İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ๓ยς๏™

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
1
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / Bi bakın
« : 11 Aralık 2006, 17:10:32 »
bana bir kisisel mesaj atıldı .artık bu sitede duramam ben yokum.elveda...

2
FENERBAHCE / Çilingir!
« : 10 Aralık 2006, 21:19:44 »
Süper Lig ve Avrupa’da 6 gol atan Appiah, vuruşlarının hepsini, takımının ilk golü olarak yaptı, Fenerbahçe bu maçların 5’ini kazanıp, 1’inde berabere kaldı.



Kapıyı o açıyor
Dünya Kupası’ndan yorgun döndüğü için sezon başında pek etkili olamayan ve aldığı transfer teklifleri nedeniyle, “Aklı transferde kaldığı için kötü oynuyor” eleştirilerine uğrayan Stephen Appiah, ilk yarı biterken takımını sırtlayan isim oldu. Her maç, başarı grafiğini biraz daha artıran Ganalı oyuncu, ligde 3 gole imza koyarken, Avrupa’da da ağları 3 kez sarstı. İşin en dikkat çeken yanı, bu gollerin hepsinin, Fenerbahçe’nin ilk golü olmasıydı. Yani takımı zorlanırken kapıyı Appiah açtı hep.

Yıldırım bırakmıyor

Ganalı yıldız gol perdesini Torshavn ile Kadıköy’de oynanan maçta açtı. Ardından skor 4-0 oldu. 2-2’lik Dinamo Kiev, 3-0’lık Palermo maçlarında da ilk goller ondan geldi. Ligde ise 4-1’lik Gaziantep, 2-1’lik Trabzon karşılaşmalarında kapıyı açan Appiah’tı. Ve Ankaragücü sınavı. Yıldız oyuncu bu kez perdeyi açan da oydu, kapatan da. Çünkü takımı onun tek golüyle 3 puanı kaptı. Transfer söylentilerine noktayı ise Başkan Yıldırım koydu: “Appiah’ı hiçbir yere bırakmam.”

3
FENERBAHCE / Kıran’a ihraç
« : 10 Aralık 2006, 21:18:25 »
Disiplin Kurulu, Tahir Kıran’ı, kulübün ve başkanının manevi şahsiyetini küçük düşürmekten dolayı üyelikten ihraç etti.



Oybirliğiyle alındı
Tahir Kıran ile Başkan Aziz Yıldırım arasında bir süredir yaşanan çekişme, Kıran’ın Fenerbahçe’den ihraç edilmesiyle sonlandı. Disiplin Kurulu, dün yaptığı 2.5 saatlik görüşme sonrası, oybirliğiyle Kıran’ın ihracına karar verdi. Kurul Başkanı Tuncer Erdoğan şunları söyledi: “Tahir Kıran’ın basında yer alan ve ayrıca dinlenen tanıkların birbirini doğrulayan inandırıcı beyanlarıyla da belirlenen, ‘Aziz Yıldırım geçen sezon Galatasaray’ın rakiplerine beraberlik için 250, galibiyete 500 bin YTL teşvik primi dağıtıyordu’ sözleri kulüp tüzüğüne göre suç oluşturmaktadır.”

‘Yıldırım Spor Kulübü’
“Kıran, kulübün ve onun başkanının manevi şahsiyetini tahkir ettiği gibi, beyanatı suretiyle kulübü kamuoyu önünde küçük düşürücü eylemde bulunmuştur. Bu nedenle oybirliğiyle ihracına karar verilmiştir.” Kararı, “Ben, Aziz Yıldırım Spor Kulübü’nden ihraç edildim, Fenerbahçe Spor Kulübü’nden değil” sözleriyle değerlendiren Tahir Kıran, gerekçeli kararı beklediğini belirterek, “Karar elime ulaşınca önce kulüp nezdinde itiraz edeceğim. Sonuç alamazsam, İdari Bölge Mahkemesi’ne gideceğim. Ayrıca geniş bir basın toplantısı düzenleyip, açıklamalarda bulunacağım” dedi.

