarına gezmeye gidiyoruz'' dedi.

Trabzonspor yönetiminin kadrosuna almak için harekete geçtiği yönündeki haberlere ilişkin sorulara yanıt vermeyen Oscar Cordoba, dönüşünde sakin kafayla kararlarını gözden geçireceğini belirtmekle yetindi. 
 

196
GALATASARAY / Feldkamp'tan sistem açıklaması
« : 04 Temmuz 2007, 09:54:08 »
Feldkamp'tan sistem açıklaması

G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Günün ilk antrenmanında sadece üç kaleci Aykut, Orkun ve Fırat ile ilgilenen Feldkamp bunu şöyle açıkladı:

" Bugün onları daha da yakından tanımak için onlarla daha fazla beraber oldum. Bir kalecinin sahip olması gereken standart hareketler var onları yakından görmek istedim"

Feldkamp antrenman sonrasında üç kaleciyi birden aynı anda kaleye geçirip futbolcularına penaltı attırdı. Bu arada tecrübeli teknik adam bir oyuncunun "Hocam biz bir kaleciye bile atamıyoruz, 3 kaleciye nasıl atacağız şeklindeki" çıkışına çok güldüğünü söyledi.

Alman hoca, Hasan Şaş'a bir gün önceki antrenmanda düdük fırlatmasını ise şöyle yorumladı:

"Dünkü çalışmada Hasan şov için oynadı. İki kaleci var. iki kaleci yerde. Orada gol atması gerekiyor ama hala çalım atıyor. Bizim şov için oynayacak arkadaşlara ihtiyacımız yok. Hasan maçlarda böyle oynamayacak zaten. Oynarsa ise kadroda olmayacak" diyerek yıldız oyuncuya çok ciddi bir mesaj gönderdi.

Feldkamp, transferle ilgili sorulara ise "Bundan sonra transfer ile ilgili konuşmayacağım. Bu konuyu 4-5 gün önce kapattık kampa 28-29 kişilik kadro ile gitmeyi hedefliyoruz. Perşembe karar vereceğiz. Burada önemli olan gönderdiğimiz oyunculara karar verdiğimiz zaman üzülmemeliyiz. Bunda gayemiz kim hakediyorsa o kalsın."

Bu arada Tomas ve Song 'un gönderileceğine dair haberlere karşı ise şu açıklamayı getirdi.

"Song bugün geldi. ilk çalışmasını yaptı. Fazla bir şey diyemeyeceğim. Tomas ilk günden beri gayet iyi, mutlu ve istekli çalışıyor. Buna söyleyecek bir şey yok."

"Disiplin sözcüğü çok sert bir kelime. Disiplinden anladığımız aşırı, askeri bir disiplin değildir. Eğer oyuncular ciddiyetle çalışıyorsa antrenmanlarda yapmaları gerekenleri yapıyor, yapmamaları gerekenleri yapmıyorlarsa o disiplindir.

Sağ bek ile ilgili soruya ise "geçen yıl kiraya verdiğimiz oyuncular var. Kendi içimizden sağ ayaklı oyuncular ile bir çözüm bulabiliriz. Buraya transfer düşünmüyoruz."

Bu arada bir basın mensubunun "taç atışını bile öğretiyorsunuz. Bunlar küçük yaşlarda öğrenilmesi gerekmez mi şeklindeki soruya ise Kalli şu yanıtı verdi.

"Tacın teknik atışı ile ilgili değil, rakip kaleye gelmişsin , 15 metre var. Burada tacı atan oyuncu geriye oynuyor. Avantajı dezavantaja çevirmemek lazım. Oysa sürekli rakip kaleye yönelmeli, rakip kaleye yaklaşmışken, tacdan ofsayt olmayacağını da hesap ederek, bu tür basit gibi görünen olayları da değerlendirmek, önemsemek gerekiyor."

Kalli ayrıca tek tek futbolcuları ile ilgili sorular sorulması üzerine, "Oyuncularım ile ilgili iyi ya da kötü konuşursam bunu daha önce oyuncularımın yüzlerine söylemişimdir. Oyuncularım, kendileri ve benimle olan diyaloglarında sizden haber almayacaklar direk benden haber alacaklar" diyerek hiç bir oyuncusun medya önünde eleştirmeyeceğini de vurguladı.

