İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - yyusuf1993

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
97
GALATASARAY / Castillo Aslan olmuş bile!
« : 15 Nisan 2010, 19:57:00 »
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Lider Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele içinde.
Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan üç büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için gazetelerde önümüzdeki sezonun yeni transfer haberleri yer almaya başladı.

İşte spor medyasında öne çıkan transfer dedikoduları...

CASTILLO ASLAN OLMUŞ BİLE...

(SABAH)

Galatasaray taraftarına yeni sezon öncesi ilk transfer müjdesi Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Javier Aguirre'den geldi!

Aguirre, oyuncularının son durumu hakkında bilgi vermek için yaptığı basın toplantısında "Nery Alberto Castillo'yu G.Saray'a sattılar" dedi . Aguirre, bonservisi Ukrayna'nın Donetsk takımında olan ancak Dnipro takımına kiralanan Castillo için "G.Saray'a satılan Castillo'yu, Dünya Kupası kadrosuna alacağım" yorumunu yaptı. Aguirre, "Giovani ile Castillo'yu karıştırıyor musunuz" sorusuna ise "Hayır Castillo'dan bahsediyorum" cevabını verdi.



--------------------------------------------------------------------------------

SEMİH GALATASARAY YOLUNDA

(FOTOMAÇ)
Yeni sezonun ilk transfer bombasını Galatasaray patlattı! Sarı-kırmızılı takımın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile el sıkıştığı iddia edildi. Gelecek sezon için Milan Baros'un yanına yerli bir golcü arayan yönetimin, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi haziranda bitecek olan milli futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'de yedek kalmaktan sıkılan Semih, sezon sonunda ayrılma kararı almıştı. Şentürk'ün bir süre önce Galatasaraylı yöneticilerle gizlice buluştuğu ve yapılan teklife 'Evet' dediği ileri sürüldü.



--------------------------------------------------------------------------------

MARQUEZ, RIJKAARD İÇİN ASLAN OLACAK

(FANATİK)
İspanyol basını, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Rafael Marquez'i Galatasaray'a getirmek istediğini öne sürdü.

Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Hollandalı teknik adamın, Meksikalı savunma oyuncusuna Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi amaçladığını yazdı. Guardiola yönetimindeki Barça’da Rijkaard dönemindeki kadar şans bulamayan 31 yaşındaki defans oyuncusunun da arasının çok iyi olduğu eski hocasıyla görüştüğü ve İstanbul’a gelme konusuna olumlu baktığı bildirildi.



--------------------------------------------------------------------------------

ÇİZME'DE QUARESMA AVI

(SABAH)
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile birlikte İtalya'ya uçacak.

Hedefte Ricardo Quaresma'nın yanı sıra başka yıldızlar da var
Mustafa Denizli'nin takımın başında kalacağının kesinleşmesi sonrası Beşiktaş'ın transferdeki rotası da şekilleniyor. İlk transfer seferini, başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Almanya'ya yaparak, Schalke'nin forveti Kevin Kuranyi için nabız yoklayan Serdal Adalı'nın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Futbol Komitesi, yine kolları sıvadı. Adalı ile birlikte siyah-beyazlı yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre'nin, bugün İtalya seferine çıkacağı öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Çizme'de ilk olarak İnter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın menajerleri ile masaya oturacak, sonra listedeki diğer isimlere yönelecek.



--------------------------------------------------------------------------------

F.BAHÇE'YE 17'LİK GOLCÜ

(FOTOSPOR)
Fenerbahçe’nin, Belçika takımlarından Anderlecht’te forma giyen Kongo asıllı 17 yaşındaki golcü Romelu Lukaku’yu yakın takibe aldığı ileri sürüldü.

Teknik direktör Christoph Daum’un isteği üzerine mercek altına alınan genç santrfor için Aykut Kocaman’dan da onay alındığı belirtildi. Real Madrid ve Manchester City’nin de takibinde olan Lukaku, bu sezon 29 maçta 15 gol attı.



--------------------------------------------------------------------------------

ARDA = GIOVANI + 5 MILYON EURO

(TAKVİM)
Diyarbakırspor maçında taraftarların kendisine yönelik protestosu sonrasında Avrupa'ya gitmeyi kafasına koyan Galatasaray kaptanı Arda Turan, Tottenham Hotspur yolcusu... Genç yıldızın, menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaptığı transfer görüşmesinde yıllık  3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık  anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Totenham'ın ardından da Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve Giovani Dos Santos'un bonservisi ve 5 milyon Euro önerdiği öğrenildi.