4
FENERBAHCE / Suçlama Yarışı
« : 10 Aralık 2006, 21:17:13 »
Fenerbahçe ile Ankaragücü’nden karşılıklı suçlamalar



Fenerbahçe Yönetimi, internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Cemal Aydın ve tüm Ankaragücü yöneticilerini kendilerinden özür dilemeye davet etti. Açıklamada, “Aydın, yönetimimizle ilgisi olmayan şahısların çıkardığı kavgayı, sanki yöneticilerimiz başlatmış ya da kavga etmiş gibi yansıtmaya çalışmıştır. Üstelik Fenerbahçe, İzmir’de misafir takım konumundadır. Davetiyeler de Ankaragücü’nün ev sahipliği yapması ve olayları kontrol altında tutması gerekirken, ortaya konan tavır şaşırtıcıdır. Aydın’ın küfür etmekle suçladığı asbaşkanımız Mahmut Uslu kesinlikle küfür etmemiş ve bunu devre arasında kendisine söylemiştir. Buna rağmen Aydın’ın ortamı daha da germek adına 2. yarı protokoldeki yerini terk etmesi, maçtan sonra yaptığı gibi provokatif tavırlarını sürdürmesi, istemediğimiz olayların çıkmasına neden olmuştur. Onları, çirkin sözlerden dolayı özür dilemeye davet ediyoruz” denildi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Serhat Arıkan ise özetle, “Maç boyunca küfürlü tacizlere maruz kaldık, dayak yedik, linçten zor kurtulduk. Bu olayları asla unutmayacağız. Mahmut Uslu, 2. dakikadan itibaren hem başkanımıza hem hakeme küfür etti. Başkanımız, ‘Ayıptır susun’ dedi ve yumruklar konuştu. Haluk Ulusoy’u desteklediğimiz için tepki gördük. Onu destekliyoruz ama hakemleri biz belirlemiyoruz. Bu maçta mutlak penaltımız verilmedi. Fenerbahçe’nin diğer takımlardan farkı yok. Tutturmuşlar bir ‘Cumhuriyetiz’ diye. Sanırım bu olaylar yüzünden gittiği her yerde tepki görecektir” dedi.

5
FENERBAHCE / Olacağı buydu!
« : 10 Aralık 2006, 21:15:34 »
İzmir’de maç bitiminde şeref tribününde çakılan kıvılcım, Ankara’da yangına dönüştü!



Ankara Fenerbahçeliler Derneği başta olmak üzere Fenerbahçe adına kurulu dernekler kimliği belirsiz kişiler tarafından basıldı. Gece geç saatte gerçekleştirilen olaylarda, baltalarla kapıları kırıp, camları yere indiren saldırganlar, bilgisayar, televizyon ve ofis malzemelerine zarar verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu kişileri ve arkalarındaki güçleri esefle kınıyoruz” denildi.

6
GALATASARAY / Polat bırakıyor
« : 10 Aralık 2006, 21:13:41 »

Gerets devre arasında gönderilmezse, Adnan Polat görevinden istifa edecek... İstifayı koz olarak gören Polat, “Bırakırsam erken seçime gidilir” düşüncesinde. Hadi diyelim Gerets parasını aldı ve gitti. Peki yönetim takımın başına kimi getirecek?

Sanki ‘Galatasaray’ınız değilmiş de, herhangi bir takımmış gibi düşünün lütfen!
Bir teknik adamı var o takımın, bulunduğu kulübün İkinci Başkanı’na rest çekebilmiş. Futbol Şube Sorumluları’nı takmıyor. En büyük kozu, ilk senesinde takımını ezeli rakibi karşısında şampiyon yapıp, ikinci yılında da şansını sürdürüyor olması. Avrupa’da iyi oynamasına rağmen şanssızlıklarla elenmiş.
Bir İkinci Başkanı var bu köklü kulübün, maaşını belirlediği adamdan rest yemiş, elleri kolları bağlı. Başkanı da kendisine rest çeken teknik adama “Sonuna kadar arkandayım” garantisi vermiş. Kafasına (!) göre transfer yapmış, hocaya kullandırtamıyor.
Ve işin kötüsü, olan biten her şeyden herkesin haberi var. Karizmalar ayaklar altında. Ne düşünürsünüz bu kulüp hakkında?