Bu arada "UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın hedefi nedir?" şeklindeki soruya ise Alman teknik adam, "Bizim şu anda ligde kendi sahamızda seyircisiz oynayacağımız 5 maç var. Bu zorluğu nasıl aşacağız, önce bunu düşünmeliyiz. Bu zorluğu aştıktan sonra diğer hedeflere yönelebiliriz" cevabını verdi.
 

197
GALATASARAY / Kural Heinz Feldkamp
« : 04 Temmuz 2007, 09:53:44 »
Kural Heinz Feldkamp 

Göreve geldiği gün "Her şeyin başı disiplin" diyen Galatasaray'ın hocası Karl Heinz Feldkamp; futbolcularına prensiplerini ezberletmeye ve nasıl bir 'kural adamı' olduğunu göstermeye başladı..

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Florya'da sert bir rüzgar gibi esmeye başladı. Göreve gelir gelmez, "Benim için önce disiplin gelir. İdmanda çalışmayan ve sahada koşmayan futbolcunun takımımda yeri yok" şeklinde açıklama yaparak futbolculara gözdağı veren Alman hoca, sert kurallarını pratiğe de dökmeye başladı. İlk olarak Fenerbahçe'nin kapısından dönen Ümit Karan'ı idmana almayan 74 yaşındaki Feldkamp; prensiplerinden asla taviz vermeyeceğini ve takımdaki herkesin gözden çıkarılabileceğini gösterdi. Kalli sadece idmanlara çıkmayan değil çalışmalara geç katılan isimleri de kadrodışı bırakacağını ifade etti.

DÜĞÜN GÜNÜ İDMANA ÇIKTI

Önceki akşam düğünü olan Okan Buruk'un aynı günün sabahı idmana çıkması Feldkamp'ın disiplin anlayışını özetleyen bir örnek. Felsefesini ve disiplinini Galatasaray'a yerleştirmeye çalışan Alman hocanın gazabına en son uğrayan futbolcu ise Hasan Şaş oldu. Sabah çalışmasında kaleciyi geçtiği halde geri dönerek bir çalım daha deneyen Hasan Şaş, Feldkamp'ı çıldırttı. Galatasaray'ın hocası, elindeki düdüğü milli futbolcunun sırtına fırlatarak, "Kaleciyi geçtin. Neden topu kaleye yollamıyorsun" diye bağırdı. Yaşanan son örnek, bu sezon disiplinsiz davranışlar sergileyen herhangi bir futbolcunun Florya'dan hemen yollanacağını ispatladı.
(Sabah)
 

198
GALATASARAY / Linderoth ile Bouzid tartıştı
« : 04 Temmuz 2007, 09:53:21 »
Linderoth ile Bouzid tartıştı

Hazırlıklarını Florya’da sürdüren G.Ssaray’da sabah yapılan idmanda futbolcular laktat testinden geçti.

Doç.Dr. Bülent Bayraktar gözetiminde yapılan testte, futbolcuların aerobik dayanıklılık ve her 3 dakikada bir tempolu koşunun ardından kan örnekleri alındı. Akşam yapılan ve 700 taraftarın izlediği çalışmada ise, Linderoth ile Bouzid arasında yapılan çift kale maçta gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sırasında tartışan ikiliyi, takım arkadaşları yatıştırdı. İdmana bugün İstanbul’da olacak Song katılmadı.

199
GALATASARAY / Aslan`da son bomba Santa Cruz
« : 04 Temmuz 2007, 09:52:57 »

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da bomba bir isim daha gündeme geldi: Roque Santa Cruz...

Menacerlerin teklif ettiği Bayern Münih’li golcünün, Toni ve Klose gibi flaş isimlerin transferinden sonra Alman ekibinden kesin olarak ayrılmak istediği öğrenildi. Bayern’de geçen sezon ilk 11’de fazla şans bulamayan, Bundesliga’da 2 Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece 1 gol atan Paraguaylı yıldızın, 2009’a kadar sözleşmesi var.

