İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - yyusuf1993

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
61
BEŞİKTAŞ / Kaş hastaneye kaldırıldı!
« : 15 Mayıs 2010, 01:04:41 »
Samatya'da trafik kazası geçiren Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, Porsche marka otomobiliyle Samatya sahilyoluna tersten girince karşı yönden gelen Audi Q7 marka araçla çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Kaş, çevredeki vatandaşlar tarafından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
İbrahim Kaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken hastaneye gelenler arasında Galatasaray kaptanı Arda Turan da yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, yaptığı açıklamada İbrahim Kaş'ın Samatya taraflarında sahil yolunda trafik kazası geçirdiğini belirterek, ''Hastanede tedavi altına alındı. Kulüp doktorumuz Devrim Urgun da İbrahim Kaş'ın yanında. Şu an için aldığımız bilgilere göre İbrahim'in kolunda muhtemelen kırık var'' dedi.


62
GALATASARAY / Caner ve Liverpool!
« : 15 Mayıs 2010, 01:03:28 »
Galatasaray'dan sezon sonu CSKA Moskova'ya geri dönecek olan Caner Erkin ile Premier Lig ekiplerinden Liverpool ve La Liga takımlarından Espanyol'un ilgilendiği iddia edildi.
Üç sezon CSKA Moskova'da oynadıktan sonra, sezon başında Galatasaray'a kiralanan Caner'in Turkcell Süper Lig'de gösterdiği performans sonucu, Liverpool ve Espanyol'un dikkatini çektiği belirtildi.

Hızlı ve teknik yapısıyla sol kanatta görev yapan Caner Erkin ile G.Saray'ın yeniden anlaşma sağlamaması durumunda, iki takımın genç futbolcuyla temasa geçeceği öne sürüldü.

Liverpool'un mali açıdan zor durumda olmasına rağmen 3-4 milyon Euro karşlığında transferi düşündüğü ifade edildi. Yossi Benyaoun ve Albert Riera'nın Liverpool'daki geleceğinin belirsiz olması nedeniyle, orta alanın soluna transfer ihtiyacı olduğu dile getirildi.



63
GALATASARAY / Superdeporte: "Türk örümcek"
« : 15 Mayıs 2010, 01:01:59 »
İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olması için anlaşma sağlanan Mehmet Topal'dan İspanyolların büyük beklentisi var.
Mehmet Topal transferini günlerdir takip eden Valencia kulübüne yakın olan "Superdeporte" gazetesi Türk futbolcu hakkında övgü dolu sözlerle bahsederken, gerek teknik direktör Unai Emery gerekse kulüp yöneticilerinin Mehmet'in gelmesine tamamen ikna olduklarını yazdı.

"Mehmet Topal gibi bir stoperin gelmesiyle Valencia'nın defansı tamamlandı" değerlendirmesinde bulunan İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun sayesinde Valencia'nın defansındaki iki önemli ismin, Carlos Marchena ve Hollandalı Hedwiges Maduro'nun, "çok rahatlayacağı" ifade edildi.

24 yaşındaki Türk futbolcunun oyun stilinin, Valencia'nın yıldız oyuncularından David Albelda'ya benzediği savunulurken, Mehmet'in top çalma özelliğine vurgu yapıldı.

Bu arada, teknik direktör Emery'nin "güçlü fiziğinden", Valencia kulübü başkanı Manuel Llorente'nin de "güç, karakter ve kazanma açlığından" dolayı Mehmet Topal'a güvendikleri kaydedildi.

Öte yandan, "Superdeporte", "Topal, etkili ve kendinden emin bir futbolcu. Çok büyük kolaylıkla top çalma yeteneğine sahip" diye tanıttığı Mehmet Topal için "Türk örümcek" yakıştırmasını yaptı. Ayrıca gazetenin yaptığı ankette, Valencialı taraftarların yüzde 81'i takımın Mehmet Topal gibi bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu savundu.

