İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

289
TURNUVALARDAKİ GENEL KURALLAR ;

1. KENDİ SAHANDAN Q+W KULLANMAK YASAKTIR(A SERBEST),
2. ROKET ŞUT A+D YASAK,
3. MAÇLARDA FAULLU OYNAMAK YASAK,
4. SANTRADA BAŞLAR BAŞLAMAZ GERİYE TEK BİR PAS ATMAK MECBURİ,
5. KORNERDEN DİREK GOL ATMAK KESİNLİKLE YASAK,
6. KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A").


ARTIK YENİ AÇILAN HER TURNUVALARIMIZDA BU KURALLAR UYGULANCAKTIR HİÇ BİR İTİRAZ İSTEMİYORUM KURALLARA UYMAYAN TURNUVALARA ALINMIYACAKTIR İTİRAZ EDERSENİZ GİRMEYİN TURNUVALARA  !

290
OYUNSİTENİZ FİFA 07 WORLD CUP 2 / TEKNİK KURALLAR
« : 30 Haziran 2007, 07:42:53 »
1.MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

10. MAÇ KOPTUGU ZAMAN MAÇ KOPTUGU SKORDAN VE KOPTUGU DAKİKADAN DEVAM EDECEKTİR

291

TURNUVALARDAKİ GENEL KURALLAR ;

1. KENDİ SAHANDAN Q+W KULLANMAK YASAKTIR(A SERBEST),
2. ROKET ŞUT A+D YASAK,
3. MAÇLARDA FAULLU OYNAMAK YASAK,
4. SANTRADA BAŞLAR BAŞLAMAZ GERİYE TEK BİR PAS ATMAK MECBURİ,
5. KORNERDEN DİREK GOL ATMAK KESİNLİKLE YASAK,
6. KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A"). 

292
OYUNSİTENİZ FİFA 07 WORLD CUP 2 TURNUVASI HAKKINDA BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİR . KAFANİZA TAKILAN TÜM SORULARİ BU TOPİC ALTİNDAN SORABİLİRSİNİZ .



293
OYUNSİTENİZ FİFA 07 WORLD CUP 2 / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ
« : 30 Haziran 2007, 07:35:32 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 WORLD CUP 2 FİFA 07 TURNUVASİ KAYİTLARİ BU TOPİC ALTİNDAN AŞAĞİDAKİ GİBİ NİCK VE MSN ADRESLERİ ALT ALTA YAZİLARAK YAPTİRİLACAKTİR . TAKIMLAR KURA İLE BELİRLECEKTİR O NEDENLE TAKIM ADİ YAZMANİZA GEREK YOKTUR .TURNUVAMIZ 32 KATİLİMCİDAN OLUŞUP DÜNYA KUPASI FORMATI USÜLÜNE GÖRE DÜZENLENECEKTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM

NİCK :

MSN :



NOT: TAKIMLAR KURA İLE BELİRLENECEKTİR.

294
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / A GRUBU MAÇ PROGRAMI
« : 28 Haziran 2007, 21:06:43 »
lan ben yine samed sen kim oluyosunda bana böle uzattı diyosun yalakaaa...lan inançıda banlasana yalaka onun ettiği küfürleri görmedin mi yalaka.hamza msn'ye gel lütfen. samed2194@hotmail.com .bir hatırım varsa gel ekle beni.

sen kimsinde kiem yalaka diyorsun konuşamlardan kimin sorun çıkardığı çok belli oluyo bu ban bir da ha açılmıyacaktır ve turnuvadan diskalife edildiniz by cnm msn : kor_san__06@hotmail.com

295
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / A GRUBU MAÇ PROGRAMI
« : 28 Haziran 2007, 21:00:36 »
o resmi yedircem lan size...verin ceza umrunda değil eğer size gelmese yazık tayfomusun homu musun nesin.sen başlattın banamı sadece ceza gelcek ...o resmimlede yine zıttıma bastın.

oooo çok uzattın ama  >:(

296








~~ GRUPLARINDA İLK 2 SIRAYI ALAN SİTELERE DİĞER TURLARDA BAŞARILAR DİLERİZ ~~

297
2.BÖLÜM(YENİLENLER) / ŞAMPIYON KORSAN06
« : 27 Haziran 2007, 14:10:09 »
^^^ OYUNSİTENİZ TEAM CUP 1 > 2.BÖLÜM(YENİLENLER) ^^^


.:: ŞAMPIYONU ::.


*** KORSAN06 ***  


298
FENERBAHCE / Rota yine Oliveira
« : 27 Haziran 2007, 09:17:17 »
Fenerbahçe, geçen sezon uzun süre uğraştığı ama sonunda Milan'a kaptırdığı Brezilyalı oyuncu için harekete geçti. İtalyan kulübü, sambacıyı satışa çıkardı..

Yabancı transferinde Adriano'dan beklediği sonucu alamayan Fenerbahçe, rotayı eski aşkı Ricardo Oliveira'ya çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp geçen sezon bu oyuncu için uzun süre uğraşmış ama son anda araya giren Milan, 17.5 milyon euro bonservis bedeli artı İsviçreli Vogel'i Real Betis'e verip Oliveira'yı F.Bahçe'nin elinden kapmıştı. Ancak 5 yıllık imza atan sambacı, İtalya'da bekleneni veremedi. Milan kulübü de Brezilyalı oyuncuyu elden çıkarma kararı aldı.

