İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

409
Cep telefonlarının ve diğer kameraların güçleri hızlıca gelişmekte bu nedenle kendi pili ile çalışan PC'ye ihtiyaç duymadan veri alabilen ve editleyip basabilen foto yazıcı bazı kişilerin işine oldukça yarayabilir. Yazıcı mobil bir yazıcıdan beklediğiniz herşeye sahip ufak boyutlara (22 x 11.8 x 11.5 cm) ve hafif bir ağırlığa (1.2 Kg) sahip. Baskı olarak 10x15 cm'lik kenarsız baskılar yapabiliyor ve 20 adet baskıyı arka arkaya sizden yardım gelmeden yapabiliyor. Baskı hızıda resim başına bir buçuk dakikanın altında yani oldukça hızlı. Bir şarj ile 75 resim basabiliyor ve bir kartuş ilede 125 resim basabilmekte.

Link: http://www.donanimhaber.com/

410
TEKNO HABER / Kablo Internet'te indirim oldu mu, olmadı mı ?
« : 13 Haziran 2007, 09:26:09 »
Aslında abone yelpazesinin bir kısmına oldu diğer kısımda kısıtlı indirim oldu yada hiç olmadı. Rekabet kurulunun verdiği karar ile ADSL ve Kablo fiyatları eşitlendi ama firmaların bazıları teknik servis bedeli aldığından bazıları almadığından yada farklı bedeller tahsil ettiklerinden yansıma çok çeşitli oldu. Daha önceden sözleşmede 64 kbit/sn hızı gözüken ama 128 kbit/sn veren aboneler 128 kb/sn'ye yükseltidi ve gerçek 128 kbit/sn hızıda alacaklar. Edindikleri teknik servis hizmet indirimi sonrası 10 YTL indirim görmüş oldular. Esas indirim ise üst seviyelerde oldu denilebilir. Her hangi bir taşaron firma ile hizmet almayan kablo internet kullanıcılarının ödeyecekleri miktar ADSL fiyatları ile eşitlendi.

Link: http://www.donanimhaber.com/

411
MobiNotes merakla beklenen taşınabilir DivX oynatıcısı DivX-POD 7010 u Asya, Avrupa ve Amerikada AMA markası altında satışa sundu. Ürün desteklediği özelliklerle daha önce farklı firamlar tarafından piyasaya sürülmüş olan taşınabilir video oynatıcılardan çok daha gelişmiş. DivX-POD 7010 da 6.5'', 16:9 formatlı 720x480 LTPS Wide Screen bir ekran bulunmakta, TFT ekranlara sahip rakiplerine göre 30 derece daha fazla görüş alanı sunan DivX-POD 7010 da 170 derece net görülebilir alan sunuyor. Buda aynı ekranı arkadaşlarınızla paylaştığınızda sağınızda veya solunuzdaki izleyicilerinde kalite kaybı olmadan filimleri net bir şekilde izlemesini sağlıyor.

Link: http://www.donanimhaber.com/

412
TEKNO HABER / ISS'ler de ADSL Hizmeti Vermeye Başlıyor
« : 13 Haziran 2007, 09:25:40 »
Tüm Internet Derneği (TID) bugün bir açıklama yayımlayarak Internet Servis Sağlayıcıların da ADSL hizmeti vereceğini duyurdu.

Link: http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=488&cat_id=1

413
TEKNO HABER / Devlet Yazışmaları İnternete Taşınıyor
« : 13 Haziran 2007, 09:25:25 »
Resmi yazışmalarda karar ve işlem sürecinin yavaş olması, elektronik imza ve bilgi edinme hakkı kanunun uygulanmasına imkan bulunmaması, elektronik ortamda yazışma ihtiyacının doğması ve yazışma kurallarında birliğin sağlanmaması nedeniyle yeni bir yönetmelik hazırlandı. Yönetmeliğin yarın yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Link: http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11456

414
TEKNO HABER / Microsoft WINS Yamasını Hazırlıyor
« : 13 Haziran 2007, 09:25:11 »
Microsoft Windows Server yazılımındaki, saldırgana sistemin kontrolünü ele geçirme imkanı veren açık konusunda bir yama yayınlamayı planladıklarını bildirdi.