Valencia, Mehmet Topal dışında Lille'de kiralık olarak forma giyen Portekizli defans oyuncusu Ricardo Costa ve Grenoble Foot 38'de oynayan 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli'yi transfer etti.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, sezon sonunda David Villa ve Silva gibi yıldız oyuncuları için gelecek transfer tekliflerini değerlendirecek olan Valencia'nın yüksek bonservis bedeliyle bu futbolculardan birini satması halinde yeni bir transfer daha yapabileceği, yoksa transfer dönemini büyük olasılıkla kapattığı yorumları yapılıyor. 


64
GALATASARAY / Emre Çolak ile 2014'e kadar!
« : 15 Mayıs 2010, 01:01:07 »
Galatasaray, genç oyuncusu Emre Çolak ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcu Emre Çolak arasında 31 Mayıs 2014 tarihine dek geçerli olacak bir sözleşme imzalanmıştır.
 
Spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
 
Galatasaray Futbol A.Ş."

65
GALATASARAY / "Galatasaray'ı çok özleyeceğim"
« : 15 Mayıs 2010, 01:00:39 »
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı kulübe konuşan Topal, Galatasaray'dan çok güzel anılarla ayrıldığını belirterek, "Giderken içiniz buruk bir tat oluyor. Buraya dört yılımı verdim. Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşadım. En iyi şekilde mücadele etmeye çalıştım. Burayı çok özleyeceğim" dedi.

Transferinin aylardan beri konuşulduğunu ifade eden Mehmet Topal, "Gizli kalan bir durum değildi. Süreç son iki hafta biraz daha hızlandı. Başkanım ve Yönetim Kurulu da müsaade etti. Onlara çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ı saha içinde ve saha dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım" diye konuştu.

En çok Galatasaray forması ile Ali Sami Yen Stadı'na çıkmayı özleyeceğini vurgulayan Mehmet, "Ama kendimi geliştirmem ve farklı tecrübeler kazanmam için bu transfer gerekiyordu" dedi.

Bu transferin gündeme gelmesinin ardından Valencia takımını ve şehri incelemeye başladığı söyleyen Mehmet, çok iyi futbolcuları olan bu kulüpte en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Galatasaraylı taraftarlara da desteklerinden ötürü çok teşekkür eden başarılı futbolcu, "Daha iyi dereceler, şampiyonluklar kazanmayı isterdik. Ama futbolda bu sonuçlar da var. Şunu bilmeliler ki, bir yanlışımız olduysa istem dışıdır" diyerek sözlerini noktaladı. 



66
GALATASARAY / Kıbrıs'tan Galatasaray'a müjde!
« : 15 Mayıs 2010, 00:59:53 »
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın bir süre önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yaptığı ziyaret ile Galatasaray'a verilmesi kararlaştırılan arazinin kararı KKTC Bakanlar Kurulu'ndan geçti.
Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle seçim yasaklarına giren ve uzun bir süre bekletilen karar, seçimlerin hemen ardından 21 Nisan 2010 tarihinde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısında konunun yeniden ele alınması ile sonuçlandırıldı.

Söz konusu KKTC Bakanlar Kurulu toplantısında daha önce E-464-2010 sayı ve 17.02.2010 tarihinde alınan kararı tadil eden KKTC Bakanlar Kurulu, E- 902-2010 Nolu karar ile Kumyalı'da bulunan denize sıfır 70 dönümlük arazinin 49 yıllığına Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne kiralanması ile ilgili gerekli kararları aldı.

Alınan kararlar ile Galatasaray Spor Kulübü'ne, Kumyalı'da P/H VIII/28 W2'de bulunan 278 parsel nolu 70 dönümlük hali arazi için proje, fizibilite raporu ve ÇED raporu hazırlayıp planlama onayı ve teşvik belgesi alabilmesi için bir yıl süre veriliyor. Karar ayrıca, Galatasaray'ın bir yıl içinde gerekli projeyi hazırlayıp, teşvik belgesi alması halinde, 53/89 sayılı Hali Arazilerin Devri ve İcarı Yasası altında turizmden sorumlu bakanlık tarafından Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne 49 yıl süre ile kiralanması hususunda yetki veriyor.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne 49 yıllığına kiralanması planlanan 70 dönümlük arazi denize sıfır olup, 100 metre kıyısı bulunuyor.

