İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

361
1.BÖLÜM(YENENLER) / THE FİNAL = ?
« : 20 Haziran 2007, 13:36:05 »
OYUNSİTENİZ TEAM CUP 1 TURNUVASİ 2.BÖLÜM(YENENLER) FİNAL EŞLEŞMESİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR 2+1 SİSTEMİ İLE OYNANIP YANİ 3 MAÇ YAPILCAK 2 MAÇI ALAN GALİP (AVERAJ OLMUYACAKTIR) OYNANİP MAÇ SONUCU BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . FİNAL MAÇI İÇİN SON TARİH 22 HAZİRAN CUMA GECESİDİR.ŞAMPIYON OLMA YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM !!!



HARUN - LAMPARDGS




NOT : BERABERLİK YOKTUR UZATMALAR VE PENALTILARLA NET SKOR ÇIKMAK ZORUNDADIR

362
GALATASARAY / Lincoln pazarlığı bitmiyor
« : 20 Haziran 2007, 08:17:14 »
Lincoln pazarlığı bitmiyor
Lincoln'e yeni sezonda sarı - kırmızılı formayı giydirmek için tüm imkanlarını seferber eden Galatasaray ile Schalke kulübü arasındaki transfer pazarlığı Alman basınında geniş yer buldu. Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild, sarı - kırmızılı kulüple, Schalke yöneticileri arasındaki pazarlıkları pokere benzeterek görüşmelerde hâlâ net bir sonuca ulaşılamadığını yazdı.

Feldkamp'ın, Lincoln'ü yeni sezonda kadrosunda görmek istediğine dikkat çeken Bild, Alman ekibinin 8 milyon euro bonservis bedeli istediğini, buna karşılık Galatasaray'ın teklifinin ise 2.5 milyon euro düzeyinde olduğunu ileri sürdü.
Sarı - kırmızılı yönetimin, ülkesinde tatil yapan Lincoln'le senelik 3 milyon euro karşılığında anlaştığı vurgulanan haberde, Schalke'nin de Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini 2011'e kadar uzatma isteğinden vazgeçmediği belirtildi. Galatasaraylı ve Schalke'li yöneticilerin adeta poker oynadıklarını kaydeden Bild, "Bu büyük pokerin tek kazananı Lincoln olacak" yorumunu yaptı.

19.06.2007   

Kaynak : Milliyet

363
GALATASARAY / Hakan Şükür Zico'yu solladı!
« : 20 Haziran 2007, 08:14:41 »
Hakan Şükür Zico'yu solladı!
Bir internet sitesinin, dünyanın en iyi futbolcularını seçmek için yaptığı ankette G.Saraylı Hakan Şükür'ün, F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico'dan çok fazla oy aldığı gözlendi.

bestfootballer.com isimli bir internet sitesi, dünyanın en iyi futbolcularını seçmek için oylama başlattı. Dünyanın her yerinden yüz binlerce kişinin kullandığı oylarla dünyanın en iyileri seçilirken, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olarak gösterilen Hakan Şükür, dün itibarıyla listede 88 futbolcu arasında 5. sırada yer alıyordu. Oylamada F.Bahçe'nin Teknik Direktörü Zico, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos da yer alıyor.

Oylamanın en başında Macarların efsane golcüsü Ferenc Puşkaş yer alıyor. Puşkaş, 200.910 oyla, toplam oyların % 38'ini alarak birinci sırada bulunuyor. İkinci sırada Bulgar futbolunun efsane isimlerinden Georgi Asparuhov bulunuyor. Üçüncü sırada Yugoslavların ünlü ismi, halen R.Madrid Spor Direktörlüğü yapan Pregrad Mijatoviç yer alıyor. Dördüncü sırada Bulgarların bir başka ismi Stoitchkov var. Onu ise Hakan Şükür takip ediyor. Hakan'ın peşinden F.Bahçe Teknik Direktörü Zico geliyor. Bu oylamanın kaç gün süreceği belli değil. Oylamada Pele, Beckenbauer, Maradona, Ronaldo, Ronaldinho, Cruyff, Van Basten, Zidane gibi isimlerin henüz ilk 10'da olmaması dikkat çekiyor.