200
GALATASARAY / Ve Ümit Karan idmanda!
« : 04 Temmuz 2007, 09:52:36 »
Sıcak gelişme! Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve gündeme bomba gibi düşen Galatasaray'ın yıldız golcüsü Ümit Karan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah şu an devam eden idmanına 10 dakika gecikme ile katıldı.

Karan dün G.Saray teknik direktörü Feldkamp tarafından idmana alınmamıştı.

ÜMİT KARAN'DAN YUMRUK ŞOV!

İdmana çıkarak çalışmalara başlayan Ümit Karan'a, Galatasaraylı taraftarlar da büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Golcü oyuncu idmanı izleyen taraftarların çağırısına cevap vererek yumruk şov da yaptı.

201
GALATASARAY / Sezgin`den zehir zemberek!
« : 04 Temmuz 2007, 09:52:14 »
Sezgin`den zehir zemberek!

'Tahkim kararı, futbolun içinde olan siyasetin baskısıyla alınmıştır. Galatasaraylı duruşu mütevazılıktır, ama haklılığının korunmaması değildir'

‘Hukuka uygun değil’
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK’nın verdiği 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onanmasının ardından, her iki kurula da sert tepki gösterdi. O maçta yapılanları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirten Sezgin, “Ama yaşanan süreç içinde alınan kararların hukuka uygun olmadığını düşünüyorum. Gerek PFDK’da ve gerek Tahkim’de onanmasında, medya ve futbolun içindeki siyasetin baskıları vardır” diye konuştu. Sezgin, şöyle devam etti:

‘Duruşumuzu görecekler’
“Türkiye’de insanlar öldürüldü, yaralandı. Hakemler dövüldü, maçlar yarıda kaldı. Panzerlerle futbolcular sahadan kaçırıldı. En vahim olay Fenerbahçe maçında yaşananlar mıydı ki, en yüksek cezayı verdiler. Hukukta varolan sebep-sonuç ilişkisi kuralını hem disiplin, hem tahkim göz ardı etmiştir. Bundan sonra Galatasaray’ın büyüklüğünü her platformda farklı şekilde sergileyeceğiz. Farklı duruşumuzu herkes görecek. İnsanlar bizi yanlış anladı herhalde, Galatasaraylı duruşu mütevazılıktır, ama haklılığının korunmaması değil.”

 

202
GALATASARAY / F.Bahçe Karan için tavrını belirledi
« : 04 Temmuz 2007, 09:51:51 »
F.Bahçe Karan için tavrını belirledi

F.Bahçe yönetimi Ümit Karan'ın transferi için tavrını belirledi: "Ona kapımız açık. Ama transferi yasal şekilde, Galatasaray ile mutlaka uzlaşarak bitiririz."..

Galatasaray'da 6 sezon oynayan golcü futbolcu Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transferinde merakla beklenen sarı-kırmızılı kulübe ödenecek bonservis konusunda karşı cephenin tavrı nihayet belli oldu. F.Bahçe yönetiminin "Ümit Karan G.Saray'dan ayrılmak istediğini açıklasın, parasını verip alırız" görüşünde olduğu öğrenildi. Lig TV'nin haberine göre; sarı-lacivertli yöneticiler Ümit Karan'ın menajeri Harun Arslan'ın kendilerine geldiğini ve "Ümit Karan, F.Bahçe'de oynamak istiyor" dediğini söyleyerek "Ümit gerçekten bizde oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, daha iyi imkanlarla, belli bir bonservis karşılığında ve yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" dediler.

