İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - yyusuf1993

541
GALATASARAY / Galatasaray'da kadro sıkıntısı
« : 15 Mayıs 2010, 00:57:45 »
sezon başından belli bir kadro sıkıntısıdır gidiyor.Ya doktorlarda bir şey var ya da oyuncuların hepsi oscarlık aktörler.

542
GALATASARAY / Galatasaray'da kadro sıkıntısı
« : 15 Mayıs 2010, 00:57:08 »
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile üçüncülük mücadelesi yapan Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı son maç öncesinde kadro kurmakta zorlanıyor.
Maç öncesinde sakat, cezalı ve ülkesine giden futbolcular nedeniyle çalışmalarını eksik bir kadroyla sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Jo'nun da izinsiz olarak ülkesine dönmesi sıkıntıyı daha da artırarak planları bozdu.

Keita ve Kewell'ın sakatlıkları nedeniyle izin alarak ülkelerine gitmelerinin yanı sıra birçok oyuncu da sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana antrenmanlara çıkamıyor.

''Cim Bom''da Neill, Ayhan, Baros, Elano, Hakan ve Serkan'ın sakatlıkları sürüyor.

-''CİM BOM'' FORVETSİZ KALDI-

Jo'nun ülkesine dönmesi, Baros'un da sakat olması nedeniyle Galatasaray forvetsiz kaldı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Kewell'ın da olmaması nedeniyle, Giovani ya da Arda'nın Gençlerbirliği karşılaşmasında forvet mevkisinde oynaması bekleniyor.

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı olan ve Valencia ile anlaşan Mehmet Topal da Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. 

543
GALATASARAY / Elano sabırları taşırdı
« : 15 Mayıs 2010, 00:56:33 »
Dua edelim Elano dünya kupasında iyi oynasın ve daha sonra gönderilsin güzel bir paraya aynı paraya yerine Türkiye Ligine ayak uydurabilecek bir oyuncu alınsın.Brezilyalı 10 numara oyuncular Türkiye Ligine pek ayak uyduramıyorlar(alex dışında).Çünkü yumuşak bir oyunları var bizim ligimiz ise oldukça sert bir lig.

544
GALATASARAY / Elano sabırları taşırdı
« : 15 Mayıs 2010, 00:55:12 »
Galatasaray'a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak kupasız kapatılacak olan sezonda başarısızlığın en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen Elano sabırları taşırdı.
Sakat olduğunu öne sürerek antrenmanlara çıkmayan sambacının, Kewell ve Keita'ya izin veren teknik direktör Rijkaard'a da tepkili olduğu öğrenildi.

Brezilya Milli Takım kampı öncesi tatil yapmak isteyen Elano'ya Hollandalı teknik adam izin vermezken, Florya'da futbolcuların "Bu kafayla gelecek sezon da G.Saray'a faydası olmaz. Suratı beş karış dolaşıyor tesislerde. Zaten keyfimiz yok bir de onun bu kaprislerini görmek insanı çileden çıkartıyor" dedikleri gelen haberler arasında.

Elano ise Ronaldinho'nun kadroya alınmadığı Brezilya Milli Takımı'nda banko 11'de forma giyme hayali kuruyor.


545
GALATASARAY / G.Saray'da pazarlama başarısı!
« : 15 Mayıs 2010, 00:54:29 »
Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, geçen yıl ligi beşinci bitirmelerine, bu yıl da son haftaya üçüncü durumda girmelerine rağmen, pazarlama cirolarını iki yılda iki katına çıkarmayı başardıklarını bildirdi.
Özgörkey, Galatasaray Store'un 50. mağazasını açmak için geldiği Adana'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki mağaza sayılarını her geçen gün artırdıklarını belirterek, iki yıl içinde 75 ila 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

İki yıl önce Galatasaray Pazarlama A.Ş.'nin başına geçtiğini anımsatan Özgörkey, şöyle devam etti:

''Göreve ilk geldiğimizde pazarlamayı futbol takımının başarısına endekslemeden, herhangi bir marka gibi hareket edip pazarda büyütmeyi hedef koyduk. Şu an bu paralelde gidiyoruz. İlk yıl mart ayında göreve geldim ve mayıs ayında şampiyon olduk. Geçen yıl beşinci olmamıza, bu yıl da üçüncü durumda bulunmamıza rağmen pazarlama ciromuzu iki yılda iki katına çıkardık. Ciromuzun yanı sıra mağaza sayımızı da bu süre içinde iki kat artırdık.''

-500 PARÇALIK 2010 YAZ KOLEKSİYONU-


Özgörkey, 2010 yaz sezonu için Galatasaray taraftarlarına bol ürün seçeneği sunduklarını belirterek, bu yıl 500 çeşit hazır giyim ürününden oluşan koleksiyon hazırladıklarını ifade etti.