Kimin yaydığı belli
‘Yönetim ikiye ayrılmış’ dedik laf yedik, aylar sonra artık kendileri bile dillendiriyor o lafları atanlar. Şapkanızı önünüze mi koyarsınız, yanınıza mı, bilmiyorum ama dışarıdan bakınca herkes suçlu gözüküyor. Yani ‘haklı’ taraf yok. Haklı bir kişi var o da ‘para’. Para olmazsa güç olmaz, her şey olur.
Yoğun telefon trafiği yaşanıyor. Gazeteciler yöneticileri, yöneticiler gazetecileri arıyor. Şahsi haber çıkmayan Galatasaray’dan haber yağmaya başladı bir anda. Ve bakıyorsunuz bütün haberler aynı doğrultuda. Çıkış noktası belli. O kadar bariz belli oluyor ki, bu haberleri hangi genç yöneticinin yaydığı dilden dile dolaşıyor. Ama farkında değiller ‘yapıcı’ olmaktan başka çare kalmadığının.

Düşünceler çok farklı
Şimdi bu görüntüde olmasını istemeyeceğiniz takım, Galatasaray. Ve kulübün İkinci Başkanı Adnan Polat, eğer devre arasında Gerets gönderilmezse istifa edecek. Gerets rahat, parasını alır gider. Galatasaray kimi getirecek? Mustafa Denizli’yi getirme planları, Fatih Akyel’de olduğu gibi suya düşer. Fakat vahim olan, kulislerde Adnan Polat’ın gitmesine kesin gözüyle bakılması. Çünkü Gerets’in gitmesine ‘liseliler’ kökten karşı. Polat da, “Gidersem Canaydın zorda kalacak, erken seçime dahi gidilir” düşüncesinde.

Üstünel’e sürpriz var
Aynı zamanda bir duyuma göre devre arasını dahi beklemeyecekmiş Adnan Polat. Bu demektir ki, Adnan Sezgin de gidecek. Haldun Üstünel de en iyi ihtimal yönetici kalıp, Futbol Şubesi’nden istifa edecek. Zaten Üstünel’e üyeler 2008 Şubat’ına bir sürpriz hazırlıyor. Geçmişte aldığı bir ceza nedeniyle yöneticiliği düşebilir. Haliyle yaptığı anlık hatanın ceremesini bu kadar ağır çekmek istemiyor. Çünkü iyi bir Galatasaraylı. Hatta Google’da ararken önünüze ilk olarak çıkan o günkü olayları da artık nasıl oluyorsa hiç çıkmıyor! Potansiyelini yanlış kullandı, umarım bundan sonra kalır da yararlı olur.

Hepsi de yanlış ama...
‘Fatih Gökşen’ desek, Gerets’i istememesine rağmen Canaydın yanlısı. Yani bu sözcük ne demek oluyor? Canaydın ‘Gerets’ yanlısı. O zaman Polat’a tek yol kalıyor zaten ama bugüne kadar neden yapmadığı belli değil.
Canaydın, Polat’ı “Benden sonra liseliler senin yanında olacaklar” vaadiyle yönetime alabildi. Ama o gün, bugün oldu, sular yola aktı. Polat da yanlış, Gerets de... Ama en yanlış Başkan. Bir bildiği var herhalde!

Şahidimiz Ali Dürüst!
Koskoca Galatasaray düştükçe “En dip” dendi ama o dip hâlâ görünmüyor. Bence bir ilk yapılsın ve düzelme gazetecilerle başlasın. ‘Ben yöneticiye yönetici demem, yönetici benim olmadıkça’ tavırlarından vazgeçip objektif bakmaya başlansın. Yoksa bu yöneticilere yönetici demeye bin şahit lazım.
Adnan Polat da, diğerleri de ‘öz’de Galatasaray için savaşıyorlar. Bakış açısı değiştirilir ve iki taraf da yanlı bakmazsa güzel günler gelir.
Vallahi biz gazeteciler kulübü bunlardan daha iyi tanıyoruz.
Şahidimiz Ali Dürüst...

7
GALATASARAY / Tribünde şov hazırlığı
« : 10 Aralık 2006, 21:12:21 »
    
Tribünde şov hazırlığı
Galatasaraylılar, son dönemlerde kulübün üstüne çöken kara bulutları bir nebze olsun dağıtmak amacıyla, Bursaspor karşısında şov yapmaya hazırlanıyor...