--------------------------------------------------------------------------------

CARDOZO = GUİZA + PARA

(FOTOSPOR)

F.Bahçe’nin, Benfica’nın golcü oyuncusunu almak için ciddi adımlar attığı, Cardozo’ya karşılık Güiza’nın yanı sıra 6 milyon Euro da para teklif edileceği öğrenildi

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe, İspanyol golcü Daniel Güiza’yı iyi bir fiyata satıp, yerine çok daha kaliteli bir golcü almanın hesaplarını yapıyor. Bu hesapların baş aktörü ise Portekiz takımlarından Benfica’nın süper golcüsü Paraguaylı Oscar Cardozo. Sarı-Lacivertliler’in devre arası da gündeme gelen bu transfer için ilk girişimleri yaptığı ileri sürüldü.


98
GALATASARAY / Kewell'dan aldatan rapor!
« : 15 Nisan 2010, 19:55:53 »
Aralık ayında Avustralya’da özel doktoru John Garvey tarafından kasığından ameliyat olan yıldız oyuncu Harry Kewell'ın, yönetimi yanılgıya düşüren bir rapor getirdiği ortaya çıktı.
Hürriyet Gazetesi'nin 15 Nisan 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Kewell’ın devre arasında sahalara, 15 Mart’a kadar dönebileceğini belirten ‘Dr’ imzalı bir rapor getirerek G.Saray takımında kaldığı ortaya çıktı. Kendisi de mart ayında oynayabileceğini ifade etmesi ile sarı kırmızılı takımla sözleşmesi dondurulmayan Kewell muradına erdi.

14 Mart’ta Kewell’ın fizyoterapisti, “En geç iki hafta içinde sahada olur” demesine rağmen Kewell hala iyileşmedi. Yönetimi kandıran yıldız oyuncu da başkan Adnan Polat tarafından gözden çıkarıldı.


99
GALATASARAY / Jo: "Kalmak istiyorum"
« : 15 Nisan 2010, 19:55:13 »
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo Alves, son maçta kendisine karşı protestolar yapılmasından üzüntü duyduğunu belirterek, ''Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim, ama taraftarlarımız gazetelerde çıkan bütün haberlere de inanmasınlar'' dedi.
Jo, Galatasaray TV'de ''Son Pas'' programına katılarak soruları yanıtladı. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve gittiğinde de camia ve taraftarlarca iyi hatırlanmak istediğini kaydeden Jo, ''İyi bir izlenim bırakmak istiyorum. Gollerimin ve şampiyonlukların hatırlanmasını istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğer yanlış bir şey yapılmışsa bundan mutlaka pişmanlık duyarım ve özür diliyorum, ama tüm haberler doğru değil'' diye konuştu.

Diyarbakırspor maçında taraftarın kendisine yönelik protestoları karşısında ne hissettiği sorulan Jo, şunları söyledi:

''Bundan dolayı üzgünüm, ama bu protestoları kınamıyorum. Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta onlar bizden başarı bekliyor. O nedenle, protestolarla ilgili bir sıkıntım yok. Hakkımda çıkan bazı haberler vardı, taraftarlar bunun doğru olup olmadığını bilmiyordu. Bunun üzerine tepki göstermekte haklılar, ama şunu da unutmasınlar, ben ve diğer arkadaşlarım, onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yanlış yapılmış bir şey varsa, bundan dolayı pişmanım ve özür diliyorum. Son maçtaki tepkiden dolayı da tabii ki üzgünüm, ama taraftar haklıdır diye yorumluyorum.''

Özel yaşamında abartılı olmadığını, Rusya ve İngiltere'de oynarken de beraber yaşadığı biri bayan, ikisi erkek üç arkadaşı bulunduğunu anlatan Jo, şöyle devam etti:

''İki erkek arkadaşımın İngilizceleri gayet iyi, bana çok yardımcı oluyorlar. Banka işlerim olsun, özel hayatımdaki bazı işlerim olsun, hep onlar hallediyor. Yanımda çalışan bayan hem temizlik, hem de yemek anlamında bize yardımcı oluyor. Rusya ve İngiltere'deyken de beraber yaşadığım insanlar. Ben de 23 yaşındayım sonuçta. Yalnız yaşamaktansa, arkadaşlarımla yaşamayı, onlarla konuşmayı, bir şeyler paylaşmayı, dertleşmeyi seviyorum. O yüzden beraber yaşıyoruz, ama özel hayatımda abartılacak bir şey yok. Normal yaşayan bir insanım.''

