İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

493
MİLLİ TAKİM / 'Şaka değil Brezilya!'
« : 06 Haziran 2007, 07:20:30 »
Fatih Terim, "Pozisyon sayımız fazla, topun kontrolü bizdeydi. Her şey pozitifti. Ama direkler müsaade etmedi" diye konuştu

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, iyi motive olup üstünlük sağladıklarını belirtti.
Bosna maçında futbolcuların "Nasıl olsa yeneriz" düşüncesine kapıldığını söyleyen Terim, "Keşke Brezilya karşısındaki özelliklerimiz Bosna'ya karşı olsaydı. Orada takım olarak bütün olamadık, topun arkasında kalamadık. Ama onları hiç suçlamadım, sadece uyardım. Mesajları iyi aldılar" yorumunu yaptı.
Fatih hoca sözlerini şöyle sürdürdü:
"Pozisyon sayımız fazla, topun kontrolü bizdeydi. Her şey pozitifti. Direkler de müsaade etmedi. Arkadaşlar Brezilya ile oynuyoruz, şaka değil... Biz Türkiye gibi oynadık."
Bazı gençleri bu tür karşılaşmalarda göreceğini vurgulayan Terim, "Rakip Brezilya da olsa koyarım. Ancak bu takımın bir nüvesi var. Tabii ki gençler gelecek.Yeni arkadaşlarımızın bazı eksikleri var, bunları da anlatacağız" dedi.
Brezilya karşısındaki Yıldıray Baştürk'ü öven Milli Takımlar'ın teknik patronu, "Mükemmel oynadı. Böyle bir Yıldıray'a ihtiyacım var" yorumunu yaptı. Colin Kazım konusunda da görüş bildiren Fatih Terim, "İyi bir yetenek ama daha da iyi olacak. Buna inanıyorum. Tipik bir İngiliz santrforu, dirseklerini iyi kullanıyor" diye konuştu.



494
FENERBAHCE / Carlos artık F.Bahçeli
« : 06 Haziran 2007, 07:19:33 »
Carlos artık F.Bahçeli

Fenerbahçe, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u renklerine bağladı.

Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklandı. Fenerbahçe TV'de canlı yayınla duyurulan transfer kısa süre içerisinde Avrupa basınında da kendine yer buldu. F.Bahçe'nin Carlos ile iki yıllık bir sözleşme imzalayacağı da belirtildi.

 
F.Bahçe Asbaşkanları'ndan Murat Özaydınlı, "Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" ifadelerini kullandı.
 

495
ANKETLER / EN İYİ ARABESKCİ SİZCE KİM ?
« : 05 Haziran 2007, 19:22:06 »
EN İYİ ARABESKCİ SİZCE KİM ?

AKLIMA BUNLAR GELDİ SİZ DE VARSA BELİRTİN

496
ONLİNE OYUNLAR / War City Online
« : 05 Haziran 2007, 09:57:58 »
Evet sayın forum üyeleri,Türkçe online oyunlarda strateji dışında resmen bir "kıtlık" yaşandığından dolayı özür dileyerek ama beğeneceğinizi umarak yine bir Türkçe online strateji ile karşınızdayım: War City Online...Oyun hakkında sitesinden alıntı olan kısa bir açıklama:

WarCityOnline Hakkında
WarCityOnline grafik tabanlı gerçek zamanlı ve çok oyunculu bir strateji oyunudur. Dünyanın dört bir yanından yüzlerce insanla karşılıklı oynayacaksınız. Bir ülkeye kayıt olarak başlarsınız, kabile isminizi ve ilk şehrinizin ismini seçersiniz. Siz kabilenizin liderisiniz, kabileniz de oyuna başlarken seçtiğiniz ülkeye bağlıdır . Ve şehirleriniz sizin kontrolunuz altında kabilenize bağlıdır . Kayıt olurken , kabile ve ilk şehrinizin ismini gireceksiniz (diğer şehirlere oyun içinde şehir aldıkça isim vereceksiniz). WarCityOnline'ın amacı en iyi stratejiyi kullanarak ve ganimet elde ederek (veya kaynaklarınızı saklayarak) şehrinizi diğerlerinden üstün hale getirmektir . Her oyuncunun performansı kaynak harcamasına bağlı olarak periyodik olarak değerlendirilir . Oyun içinde , 'İstatistikler' bölümüne bakarak ilk liderleri görebilirsiniz . Oyun boyunca, puanınızın 3 katından fazla puanlı veya 3/1 'inden az puanlı oyunculara saldıramazsınız . Bu uygulama zayıf oyuncuları sizden koruyacağı gibi , sizi de güçlü oyunculardan koruyacaktır .
Oyun boyunca , işçilerinizi çeşitli madenleri toplama görevine atamak gibi çeşitli kararlar vereceksiniz , araştırma için kaynaklarınızı kullanmak , bina yapmak ve askeri veya sivil araçlar üretmek , kime saldıracağınıza karar vermek, defans oluşturmak (eğer oluşturacaksanız) bu kararlardan bazılarıdır .


Yeni başlayanlara ipucu:

Seçtiğiniz ülke size o ülkenin diğer üyeleriyle daha kolay ticaret yapma avantajı verecektir . Duygusal olarak birbirinize daha yakın hissedeceksiniz . Ayrıca kaynakları daha çabuk taşıyacaksınız . Aynı zamanda , ülkeler bazı aktivitelerde beraber hareket eder , mesela , oy vermek , başka ülkelere savaş açmak... Belki de o ülkenin temsilcisi olacağınız için ülkenizi seçerken dikkatli olunuz .