19.06.2007   

Kaynak : Zaman

364
GALATASARAY / Sağ bek Mehmet Topal
« : 20 Haziran 2007, 08:14:11 »
Sağ bek Mehmet Topal
Galatasaray yeni transfer yaparak gelecek sezona umutla bakmaya çalışırken, savunmanın sağına ve soluna transfer yapma çalışmaları devam ediyor.

Yönetim savunmanın soluna Antalyasporlu Volkan'ı transfer ederek, bu bölgedeki sıkıntıyı gidermeyi hedefliyor. Savunmanın sağına ise transfer yapılmayacak. Alman teknik adam Feldkamp, yönetime verdiği raporda savunmanın sağında Mehmet Topal'ı oynatmayı düşündüğünü söyleyerek, yeni bir devşirme sağbek yaratma amacında. Böylece Hagi döneminden beri devşirme sağbek oynayan Cihan, eğer Galatasaray'da kalırsa burada oynamaktan kurtulacak. Feldkamp, Mehmet Topal'ı öncelikle sağbek düşünürken, bu oyuncudan gerekli verim alınamazsa, Uğur Uçar ya da Sabri savunmanın sağında görev yapacak. Bilindiği gibi devre arasında Antalya'da yapılan kampta eski teknik direktör Eric Gerets, Efes Cup'ta oynanan Beşiktaş maçında Mehmet Topal'ı sağbekte denemiş ve istediği performansı alamadığı için bu oyuncuyu yeniden yedek kulübesine göndermişti.

19.06.2007   

Kaynak : DHA

365
GALATASARAY / Bild'e göre Lincoln tamam
« : 20 Haziran 2007, 08:13:43 »
Bild'e göre Lincoln tamam
Bir süredir Galatasaray'ın gündemini meşgul eden Lincoln transferinde, Alman basınından Bild'in iddiasına göre, iki kulüp de transferde anlaştı.

Bild; Salı gecesi geç saatlerde Galatasaray Spor Kulübü'nün bonservis için fiyat teklifini 2.5 Milyon Avro'dan 4 Milyon Avro'ya çıkardığını iddia ederken, gelecek sezon Lincoln'ün bedavaya gidecek olması ve takımda kalmak istememesinden dolayı "İstenmeyen adam" konumuna gelen Brezilyalı oyuncu için, Schalke 04'ten "Olur" yanıtı alındığı belirtildi.

Henüz her iki takım tarafından da resmi bir açıklama yapılmış değil.

20.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler

366
GALATASARAY / Kartal'ın gözü Assunçao'da
« : 20 Haziran 2007, 08:13:02 »
Kartal'ın gözü Assunçao'da
Beşiktaş'ta, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Mario Berk yabancı oyuncu almak için yine yurt dışına çıktı. Siyah - beyazlı idarecilerin Fransa'da bazı futbolcularla görüşeceği öğrenildi. Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a bir yandan da bazı futbolcuların önerildiği ve bu isimler üzerinde de durulduğu vurgulandı.

Siyah - beyazlı kulüp son olarak Real Betis'in orta saha oyuncularından Marcos Santos Assunçao ile ilgilendiği ve bu oyuncu hakkında görüşmelere başlanılacağı öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcunun yüksek bonservisinin indirilmesi durumunda bu oyuncunun transfer edilebileceği vurgulandı. Assunçao'nun yanı sıra Parmalı, Grella da temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi Gravesen konusunda geri adım attı, bu oyuncudan yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçildiği vurgulandı.
Bu arada Beşiktaş Yönetimi, Real Madrid'de forma giyen Helguera ile ilgilenmediklerini açıkladı.