''BURADA KALMAK İSTİYORUM''

Rusya'da birçok başarıya imza attığını, İngiltere ve Türkiye'de de golle iyi bir başlangıç yaptığını belirten Jo, her gittiği yerde öncelikli amacının başarı sağlamak olduğunu söyledi.

Büyük başarılara imza atmak istediğini, Türkiye'ye geldiğinde taraftarların kendisini nasıl karşıladıklarını hala aklından çıkaramadığını belirten Jo, ''Kalan maçlarda sonuna kadar mücadele edip, daha önce oynadığım yerlerde yakaladığım başarıları burada da yakalamak istiyorum'' dedi.
Diyarbakırspor maçından sonra fikrinin değişmediğini, gelecek sezon da Galatasaray'da kalmak ve şampiyonluk yaşamak istediğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, ''Burada mutluyum. Taraftarlarımızın, takım arkadaşlarımın, hocamızın, Sayın Başkanımız Adnan Polat'ın, yöneticilerimizin, herkesin yaklaşımı bana karşı çok olumlu. Kesinlikle kalmak istiyorum'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR''

Brezilyalı oyuncu, Turkcell Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken, 4 takımın şampiyonluk şansı bulunduğunu, kendilerinin de son dakikaya kadar bunun mücadelesini vereceklerini söyledi.

Arkadaşlarıyla bu konuyu aralarında konuştuklarını ifade eden Jo, ''Kolay olmayacak, çünkü 4 takımın da şampiyonluk şansı var ve son maça kadar bu devam edecek. Biz de son dakikaya kadar bu mücadeleyi vereceğiz. Kolay olmayacaktır, ama mutlaka şansımız var'' dedi.

100
GALATASARAY / 4 milyon Avro'ya hayır!
« : 15 Nisan 2010, 19:54:13 »
G.Saray Kulübü, Mehmet Topal'ı transfer etmek amacında olan İspanyol kulübü Valencia'nın bonservis için önerdiği 4 milyon Euro'luk teklifi düşük buldu.
Sarı-kırmızılı yönetim, bu sezon istenilen futbolu oynayamasa da Mehmet Topal'ın değerinin 4 milyon Euro'nun çok üzerinde olduğunu öne sürerek, milli futbolcuyu kolay kolay gözden çıkarmayacağı sinyalini verdi.

Galatasaray yönetiminin bu teklifi reddetmesinin asıl nedeni ise 2 yıl önce Everton Kulübü'nün, Mehmet Topal'ı transfer etmek için yaptığı 8 milyon Euro'luk teklife de olumsuz cevap vermesiydi. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Valencia Kulübü adına teklif getiren menajerlik şirketine olumsuz cevap verdiklerini, ancak değerini bulduğu anda Mehmet Topal'ın satılmasının mümkün olacağını belirtti.

Bu arada Avrupa'da oynamak istediğini her fırsatta dile getiren Mehmet Topal'ın da Valencia'nın teklifine sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde sarı kırmızılı yöneticilerle görüşüp, transferi için kolaylık göstermelerini isteyeceği öğrenildi.



101
GALATASARAY / "Suçlu Arda değil, yönetim!"
« : 15 Nisan 2010, 19:53:00 »
Galatasaray'ın efsane ismi Hakan Şükür, Galatasaray-Diyarbakırspor maçında Ali Sami Yen Stadı'nda yaşanan protestolarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Kanal 24'te Evren Göz'ün sorularını yanıtlayan Şükür, taraftar protestosunu organize edenlerin Galatasaray yöneticileri olduğunu ifade etti.