Ali Sami Yen Stadı’nı ince imalar içeren pankartlarla donatmayı hedefleyen taraftarlar, futbolculara da 90 dakika boyunca destek verip, coşkulu tezahüratlarla galibiyette rol oynamayı planlıyor. Başta ultrAslan olmak üzere, taraftar gruplarının bu konuda birlik olduğu ve Sarı-Kırmızılı camiaya birlik-beraberlik içeren mesajlarla sesleneceği belirtildi. Düzenlenecek olan bu organizasyonda, son dönemlerde ayyuka çıkan şike ve teşvik iddialarına dokundurmalar yapılacağı, kendilerine sık sık atıfta bulunan rakip takım taraftarlarına en güzel cevabın verileceği kaydedildi.

8
GALATASARAY / Mutlu son 3-1
« : 10 Aralık 2006, 21:10:44 »
Galatasaray, ligin ilk yarısının kapanış maçında, Bursaspor'u Ali Sami Yen'de 3-1 yenerek, zirve takibini sürdürdü. Konuk ekip, 4. dakikada De Souza ile öne geçti. Ümit Karan, 54'de eşitliği sağladı. 85'de Okan Buruk ve 90+4'de Sabri'nin golleriyle Cim Bom, zorlu karşılaşmadan 3 puanı kapmayı başardı.



İkinci yarı
Hakem Kuddusi Müftüoğlu karşılaşmanın 90 dakikasını bitiren düdüğü çaldı.

Dakika 90+4: Orta sahadan hareketlenen Sabri topu taşıyıp ceza sahasında aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1

Dakika 90+3: Sarı kart
İliç hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Karşılaşmanın hakemi 4 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.

Dakika 88: Oyuncu değişikliği
Cumhur çıktı, Zafer bİryol girdi.

Dakika 43: Sarı kart
Okan sarı kart gördü.

Dakika 85: GOOOOOOLLLLLLLLLLL
Okan'ın ceza sahasının sağ çaprazından muhteşem vuruşu ağlara gitti. 2-1

Dakika 84: Oyuncu değişikliği
Tolga çıktı, Song girdi.

Dakika 83: İnamoto'nun büyük hatasıyla topla buluşan Ömer kaleciyle karşı karşıya kaldı am vuruşu direğin üstünden auta çıktı.

Dakika 80: Sarı kart
Sabri, Frasieanu'ya yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 79: Oyuncu değişikliği
Burak çıktı, İbrahim girdi.

Dakika 70: Bursaspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı...Hasan Yiğit'in sağ taraftan ortasında Burak'ın kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı.

Dakika 68: Galatasaray defansının arkasına atılan topla buluşan Sinan'ın aşırtma vuruşunda Monragon topu güçlükle kontrol etti.

Dakika 66: Oyuncu değişikliği
Ergün çıktı, Okan girdi.

Dakika 63: Ceza sahası içinde topla buluşan Sinan'ın sert vuruşunda, Monragon son anda kornere attı.

Dakika 58: Oyuncu değişikliği
Ömer girdi, De Souza çıktı.

Dakika 54: GOOOOOLLLLLLLLLLL
Ceza sahası içinde topla buluşan Ümit Karan'ın sert vuruşu ağlara gitti. 1-1

Dakika 53: Sarı kart
Hasan Kabze rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 52: Sarı kart
Tolga, Burak'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 48: Arda'nın sağ taraftan ortasında Ümit'in kafayla indirdiği topa İliç'in vuruşu kornere gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaray'ın buruşuyla başladı.

İlk yarı
Maçın ilk yarısı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Hakem 1 dakikalık uzatma işaretine gösterdi.

Dakika 43: Ceza sahası dışından Hasan Kabze sert bir vuruş yaptı. Kaleci Ömer topu kontrol etti.

Dakika 40: Sinan'ın pasıyla sağ ratarfta topla buluşan Cumhur, bekletmeden ortaladı. Kale önünde net gol pozisyonunu Tolga kaçırdı. Hakem ardından ofsayt kararını verdi.