20.06.2007   

Kaynak : Milliyet

367
GALATASARAY / Hüseyin'e servet
« : 20 Haziran 2007, 08:12:23 »
Hüseyin'e servet
Trabzonspor'un yıldızları transfer borsasının gündeminden düşmek bilmiyor. İngiltere Premier Lig takımlarının Gökdeniz Karadeniz'i yakın takibe alıp astronomik ücretler önermesinden sonra şimdi de Hüseyin Çimşir'e oldukça çarpıcı bir teklifin yolda olduğu ortaya çıktı. Fanatik Gazetesi'nde yer alana habere göre: "Geçtiğimiz sezonunun devre arasında da Trabzonspor'un kaptanını renklerine bağlamak isteyen Rubin Kazan'ın, milli futbolcu için kesenin ağzını açtığı ve bu kez transferi mutlaka mutlu sonla tamamlamak istediği belirtildi.

Fatih'e soruyor

Rus temsilcisinin Hüseyin Çimşir için 4 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon YTL) bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanan Rubin Kazan'ın bonservis ücretinde daha yukarılara da çıkabileceği vurgulandı. Yeni sezonda ligde üst sıraları hedefleyen Rubin Kazan'ın, deneyimli futbolcuya da yıllık 2.2 milyon Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Yurt dışı deneyimine sıcak bakan Hüseyin'in Fatih Tekke ile fikir alış-verişinde bulunduğu belirtildi."


368
GALATASARAY / Lincoln imzayı attı iddiası!
« : 20 Haziran 2007, 08:11:47 »
Lincoln imzayı attı iddiası!
Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Sabah Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.

Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.

TÖREN YAPILACAK

Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek."

20.06.2007   

Kaynak : Sabah

369
VİDEOLAR / Azgın Travesti
« : 20 Haziran 2007, 08:01:01 »

370
2.BÖLÜM(YENİLENLER) / THE FİNAL = ?
« : 19 Haziran 2007, 21:46:07 »
OYUNSİTENİZ TEAM CUP 1 TURNUVASİ 2.BÖLÜM(YENİLENLER) FİNAL EŞLEŞMESİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR 2+1 SİSTEMİ İLE OYNANIP YANİ 3 MAÇ YAPILCAK 2 MAÇI ALAN GALİP (AVERAJ OLMUYACAKTIR) OYNANİP MAÇ SONUCU BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . FİNAL MAÇI İÇİN SON TARİH 22 HAZİRAN CUMA GECESİDİR.ŞAMPIYON OLMA YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM !!!



BURQİ - KORSAN06




NOT : BERABERLİK YOKTUR UZATMALAR VE PENALTILARLA NET SKOR ÇIKMAK ZORUNDADIR

371
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / FİFA 08 Kapak Yıldızları
« : 19 Haziran 2007, 07:55:42 »
Fifa 08'e Ait Yeni BilgilerGeçen senelerdeki tecrübelerimize dayanarak ekim ayında çıkacağını beklediğimiz Fifa 2008'e ait son bilgiler şunlar.

Oyunda 30 adet lig olacak. Fifa 2007'de bu sayı 27'ydi.Yani 3 tane daha yeni lig ekleniyor.
Açıklanan kapak yıldızları ise şunlar :

Ronaldinho (Barcelona)
Sergio Ramos (Real Madrid)
Miroslav Klose (Werder Bremen)
Andreas Ivanschitz (Panathinaikos)
Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen)
Florent Malouda (Lyon)
Frank Ribery (Marsilya)

sizce kim olmalıydı

372
FIFA 2008 / Fifa 08 PC Görüntüleri
« : 19 Haziran 2007, 07:53:18 »
Fifa 08 Bilgisayar versiyonuna ait ilk görüntüler yayınlandı. Şimdilik elimizde sadece 2 adet görüntü var.

http://www.fifa08.de/screenshots/fifa08_pc_0001.jpg

http://www.fifa08.de/screenshots/fifa08_pc_0002.jpg