Hakan Şükür, 'Sorgulaması olmayan medya anlayışımız maalesef yalancı kahramanlar ortaya çıkarıyor, sihirbazlar ortaya çıkarıyor. Ama aynı sihirbazlar yapılan protesto bestelerin içinde yer almıyor. 20-21 yaşındaki bir çocuğa belki de kendinizi kurtarmak için çok büyük coşkularla, daha henüz hiçbir şey yapmamış insanları karşılatıyorsunuz ve o kişilere de aynı tribünlerden büyük bir protesto geliyor. Eğer kendinizin hak ettiği bir protestoyu başkasına kaydırma şansınız varsa ki, bunu yapabilecek ensturmanlar elinideyse bunu yaparsınız. Gündem farklı yerlere gider fakat uzun vadede kaybeden, sokağa çıktığınızda itibar görmeyen insanlar olursunuz. '

Takımın formsuzluğunda Arda Turan'ın suçlandığını ancak gerçek suçlunun restoran restoran gezen yöneticiler olduğunu ifade eden Şükür, Türk futbolunun yanlış yönetildiğini vurguladı.

Hakan Şükür, 'Arda'nın bu duruma gelmesine sebep yöneticilerdir. Son üç hafta oynamadı ama gelen kötü sonuçlar tekrar kendisine mal oldu..Arda savunulacak bir durumda değil şu anda  ama maalesef kafasını önüne eğip tesislerden çıkacak, sokağa çıktığında kendini suçlu hissedecek ama gerçek suçlular göğüslerini gere gere restoran restoran gezecekler. Türk futbolunu da o restoran köşelerinden yönetecekler.'

Futbolda yöneticilerin samimi olmadığını ifade eden Hakan Şükür, 'Futbolculuk zamanında genç arkadaşlarıma, bazı şeyler yaşayacaksınız ve o yaşadıklarınızın ardından ilk sırtınızı sıvazlayıp size moral vermek isteyenler aslında bunların müsebbibidir diyordum. Birileri sizi yıldız yapabilir ama kendinizi bir yere koyacak olan yine kendinizdir. 'Birileri sizi yıldız yaptı diye yıldız olmayın, futbol yıldız oldukça daha da güçlenmeniz gereken bir oyun' diyordum'. Yöneticiler sevildiğini zanneder ama arkalarından bir çok futbolcunun söylediklerini duymazlar' şeklinde konuştu.

102
GALATASARAY / Aktar yeniden başkan!
« : 15 Nisan 2010, 19:52:23 »
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nda, seçime tek aday olarak giren İrfan Aktar, yeniden başkanlığa seçildi. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde, kulüp başkanı Adnan Polat da hazır bulundu. Seçimde rakibi olmayan Aktar, kullanılan 150 oyun 146'sını alarak, iki yıllığına yeniden başkan oldu. Seçimde 3 beyaz, 1 de boş oy çıktı.

Aktar'ın listesinde başkan yardımcıları olarak Faruk Göğen Altınbaşak ve Emir Turgan, sekreter olarak da Ömer Işıl ve O. Selim Selimoğlu yer aldı. Seçimden sonra bir konuşma yapan Aktar, Galatasaray Kulübü'nün büyük projelerin eşiğinde olduğunu belirterek, ''Burada görev sadece yönetim kurulunun değil. Hepimiz bu projeleri takip etmeli ve desteklemeliyiz. Atılacak adımlarda hatalı, tenkit edilecek bir şey varsa, bunu en iyi şekilde dile getireceğimiz yer burasıdır'' dedi.

103
GALATASARAY / Valencia taraftarı Topal'ı istiyor
« : 15 Nisan 2010, 19:51:10 »
İspanya'nın Birinci Lig takımlarından Valencia'nın, Galatasaray'da forma giyen Mehmet Topal ile ilgilendiği iddialarına bugün de devam eden Valencia bölgesinin spor gazetesi "Superdeporte", taraftarın da Türk futbolcunun gelmesinden yana olduğunu yazdı.

Mehmet Topal'ın Valencia'ya olası transferiyle ilgili internet sitesinde anket yapan gazete, sonuçta ankete katılan taraftarların yüzde 74'ünün Topal'ı istediğini açıkladı.

Valencia'da defansif ortasaha mevkinde sadece David Albelda'nın bulunduğunu belirten Superdeporte, bu yerin kuvvetlendirilmesinin şart olduğunu ve en iyi adayın 24 yaşındaki Mehmet Topal olduğunu savunuyor.