MUTLAKA UZLAŞMAYLA OLACAK
F.Bahçe yönetiminin Ümit Karan'ın transferi için G.Saray ile sorun yaşamak istemediği bildirilirken, "G.Saray ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz. Transfer yüzünden aramızın bozulması yanlış olur. Bu iş olacaksa, mutlaka uzlaşmayla olacak" görüşünde birleşildiği ifade edildi. Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile imzalayacağı 2+1 yıllık sözleşme için sene başına 2 milyon euro alacağı, bunun 1 milyon 200 bininin garanti para, kalanının maç başına olacağı bildirildi. Sarı-lacivertlilerin, Ümit Karan'ın bonservisi için milyon euro ödemeyi planladığı da iddia edilmişti.
(Sabah)
 

203
GALATASARAY / 'Arda bize gelsin'
« : 04 Temmuz 2007, 09:51:22 »
'Arda bize gelsin'

Türkiye'de en çok beğendiği oyuncunun Arda olduğunu söyleyen Kezman, "Umarım en kısa zamanda Fenerbahçe'ye gelir ve birlikte oynarız" dedi.

‘Çok iyi bir futbolcu’
Tek forvet oynadığı için ilk sezonunda Fenerbahçe’ye fazla yararlı olamadığını her fırsatta dile getirip, sistem değişikliği talep eden Mateja Kezman, en beğendiği oyuncuyu açıklarken, adeta yanında kimin oynamasını istediğini söyler gibiydi. Türkiye’de en çok beğendiği futbolcunun Galatasaray’ın genç yıldızı Arda olduğunu vurgulayan Sırp golcü, “Umarım en kısa sürede Fenerbahçe’ye gelir. Çok iyi bir oyuncu. Onunla birlikte oynamayı çok istiyorum” diye konuştu.

‘Unutamadığım iki maç’
Sezon boyunca oynadıkları maçlardan ikisini unutamadığını dile getiren Kezman, “Bunlardan birisi Palermo, diğeri Galatasaray karşılaşmasıydı. Palermo sınavı, benim için çok önemli bir maçtı. Taraftar muhteşemdi. Ve tabii ki Galatasaray derbisi. Süper bir atmosfer vardı. Ben de gol attım. Alkmaar maçında ise sinirlerime hakim olamadım. Çünkü turu elimizle verdik. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde iyi işler yapmak istiyoruz. Bunun için de çok çalışmalıyız” dedi.
(Fanatik)
 

204
BEŞİKTAŞ / Navarro tamam!
« : 04 Temmuz 2007, 09:50:42 »
Navarro tamam!

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'a 'evet' dedi. Sevilla 3.5 milyon Euro istedi. 2.4 milyon Euro öneren Kartal, bugün saat 20.00'ye kadar süre verdi.

Kolot’a müjdeyi verdi
Haziran’da İspanya’da üs kuran Beşiktaş Yönetimi, mutlu son için artık saatleri sayıyor. Şu ana kadar PSG’den Cisse, Sporting’den Tello, Fenerbahçe’den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı ile nikah kıyan Siyah-Beyazlılar, Sevilla’nın kaptanı Navarro’yla da prensipte anlaştı. Yıllık 1.8 milyon Euro’luk teklife ‘evet’ diyen 32 yaşındaki stoper, Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot’u arayarak müjdeyi verdi: “İspanya ve Sevilla’dan ayrılmak çok kolay değil. Ancak ben, önerdiğiniz şartlarda İstanbul’a gelmeye hazırım...” Bu gelişme üzerine hemen Sevilla ile yazışmalara geçildi. İspanyol Kulübü kapıyı 3.5 milyon Euro’dan açarken, Kartal 2.4 milyon Euro önerdi ve Sevilla’ya bugün saat 20.00’ye kadar süre verdi.

Stepneler Yepez&Nilson
Navarro’da olumsuz bir gelişme ihtimalini de gözönünde tutan yönetim, PSG’den Cisse’nin takım arkadaşı olan ve Copa America’da Kolombiya Milli Takımı formasını terleten Yepez’i de stepnede tutuyor. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Yepez’e sıcak bakmadığı, Navarro olmaması halinde sürpriz bir ismi talep ettiği öğrenildi. Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu’ya tam 5 kez izlettiği Nilson’ı istiyor; fakat yönetimin de, İsveç’in Gronland takımından bir transfer yapmaya sıcak bakmadığı iddia ediliyor. Bu arada Beşiktaş Yönetimi, İngiltere’nin Bolton takımında oynayan Faye için 3 milyon Sterlin’i gözden çıkardıkları yönünde yazılan haberleri yalanladı.
(Fanatik)
 

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 337