67
GALATASARAY / Aurelio'da sona doğru!
« : 15 Mayıs 2010, 00:58:53 »
G.Saray; Trabzon ve F.Bahçe’de forma giyen Brezilya asıllı milli futbolcu ile anlaştı.
Hürriyet Gazetesi'nin 14 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Mehmet Topal’ı Valencia’ya satan Galatasaray, bu futbolcunun boşluğunu Mehmet Aurelio ile dolduracak.

Uzun süredir ilgilendikleri Aurelio’nun işini bitirmek için Topal’ın Valencia’ya transferinin sonuçlanmasını bekleyen yöneticiler, İspanyol ekibiyle anlaşma sağlanmasının ardından, Aurelio’nun kulübü Real Betis ile masaya oturdu. Betis’i kısa sürede ikna eden sarı kırmızılılar, daha sonra görüştükleri milli futbolcuyla da el sıkıştı.

Türkiye’de daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giyen Aurelio ile bir hafta içinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

68
GALATASARAY / Mehmet Topal'ı o keşfetti!
« : 15 Mayıs 2010, 00:58:22 »
Galatasaray'dan İspanya La Liga takımlarından Valencia'ya transfer olan Mehmet Topal'ın yetiştiği, Dardanelspor Kulübü'nde büyük sevinç yaşanıyor.
Mehmet Topal'ı 16 yaşında Dardanelspor'a kazandıran kulübün genel müdürü Nahit Güzel, yaptığı açıklamada, Topal'ın Valencia'ya transferinden Dardanelspor olarak son derece memnun olduklarını söyledi.

Kendilerinin yetiştirdiği bir oyuncunun İspanya'nın sayılı kulüplerinden Valencia'da futbol oynayacak olmasının kendisini, kulüp başkanı Niyazi Önen ile taraftarları mutlu ettiğini belirten Güzel, Dardanelspor olarak alt yapıya önem veren, genç oyuncuları bulan bir takım olduklarını dile getirdi.

Güzel, yetenekli oyuncuları yetiştirip, önce kendi kulüplerinde oynattıklarını, daha sonra ise milli takımlar ile büyük kulüplere verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

''Bir anlamda onları Türk futboluna armağan ediyoruz. Mehmet Topal da bunlardan biri. Topal'ı 2002 yılında Riva'daki milli takım seçmelerinde gördük. O dönemde Malatya Belediyespor'un genç takımında futbol oynuyordu, orada beğendik. Kendisiyle istişarede bulunduk, görüşmeler yaptık ve Çanakkale'ye gelmesini sağladık. Mehmet Topal, Çanakkale'ye geldiğinde 16 yaşındaydı. Çok yetenekli, güçlü fiziği olan, akıllı ve beyefendi bir yapıya sahip olduğu için çok kısa sürede Dardanelspor'da A takıma yükseldi.''

Topal'ın Dardanelspor'da ilk maçını Mersin'de oynadığını ve bugünü hiç unutamadığını belirten Güzel, ''O dönemde 2. Lig A grubunda mücadele ediyorduk. Mehmet Topal'ın burada 35 metreden attığı bir gol uzun süre televizyonlarda gösterilmişti'' dedi.

Güzel, başarılı oyuncunun Galatasaray'a transfer olma hikayesini ise şöyle anlattı:

''Mehmet Topal'ı, Güngören Stadı'nda Adnan Sezgin ve Eric Gerets seyretmişti. Orada Mehmet'i beğendiler ve bizle iletişime geçtiler. Daha sonra Mehmet Topal'ın Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Topal Galatasaray'a transfer olduğunda çok sevinmiştim. Fakat o dönemde oyuncumuza tek başına imza attırılmamıştı.

Japon futbolcu Inamoto ile birlikte sözleşme imzaladılar. İmza töreninde gazeteciler Inamoto ile ilgilenmekten Mehmet Topal'a soru bile sormadılar. Ben o zaman bu duruma çok içerlemiştim. Beni arayan çeşitli gazetecilere şunu söyledim, 'herkes Inamoto ile ilgileniyor. Bizim oyuncumuzla kimse ilgilenmedi. Ama inşallah göreceksiniz Mehmet Topal isminden ve Galatasaray'a kazandırdığı her şeyden bahsettirecek.'