10 MİLYON EURO
İtalyan kulübünün Oliveira'nın bonservisi için 10 milyon euro istediği bildirildi. Ama rakamın 7-8 milyon euro seviyesine çekilebileceği de konuşuluyor. F.Bahçe, bonservis bedelini aşağı çekip bu transferi bitirmek istiyor. Ronaldo ile devam edecek, geçen sezon Chelsea'ye sattığı Shevchenko'yu da geri alacak olan Milan, Lyonlu Fred'in transferini de büyük ölçüde bitirdi. Bu nedenle Oliveira'nın takımda kalması zorlaşırken F.Bahçe'nin işi ise kolaylaşıyor.

İKİ ADAY DAHA VAR
Kadrosuna bir yıldız daha katmak için transfer çalışmalarını bir sır gibi sürdüren Fenerbahçe'de Adriano transferinin hayal kırıklığı ile sona ermesinin ardından iki aday daha kaldı. Brezilyalı oyuncunun İtalya'dan ayrılmak istemediğini açıklamasının ardından, resmi siteden bu transferi yalanlayan sarı-lacivertli kulüp şu anda Carew ve Gudjohnsen'le temaslarını sürdürüyor. Başkan Yıldırım'ın özellikle Carew'i takımda görmek istediği bildirildi.
(Sabah)

299
FENERBAHCE / F.Bahçe'ye kötü haber
« : 27 Haziran 2007, 09:16:52 »
Adı Fenerbahçe ile anılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

Serie A şampiyonunda oldukça mutlu olduğunu belirten 25 yaşındaki yıldız, "Eğer beni satacaklarsa da İtalya dışına çıkmam" dedi.

Geride kalan birkaç ay boyunca yaz döneminde Inter'den ayrılacağı yazılan ve sahadan çok saha dışında yaşadıkları ile manşetleri süsleyen Brezilyalı yıldızın Inter'de gözden çıkartıldığı İtalyan basını tarafından ifade edilirken İspanya'dan Real Madrid ve Barcelona'nın golcü futbolcuyla ilgilendiği de yazıldı. Öte yandan Türk basınında da Adriano'nun adı sık sık Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile geçti.

Ajansspor.com'un haberine göre, "Eğer Inter de isterse ben de San Siro'da kalmak istiyorum. Ben Milano ve Inter'i evim olarak görüyorum" açıklamasını İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a yapan Adriano böylece uzun süren suskunluğunu da bozmuş oldu.

Teknik Direktör Roberto Mancini ile arasında soğuk rüzgarlar esen 25 yaşındaki Adriano açıklamalarına şu şekilde devam etti;

"Eğer beni satmaya karar verdilerse sadece bir şartım var, İtalya'da kalmak istiyorum. Onların her kararına saygım var ama ben de eğer olacaksa bir sonraki durağıma karar vermek isterim. Her ne olursa olsun ben Inter'de kalmak istiyorum çünkü Moratti bana inandı ve güvendi ve ben de O'na olan borcumu ödeyerek haklı olduğunu göstermek istiyorum."

Adriano son olarak da, "Eğer satılmam söz konusu olursa o zaman oturur ve meseleyi birlikte konuşarak çözeriz" dedi.

Moratti bu ay başında yaptığı açıklamada, "Adriano'nun kalitesinde bir oyuncu sadece bir yıl kriz yaşadı diye satılmaz ya da gönderilmez" ifadesini kullanmıştı.


300
FENERBAHCE / Adriano müjdesi
« : 27 Haziran 2007, 09:16:07 »
Forvetini dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmekte kararlı görünen Fenerbahçe Yönetimi'nin Adriano transferini bitirdiği öne sürüldü.

Viyana’daki bir kutlamaya katılan yöneticilerin, transferdeki gelişmeleri soran taraftarlara, “O iş yüzde 99 bitti. Formaları bile hazır” yanıtını verdiğinin ortaya çıkması, camiayı heyecanlandırdı.

Müthiş takviye
Forvetini dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmekte kararlı görünen Fenerbahçe Yönetimi’nin Adriano transferini bitirdiği öne sürüldü. Camiayı fazlasıyla heyecanlandıran bilgi, Avusturya’dan geldi... Geçtiğimiz günlerde Viyana’da düzenlenen bir şampiyonluk ve 100. yıl kutlamasına katılan Sarı-Lacivertli idarecilerin, organizasyona katılan taraftarlarla yaptığı sohbette konuya açıklık getirip, müjdeli haberi verdiği öğrenildi.

Geri sayım başladı
Kendilerine yöneltilen, “Transferde sorun durum nedir?” sorusuna Fenerbahçeli yöneticilerin, “Adriano işi yüzde 99 bitti. Hatta formaları bile hazır” yanıtını verdiği iddia edildi. İnter’den kiralanması ihtimali bulunan Adriano için teknik direktör Arthur Zico’nun da, aynen Roberto Carlos transferinde olduğu gibi yine aracılık yaptığı vurgulandı. Konuyla ilgili somut adımların bu hafta içinde atılacağı belirtildi.
(Fanatik)