Daha fazlası için siteye bi göz atmanızı tavsiye ederim.Hafiften şu Klan Savaşları'nı andırıyor ama bence daha güzel,bunu oyunayan arkadaşlarım var.Klan savaşları falan çok basitti,bu OGame'in şehir yönettiğiniz versiyonu gibi bişey.

Buyrun anasayfa: http:///www.warcityonline.com

Site ilk başta İngilizce ama Language sekmesi altından Türkçe'ye çevirebiliyorsunuz.Oyunun ilk sıralarına Türk milleti olarak yapışmış durumdayız,pek zorluk çekmezsiniz yani.Merak etmeyin eğer stratejinin dışında online oyun bulursam hemen paylaşıma açarım ne yapabilirim Türkçe olarak çok büyük oranda strateji var.Yönetici arkadaşlarımın ve sizlerin anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.İyi eğlenceler...

497
HATTRİCK / HT Forever **Kullanım ve Download Link**
« : 05 Haziran 2007, 09:55:36 »
Bu program gerçekten çok işe yarıyor. Takımınızı programa indiriorsunuz ve oyuncularınızın özelliklerine daha detaylı bi şekilde bakabiliyorsunuz. Zaten birçok kişi bunu biliyor ve kullanıyor ama özellikle yeni başlayanlar için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir program

Burdan İndirebilirsiniz.

Programı kullanmayı bilmeyenler için gerekli olan yerler için kısa bi açıklama yaptım..

Resimdeki simgeleri numaralandırdım.
1 numaradaki simgeye tıklayarak öncelikle takımınızı indirmeniz gerekiyor. Bu işlemi bikaç günde bir yapınızki ne zmn takım kurarken , oyuncularınızın o anki durumlarını gorusunuz.
Bu simgeye tıkladıktan sonra karşınıza gelen pencerede Kullanıcı adınızı ve Güvenlik Kodunuzu(Oyundaki şifre deil) eksiksiz oalrak doldurun. Guvenlik kodunu bilmiorsanız , hattrick sayfanızdan öğrenebilirsiniz..
Bu işlemi yaptıktan sonra,
2 numaradaki simegeye tıklıorsunuz ve takımınızı ust seviyeye taşıyor..
3 numaradaki simge elinizde olan takımı kurmanıza yardımcı olur. Tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda taktiğinizi seçtikten sonra Başla yı tıklayın..Size o anki durumda elinizde olan oyuncularla kurulabilecek en iyi takımı gösterir..



498
HATTRİCK / BaŞlangiÇ (İlk Adim)
« : 05 Haziran 2007, 09:52:58 »
Hattrick ücretsiz net üzerinden oynanan online bir menajerlik oyunudur.Oyuncu isimleri gerçek olmadığı gibi transfer yapmak da açık arttırmaya tabidir.Bu sayede oyunda hile olması önlenmiştir.Oyuna başlamak için kayıt yaptırmanız gerekmekte.fakat bir takımı size vermeleri tahmini 2 3 hafta arası sürer.oyunda türkçe dahil 40 ın üstünde dil seçeneği wardır.buda oyunu oynamanızı kolaylaştırır.Artık bundan sonrasını kayıt olduktan sonra www.hattrick.org adresinden öğrenebilirsiniz.Tabi bu sadece başlangıç.diğer problemlerinizi burada bekliorum...

500
ULTİMA-ONLİNE / Yeni Ultima serveri
« : 05 Haziran 2007, 09:50:33 »
Yeni bir uo server açıldı 5 yıllık Kapanmama Garantisi vardır...
Vede Bu server PH %100 açıkdır...
Yeni binekler ...
Özel itemler ...
Vardır...
www.pegasusuo.com

501
OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE > UEFA KUPASI KULVARI TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR RÖVANŞSIZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN SON TARİH 7 HAZİRAN PERŞEMBE GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!

Werder Bremen 4 - 5 Lille

Porto - Spartak Moskova

Liverpool - Celtic

Dynamo Kyiv - Olympiakos


502

OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE > ŞAMPIYONLAR LİGİ KULVARI TURNUVASİ İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR RÖVANŞSIZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ İÇİN SON TARİH 7 HAZİRAN PERŞEMBE GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!


Barcelona - Milan

Anderlecht - Chelsea

Inter 6 - 5 CSKA

Hamburg 2 - 3 Sporting

Bordeaux 1-4 Copenhagen

Benfica 3 - 4 PSV Eindhoven

Roma - Lyon

Real Madrid 5 - 4 Shakthar


503
SEVGİLİ OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE TURNUVAMIZ KATİLİMCİLARİ ;

GRUP MÜSABAKALARİ İÇİN VERİLEN SON SÜREMİZ 4 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ GÜNÜ OLARAK BELİRLENMİŞTİR

BU TARİHE KADAR ONLİNE OLMAYİP , KENDİ GRUP TOPİCİNDEN RAKİPLERİNE MAÇLARİNİ OYNAMAK İÇİN HERHANGİ BİR SÜRE VERMEYEN KATİLİMCİLARİMİZ HÜKMEN ELENECEKTİR

TARAFLAR TOPİC ALTİNDAN MESAJLAŞİP ONLİNE OLDUKLARİ HALDE MAÇLARİNİ VERİLEN SON SÜREYE KADAR YAPMAZLAR İSE HER İKİ TARAFİN HANESİNE DE BİRER PUAN YAZİLACAKTİR

BİLGİNİZE

504
OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE / H GRUBU MAÇ SONUÇLARI
« : 02 Haziran 2007, 10:32:23 »
OYUNSİTENİZ UEFA CHAMPİONS LEAGUE H GRUBU EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


H GRUBU

Milan

Lille

AEK

Anderlecht