Neticede de öyle oldu. Inamoto bir sene futbol oynadı, sonra ülkesine döndü, şimdi ise kim bilir nerede oynuyor. Ama Mehmet Topal o günden bugüne Galatasaray formasını giydi, A Milli Takım'da oynadı, şimdi de büyük bir kulüp olan Valencia'ya gidiyor.''

Avrupa'da futbol oynayan çok Türk oyuncu olduğunu, ancak bu futbolcuların hiç birinin kulüplerine doğru düzgün para kazandırmadığına işaret eden Güzel, Mehmet Topal'ın ise Galatasaray'a iyi bir gelir sağladığını söyledi.

Güzel, Topal'ın yurt dışında da iyi futbolunu sürdürüp, sonra Barcelona ya da Real Madrid'e gideceğine inandığını, yetenekli futbolcunun bunu hak ettiğini kaydetti.

-MEHMET TOPAL'IN YAKIN DOSTUNUN GÖRÜŞÜ-

Mehmet Topal'ın Çanakkale'de bulunduğu dönemde yakın dostu olan Dardanelspor Koordinatörü Erkan Demir ise yetenekli oyuncunun Çanakkale'ye çok genç geldiğini anımsattı.

Demir, Mehmet Topal'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili, ilginç bir anısını şöyle paylaştı:

''Eski oyuncumuz Hasan Kabze'nin düğününe Dardanelspor'u temsil etmek için gitmiştim. Düğün esnasında kaleci Fevzi Elmas, Necati Ateş, Ergün Penbe ve Haldun Üstünel ile aynı masada bulundum. Mehmet Topal'ın iyi bir futbolcu olduğundan bahsettim. Onlar da Topal'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağını söylediler. Ben de ısrarla oyuncumuzu izlemelerini ve kulüp başkanımız Niyazi Önen ile görüşmelerini istedim. Nasip Galatasaray'a gitmekmiş.''

Mehmet Topal'ın, işine çok düşkün olduğunu ve sevdiğini anlatan Demir, ''Kulüpten ayrılmaz, zamanının büyük bir kısımını maç izlemekle geçirirdi. Küçüklerle ilgilenirdi, çok saygılıydı. Topal, Valencia'da başarılı olacaktır'' şeklinde konuştu.


69
GALATASARAY / Galatasaray'da kadro sıkıntısı
« : 15 Mayıs 2010, 00:57:08 »
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile üçüncülük mücadelesi yapan Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı son maç öncesinde kadro kurmakta zorlanıyor.
Maç öncesinde sakat, cezalı ve ülkesine giden futbolcular nedeniyle çalışmalarını eksik bir kadroyla sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Jo'nun da izinsiz olarak ülkesine dönmesi sıkıntıyı daha da artırarak planları bozdu.

Keita ve Kewell'ın sakatlıkları nedeniyle izin alarak ülkelerine gitmelerinin yanı sıra birçok oyuncu da sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana antrenmanlara çıkamıyor.

''Cim Bom''da Neill, Ayhan, Baros, Elano, Hakan ve Serkan'ın sakatlıkları sürüyor.

-''CİM BOM'' FORVETSİZ KALDI-

Jo'nun ülkesine dönmesi, Baros'un da sakat olması nedeniyle Galatasaray forvetsiz kaldı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Kewell'ın da olmaması nedeniyle, Giovani ya da Arda'nın Gençlerbirliği karşılaşmasında forvet mevkisinde oynaması bekleniyor.

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı olan ve Valencia ile anlaşan Mehmet Topal da Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. 

70
GALATASARAY / Elano sabırları taşırdı
« : 15 Mayıs 2010, 00:55:12 »
Galatasaray'a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak kupasız kapatılacak olan sezonda başarısızlığın en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen Elano sabırları taşırdı.
Sakat olduğunu öne sürerek antrenmanlara çıkmayan sambacının, Kewell ve Keita'ya izin veren teknik direktör Rijkaard'a da tepkili olduğu öğrenildi.