Dakika 31: Oyuncu değişikliği
Ayhan çıktı, İliç girdi.

Dakika 27: Cumhur'un ceza sahasının önünden topa gelişine vuruşu üst ağlarda kaldı.

Dakika 21: Sarı kart
Arda rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 17: Hasan Kabze'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sabri'nin sert vuruşunda kaleci Ömer topu kornere attı.

Dakika 12: Sarı kart
De Souza, İnamoto'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 12: Sinan'ın ceza sahasının önünden sert vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

Dakika 10: Sinan'ın pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan De Souza'nın vuruşunda Mondragon topu kornere attı.

Dakika 9: Hasan Yiğit'in ceza sahasına ortasında Tolga kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 4: GOOOOOOOLLLLLLLLL
Sinan'ın ara pasıyla topla buluşan De Souza'nın ceza sahası içinden sert vuruşu ağlara gitti.0-1

Karşılaşma Galatasary'ın vuruşuyla başladı.

Maçtan notlar
Cim Bom’da 8 eksik
Galatasaray, Bursaspor karşısına, sakat ve cezalı 8 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Orhan, Hakan, Necati, Emre, Carrusca, Aydın, Ferhat ve cezalı olan Hasan Şaş forma giyemedi. Bursaspor da ise sakat olan Veli ve Mehmet Yılmaz ile cezalı İsmail Güldüren, Galatasaray karşısında oynamadı. Teknik direktör Eric Gerets, tansiyon problemi nedeniyle Fenerbahçe ve FC Liverpool maçlarında forma giyemeyen Song’un yanı sıra orta sahanın etkili isimlerinden İliç ve FC Liverpool karşılaşmasında "Maçın adamı" seçilen Okan’ı yedek bıraktı. Sarı-kırmızılı ekipte Hasan Kabze ve Tolga ise ilk 11’de şans buldu. Bu arada, Fenerbahçe ve Liverpool maçlarına evde istirahat etmesi nedeniyle gelemeyen Hakan, bu maçta diğer sakat oyuncularla birlikte karşılaşmayı tribünde takip etti.

Taraftarlar büyük ilgi gösterdi
Galatasaray’ın, Bursaspor ile oynadığı ligin ilk yarısının son maçına taraftarlar, büyük ilgi gösterdi. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklediler. Bursasporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurdular.

Fenerbahçe’ye tepkiler sürüyor
Taraftarlar Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta alnına yabancı madde gelen Gerets’in büyük boyutlu resmi olan fotoğrafı kapalı tribünde açarken, resmin yanında, "Alnındaki kan, alnımızın akıdır, sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla" yazısı dikkat çekti. Taraftarlar ayrıca, yeni açık tribüne "Koç ürünlerini boykot ediyoruz " yazılı pankart asarken, kapalı tribünde de "Sen KOÇ’san biz çobanız", "Arçelik, Beko, Koç’a veto", "İçmeSEK", "KOÇ’un Ali’si ailenin delisi", "Kurbanda Koç keseceğiz", "İtiraf et" yazılı pankartlar açtılar. Derbi maçta kendilerine emniyet güçlerinin biber gazı sıkmasıyla ilgili protestolarını sürdüren taraftarlar, "Fenerli emniyet istemiyoruz" diye tempo tutup, "Emniyetiniz kötü altmış milyonu karşına alma" yazılı pankart açtılar.

PAF Ligi’nde oynanan karşılaşmada Galatasaray, Bursaspor’u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray ve Bursaspor sahaya, "Türk Eğitim Vakfı 40 yaşında" yazılı pankartla çıktılar.

9
FULL OYUNLAR / Ynt: NFS Carbon Kurulumu...
« : 10 Aralık 2006, 21:08:12 »
saol bechkam

10
hoşgeldin kardeş...

11
ANKETLER / Ynt: DÜNYANIN EN SEX_İ BAYANI
« : 10 Aralık 2006, 17:28:21 »
evet yaşı küçükler var burda

12
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Ynt: REPLAY YARISMASI KAYIT YERİ
« : 10 Aralık 2006, 17:26:02 »
tamam muco , birazdan geliorm . teşekkür ederim
abi oldu mu?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37