Hazırladıkları koleksiyonun ile Real Madrid veya Manchester United kulüplerinde dahi olmayan bir ürün adedine ulaştıklarını belirten Özgörkey, şunları söyledi:

''İçinde 500 parça hazır giyim ürünü bulunan yaz 2010 koleksiyonumuz ile bu yaz satış rekorları kırmayı hedefliyoruz. Bu koleksiyonun içinde erkek, bayan ve bebek ürünleri var. Bir Galatasaraylı'nın günlük yaşantısındaki her alanda bizim ürünlerini kullanmasını istiyoruz.

Koleksiyonun içinde gömlekten kravata, mayodan havluya ve iç çamaşırına kadar birçok hazır giyim ürünü bulunuyor. Galatasaraylılar'ın kişisel kullanımda neye ihtiyacı varsa onu sunmak istedik. İçinde bayan taraftarlar için sarı-kırmızı oje bile var. Hepsi çok güzel ürünler ve büyük ilgi görüyor.''

546
GALATASARAY / Dos Santos için yine kiralık formülü
« : 15 Mayıs 2010, 00:53:45 »
bence alınacaksa dünya kupasından önce alınmalı yoksa fiyatı artabilir çok hızlı bir oyuncu arda'dan kat kat daha hızlı ki tam Rıjkaard'ın istediği oyuncu tipi.

547
GALATASARAY / Dos Santos için yine kiralık formülü
« : 15 Mayıs 2010, 00:53:03 »
Cim-Bom, Giovani Dos Santos’un bir yıl daha kalması için kolları sıvadı.
Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın önümüzdeki sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediği Meksikalı futbolcu konusunda Tottenham’la temasa geçti.

Meksika basını, Galatasaray’ın, Giovani’yi bir sezon daha kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelere başladığını yazdı. Haberlerde, bonservis bedeli 8 milyon euro olan Giovani için bu bedeli ödemek istemeyen sarı-kırmızılı kulübün, İngiliz ekibini ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.

Galatasaray’ın, Tottenham’ın buna yanaşmaması halinde bonserviste indirim talep edeceği de ifade edildi.

Meksika basını, Giovani’nin kalmak istemesinin Galatasaray için avantaj olduğuna dikkat çekti. Cim-Bom, opsiyonu kullanmazsa Beşiktaş’ın, Giovani’yi kadrosuna katmak üzere harekete geçeceği ifade edilmişti.

548
GALATASARAY / "Grella ilaç olur"
« : 15 Mayıs 2010, 00:52:31 »
grella hakkında pek bilgim yok ama tugay'ın bu işlerle uğraşması oldukça sevindirici

549
GALATASARAY / "Grella ilaç olur"
« : 15 Mayıs 2010, 00:52:02 »
Yeni sezonda göreve devam etmesi halinde Frank Rijkaard’ın yardımcısı olması beklenen Tugay Kerimoğlu, sadece yurt içi değil, yurt dışı transferleriyle de yakından ilgileniyor.
Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in, “Tekniği üst düzey bir takım kurarak hata yaptık. Gelecek sezondan itibaren mücadele gücü yüksek, savaşçı bir kadro oluşturacağız” sözlerinden hareketle gündeme alınan Vincenzo Grella’yı da, Tugay Kerimoğlu analiz etti.

Genç antrenörün, Blackburn Rovers’tan eski takım arkadaşı olan Avustralyalı futbolcu hakkında sunduğu raporda, “Mehmet Topal’ın boşluğunu çok rahat doldurabilir. Avustralya doğumlu olması bizim için avantaj; elimizde Kewell ve Neill gibi örnekler mevcut. Ayrıca İtalyan altyapısına sahip. Serie A ve Premier Lig tecrübesi var. Tam bir görev adamı. Sert olduğu kadar ayaklarına da hakim. Orta sahadaki savunma sıkıntısına ilaç olabilir” ifadelerini kullandığı belirlendi.

2.5 milyon Euro’ya bitebilir

Tugay’ın ardından Grella’nın vatandaşı Neill’dan da onay alan yönetimin, Blackburn’le pazarlıklara başladığı ve transferin 2.5 milyon Euro’ya bitirilmesinin planlandığı dile getirildi.

550
GALATASARAY / "Jo'ya gereği yapılacak"
« : 15 Mayıs 2010, 00:51:16 »
gereği mi var adam gitti işte bir daha da gelmeyecek gelmesinde..

551
GALATASARAY / "Jo'ya gereği yapılacak"
« : 15 Mayıs 2010, 00:50:51 »
Galatasaray'da izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcu Jo ile ilgili ''gereğinin yapılacağı'' bildirildi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jo'nun durumunun değerlendirileceğini ifade ederek, ''Bu futbolcu ile ilgili olarak gereği yapılacak'' dedi. 


552
GALATASARAY / Polat ve Terim buluştu!
« : 15 Mayıs 2010, 00:49:11 »
Terim konusunda kararsızım.