104
GALATASARAY / Transferde Rijkaard'a tam yetki!
« : 15 Nisan 2010, 19:50:31 »
Cim-Bom’da Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın gelecek sezon da takımın başında kalmasının kesinlik kazanması, Başkan Adnan Polat’ı harekete geçirdi. Polat, her konuda güvendiği Hollandalı çalıştırıcıyı transferde çok geniş yetkilerle donattı.
Sarı-kırmızılı kulübün patronu tarafından yapılan plana göre hangi oyuncuların kadro katılacağına Rijkaard karar verecek. Tecrübeli çalıştırıcının belirlediği listeye ise son noktayı ise geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel koyacak. Yeri geldiğinde oyuncuların ikna edilmesi görevini Frank Rijkaard üstlenecek.

Bu sezon transferde aktif rol oynamayan, yönetimin sunduğu isimlere “evet” ya da “hayır” diyen Rijkaard, sadece devre arasında Barcelona’dan eski öğrencisi olan Giovani Dos Santos’un alınması için ısrarlı olmuştu.

Çalışmalara hız verdi

Rijkaard’la bir toplantı yapan ve sözleşmesinin 1 yıl uzatılması teklifini sunan Başkan Adnan Polat’ın, bu zirvede Hollandalı hocaya listesini en kısa sürede hazırlaması için tavsiyede bulunduğu bildirildi.

Deneyimli çalıştırıcının da bu güvenoyu mesajının ardından transfer çalışmalarına hız verdiği ifade edildi.

Savunma, stoper, sol bek, ön libero ve forvet transferi için ekibiyle toplantı yapan Frank Rijkaard’ın, en geç 2 hafta içinde kadrosunda görmek istediği futbolcuların listesini rapor halinde yönetime ileteceği vurgulandı.

105
GALATASARAY / İlk hedef Marquez!
« : 15 Nisan 2010, 19:49:52 »
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yabancı transferindeki ilk hedefini, eski öğrencisi Rafael Marquez olarak belirledi.
Milliyet Gazetesi'nin 14 Nisan 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Sarı-kırmızılı çalıştırıcının, Barcelona’da bu sezon fazla şans bulamayan 31 yaşındaki Meksikalı savunma oyuncusunu kadrosunda görmeyi istediği ve bu konuda ciddi çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.

Rijkaard’ın, Barcelona ile bir süredir Marquez için gizlice görüşmeler yaptığı ve transferin önünde engel bulunmadığı bildirildi.

Barcelona’yı çalıştırdığı 5 sezon boyunca kendisinden vazgeçmeyen Rijkaard’la yeniden bir araya gelmeye sıcak bakan Meksikalı futbolcunun da, İspanyol kulübüne, transferi için başvurduğu ifade edildi.

Barcelona’nın, Teknik Direktör Guardiola tarafından 11’de düşünülmeyen Marquez’i iyi bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkarmak istediği, ancak Galatasaray’dan talep edilecek bonservis bedeli konusunda henüz bir rakamın tespit edilmediği vurgulandı.

Bu arada Galatasaray’ın, Meksikalı Rafael Marquez’i renklerine bağlaması halinde devre arasında Tottenham’dan kiralanan vatandaşı Giovani Dos Santos’un bonservisini de alacağı öğrenildi.

Kimdir?
Yaşı: 31
(13.02.1979)
Kulübü: Barcelona
Ülkesi: Meksika
Boy: 1.84

Sezon Kulübü Maç Gol
1996-99 Atlas 77 6
1999-03 Monaco 87 5
2003- Barcelona 162 9
* Meksika Milli Takımı formasını 88 kez giyerken, 10 gol attı.


106
GALATASARAY / Kewell indirime gidiyor!
« : 15 Nisan 2010, 19:48:33 »
Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Kewell, iki sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymek istiyor.
Devre arasında yönetimle yaptığı transfer görüşmesinde kendisine sunulan bir yıllık sözleşmeyi "İki yıllık imzalarım" diyerek geri çeviren Kewell, bu görüşmenin ardından yaşadığı sakatlık sonrasında geri adım attı.

Sabah Gazetesi'nin 14 Nisan 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; G.Saray taraftarının takımda kalmasını istediği ve yönetimin Nonda ile yolları ayırması sonrasında Kewell'ın sakat olduğu üç ay boyunca büyük fedakarlık gösteren sarı-kırmızılı camiaya yıllık ücretinde indirime giderek bir jest yapmak istediği öğrenildi.