Brezilya Milli Takım kampı öncesi tatil yapmak isteyen Elano'ya Hollandalı teknik adam izin vermezken, Florya'da futbolcuların "Bu kafayla gelecek sezon da G.Saray'a faydası olmaz. Suratı beş karış dolaşıyor tesislerde. Zaten keyfimiz yok bir de onun bu kaprislerini görmek insanı çileden çıkartıyor" dedikleri gelen haberler arasında.

Elano ise Ronaldinho'nun kadroya alınmadığı Brezilya Milli Takımı'nda banko 11'de forma giyme hayali kuruyor.


71
GALATASARAY / G.Saray'da pazarlama başarısı!
« : 15 Mayıs 2010, 00:54:29 »
Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, geçen yıl ligi beşinci bitirmelerine, bu yıl da son haftaya üçüncü durumda girmelerine rağmen, pazarlama cirolarını iki yılda iki katına çıkarmayı başardıklarını bildirdi.
Özgörkey, Galatasaray Store'un 50. mağazasını açmak için geldiği Adana'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki mağaza sayılarını her geçen gün artırdıklarını belirterek, iki yıl içinde 75 ila 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

İki yıl önce Galatasaray Pazarlama A.Ş.'nin başına geçtiğini anımsatan Özgörkey, şöyle devam etti:

''Göreve ilk geldiğimizde pazarlamayı futbol takımının başarısına endekslemeden, herhangi bir marka gibi hareket edip pazarda büyütmeyi hedef koyduk. Şu an bu paralelde gidiyoruz. İlk yıl mart ayında göreve geldim ve mayıs ayında şampiyon olduk. Geçen yıl beşinci olmamıza, bu yıl da üçüncü durumda bulunmamıza rağmen pazarlama ciromuzu iki yılda iki katına çıkardık. Ciromuzun yanı sıra mağaza sayımızı da bu süre içinde iki kat artırdık.''

-500 PARÇALIK 2010 YAZ KOLEKSİYONU-


Özgörkey, 2010 yaz sezonu için Galatasaray taraftarlarına bol ürün seçeneği sunduklarını belirterek, bu yıl 500 çeşit hazır giyim ürününden oluşan koleksiyon hazırladıklarını ifade etti.

Hazırladıkları koleksiyonun ile Real Madrid veya Manchester United kulüplerinde dahi olmayan bir ürün adedine ulaştıklarını belirten Özgörkey, şunları söyledi:

''İçinde 500 parça hazır giyim ürünü bulunan yaz 2010 koleksiyonumuz ile bu yaz satış rekorları kırmayı hedefliyoruz. Bu koleksiyonun içinde erkek, bayan ve bebek ürünleri var. Bir Galatasaraylı'nın günlük yaşantısındaki her alanda bizim ürünlerini kullanmasını istiyoruz.

Koleksiyonun içinde gömlekten kravata, mayodan havluya ve iç çamaşırına kadar birçok hazır giyim ürünü bulunuyor. Galatasaraylılar'ın kişisel kullanımda neye ihtiyacı varsa onu sunmak istedik. İçinde bayan taraftarlar için sarı-kırmızı oje bile var. Hepsi çok güzel ürünler ve büyük ilgi görüyor.''

72
GALATASARAY / Dos Santos için yine kiralık formülü
« : 15 Mayıs 2010, 00:53:03 »
Cim-Bom, Giovani Dos Santos’un bir yıl daha kalması için kolları sıvadı.
Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın önümüzdeki sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediği Meksikalı futbolcu konusunda Tottenham’la temasa geçti.

Meksika basını, Galatasaray’ın, Giovani’yi bir sezon daha kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelere başladığını yazdı. Haberlerde, bonservis bedeli 8 milyon euro olan Giovani için bu bedeli ödemek istemeyen sarı-kırmızılı kulübün, İngiliz ekibini ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.

Galatasaray’ın, Tottenham’ın buna yanaşmaması halinde bonserviste indirim talep edeceği de ifade edildi.

Meksika basını, Giovani’nin kalmak istemesinin Galatasaray için avantaj olduğuna dikkat çekti. Cim-Bom, opsiyonu kullanmazsa Beşiktaş’ın, Giovani’yi kadrosuna katmak üzere harekete geçeceği ifade edilmişti.

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10