Link: http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11461

415
Birkaç aylık nispeten sessiz geçen günlerden sonra, iki yeni virüs, her ne kadar Netsky'i en üstten indiremeselerde, geçtiğimiz ayın en çok bulaşan 10 virüsü listesine girdi. Netsky.P, Haziran ayında ilk olarak görülen Zafi.B ile olan rekabetini sürdürerek, son iki aydır olduğu bir numarada kalmaya devam etti. Antivirüs firması olan Sophos'un belirttiğine göre Kasım ayında %24'lük bulaşma bildirim oranıyla Netsky.P hala en çok bulaşan virüs olma özelliğini sürdürüyor.

Link: http://software.silicon.com/malware/0,3800003100,39126223,00.htm

416
ASUS'un hem kablosuz hem de kablolu olan, 2.5" boyutundaki diskleri kullanmanıza izin veren ve bunu ağ ortamında kullanıma açan mükemmel cihazı "kablosuz disk bağdaştırıcısını" inceledik."

Link: http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=401

417
TEKNO HABER / Türk Telekom'dan öğrencilere ADSL kampanyası
« : 13 Haziran 2007, 09:24:28 »
Türk Telekom'un web sitesindeki bir sayfada, kurumun Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel ve Devlet Okulları ile Üniversitelerde ADSL promosyon uygulamasına başladığı bildiriliyor. Yazılanlara göre, 31/12/2004 tarihine kadar ADSL aboneliğine için başvuranlardan ADSL Bağlantı Ücreti ve 1 Aylık Kullanım Ücreti alınmayacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların her birine 200 aboneliğe kadar; Üniversitelerin her birine ise 1000 aboneliğe kadar promosyon uygulanmakta.

Link: http://www.turktelekom.com.tr/adslpromosyon.htm

418
Darkhardware.com: "Dünyanın önde gelen bilgisayar parçası üreticilerinden Asus, A6000N serisi yeni diz üstü bilgisayarlarını duyurdu. Bütünleşik web-cam ve mikrofon bulunduran yeni seri portatif video konferans kutusu olarak adlandırılıyor. Yeni seri diz üstü üzerinde bulunan 16:9 touch pad 16:10 geniş ekran ile bire bir uyumlu. Bu uyumluluk sayesinde parmağınızı hiç kaldırmadan fare imlecini bir uçtan öbür uca götürebiliyorsunuz. Yeni serideki bir diğer özellik ise ASUS Audio DJ. ASUS Audio DJ sayesinde işletim sisteminizi açmadan müzik CD çalabiliyorsunuz."

Link: http://www.asus.com/news/2004/20041124.htm

419
OYUNSİTENİZ TEAM CUP 1 TURNUVASİ 1.BÖLÜM(YENİLENLER) ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR 2+1 SİSTEMİ İLE OYNANIP YANİ 3 MAÇ YAPILCAK 2 MAÇI ALAN GALİP (AVERAJ OLMUYACAKTIR) OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ İÇİN SON TARİH 17 HAZİRAN PAZAR GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!


WİLL TURNER 0-2 BURQİ

A.PİRLO - JACKSPARROW

NECATİ_HALİL - BİG SEXY

TUĞKAN - HAMZA


NOT : EŞLEŞMELER ADİL BİR BİÇİMDE KURA SİSTEMİ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

NOT : BERABERLİK YOKTUR UZATMALAR VE PENALTILARLA NET SKOR ÇIKMAK ZORUNDADIR


420
OYUNSİTENİZ TEAM CUP 1 TURNUVASİ 1.BÖLÜM(YENENLER) ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR 2+1 SİSTEMİ İLE OYNANIP YANİ 3 MAÇ YAPILCAK 2 MAÇI ALAN GALİP (AVERAJ OLMUYACAKTIR) OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ İÇİN SON TARİH 17 HAZİRAN PAZAR GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!


LAMPARDGS 2 - 0 SIR_SAFAK

BJKLI EMRE - FABREGAS

MERT961 - NİGHTMARE

DEVİL 1 - 1 CEMAL


NOT : EŞLEŞMELER ADİL BİR BİÇİMDE KURA SİSTEMİ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

NOT : BERABERLİK YOKTUR UZATMALAR VE PENALTILARLA NET SKOR ÇIKMAK ZORUNDADIR