Kewell'ın Futbol Şubesi sorumlulularına "Ben bir yılda aldığım para karşılığında G.Saray formasını iki yıl giymeye hazırım" dediği gelen haberler arasında.

Bu arada Kewell'ın ancak 33. haftadaki Antalyaspor maçına yetişeceği öğrenildi.


107
GALATASARAY / Ali Sami Yen yıkılınca...
« : 15 Nisan 2010, 19:47:52 »
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu araziyle ilgili hazırladıkları Mecidiyeköy Meydan Projesi hakkında basın toplantısı düzenledi.

Belediyede düzenlenen basın toplantısında Sarıgül, Ali Sami Yen Projesi'ni gündeme getiren ilk yerel yönetim olduklarını belirterek, "Şehir içindeki tüm statların şehir dışına çıkarılmasını amaçlıyoruz. Arazi, önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından ihaleye çıkarılacak. Bu noktada bazı kesimler tarafından özellikle siyasi amaçlı bir negatif kampanya başlatıldığını üzülerek görüyoruz. Bugünkü stadyum yerinin yeşil alan olarak kalması için bazı kesimler tarafından kampanyalar düzenleniyor, protesto gösterileri organize edilmeye çalışılıyor. Bu siyasi kampanyalarda belediyemizin adının da olumsuz anlamda kullanıldığını üzülerek gözlemliyorum. Hazırladığımız Mecidiyeköy Meydan Projesi, Türkiye'nin en büyük meydan projesidir. Bu projeyle kente büyük bir yeşil alan kazandıracağız. Bugün bu konudan bahsedenler, siyaset malzemesi yapmak isteyenler, tarihi de yapılaşmayı da bilmiyorlar. Biz 11 yıl önce böylesine önemli bir projeyi kamuoyu ile paylaştık. Projede, arazinin altında yedi katlı otopark var, üzerinde sinema, tiyatro salonları, kongre merkezi ve turizm amaçlı kullanılmak üzere bir yapılaşma önerdik. Projede TOKİ ile olan görüşmeler devam edecek. TOKİ ile olan proje çalışmalarında önerimiz iyi bir şekilde dikkate alınacak ve İstanbul'a, Mecidiyeköy'e yakışan bir meydan planlayacağız. Stat bu haliyle yeşil alan değil, beton yığınıdır. Şimdi 'yeşil alanı vermeyiz' diyorlar. Yeşil alan parktır, bahçedir, meydandır, ağaçlıktır. İlk önce 'şehircilik nedir' onu öğrenmemiz, sonra fikirleri beyan etmemiz lazım. Bizim önerimiz büyük bir yeşil alandır, bunu 11 yıl önce planlayarak kamuoyu ile paylaştık. O gün projeyi gündeme getirdiğimizde 'hayal, Ali Sami Yen buradan taşınmaz, fiyasko' dediler. Bugün Türkiye'de bir model oldu" diye konuştu.

İhale sonrası uygulanacak projelerde, alanın İstanbul'un nefes alabileceği muhteşem bir nokta olmasını temenni ettiklerini de vurgulayan Mustafa Sarıgül, "Spor kulüpleri üzerinden popülist politika yapılmasını doğru bulmuyorum. Gündeme gelmek için bazı arkadaşların Ali Sami Yen Stadı'nı, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüpleri kullanmasını doğru bulmuyorum. Medyatik olmak önemli, bunun için de kalıcı proje üretmek lazım. Kalıcı projeyi de biz Mecidiyeköy için önerdik. Bu modelin sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Sarıgül, taslak projenin 750 milyon-1 milyar Dolar'a mal olacağını belirterek, stadın toplam arazisinin 41 bin 450 metre kare olduğunu ifade etti.


108
GALATASARAY / Manisa-G.Saray maçı 10 TL
« : 15 Nisan 2010, 19:47:13 »
Turkcell Süper Lig'de 17 Nisan Cumartesi günü oynanacak Manisaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları açıklandı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Manisaspor-Galatasaray maçının kapalı tribün üst A-B bileti 30 lira, kapalı tribün alt 20 lira, Açık tribün 10 lira, kale arkası (Spil ve Gediz) tribün bileti 10 liradan satılacak.
Biletler 15 Nisan Perşembe ve 16 Nisan Cuma günü Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi'nde, maç günü ise stadyum gişelerinde satışa sunulacak.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10