İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - nightofslayer

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
1
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:54:35 »
Fener'in kurtuluş reçetesi hazır
Fenerbahçeli taraftarlar yine kahır yine hüzün düştü. Bir Avrupa macerası daha başlamadan sona erdi. Şükrü Saraçoğlu'nda maça giden ve ekranı başında karşılaşmayı izleyen sarı lacivertlilerin boynu büküldü.

Onları böylesine üzen sadece futbolcular mıydı acaba? Yoksa yönetimin ve teknik direktörün hatası yok muydu? Yüzyılın ilk hüsranını yaşatan bu kadronun allanıp pullanması zaten baştan hataydı.

Yöneticilerin transfer döneminde yüzyılın kadrosunun kurulacağının demeçleri gazetecilere fısıldanması taraftarı büyük beklentilere soktu. Her gün bir transfer yapıldı gazete sayfalarından. Sonuç aslında bir hüsrandı. Sadece her zaman ilk onbirde oynamayan Uğur Boral ve ve askerlik sorunu bulunan Tümer Metin alındı.

Yönetimin bir diğer hatası da Anelka oldu. Yıldız futbolcu zaten bağıra bağıra "ben gidiyorum" diyordu. Zico'nun Anelka'nın durumunu yönetime bildirmesine rağmen kimse kılını kıpırdatmadı. Bu takımın havasını da etkiledi.

Herkes biliyordu ki Fenerbahçe'nin iyi bir forvete ihtiyacı olduğunu. Semih o bölge için yeterli değil. Tuncay serseri mayın" gibi sahada dolaşıyor. Ne yapacağı belli değil. Fenerbahçe'nin sağ ve sol bekleri de aksıyor. Serkan Balcı ve Kerim Zengin ofansif yönden iyi gözükse de savunma özelliği olmayan futbolcular.

Kaptan Ümit Özat'a taraftarlar bir türlü alışamadı. Geçtiğmiz sezon da ıslıklanan futbolcu yine aynı manzara ile karşılaştı. Özat'ın isabetsiz ortaları ve kademeye zamanında girememesi savunmanın orta göbeğinde oynayan Önder Turacı ve Can Arat'ın dengesini bozdu.

Lugano'nun iyi savunmacı olduğunu kabul edersek orta göbek Turacı ile kapatılabilir. Ancak tek başına Lugano yeterli değil. Fenerbahçe yönetiminin ısrarla sağ ve sol beke kaliteli ve büyük maçları kaldırabilecek futbolcuları alması şart.

Orta sahada Alex'in savunma yapmaması ve Tuncay'ın da oynadığı mevkiinin tam olarak belli olmaması da takımın balansını bozuyor. Appiah, Aurelio ve Tümer kağıt üstünde harika. Ancak futbolcuların uyumu ve sahadaki performansları daha önemli.

Yönetiminin Dinamo Kiev maçından gerekli dersleri çıkarmasını umut ediyoruz. Yoksa yüzüncü yılında ilk hüsranı yaşayan sarı lacivertliler bu sezon başka sıkıntılar da yaşayabilir.

2
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:53:20 »
Fenerbahçe UEFA'ya döndü
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılamamanın üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçe gözünü UEFA Kupası'nda kazanılabilecek başarılara çevirdi. Sarı-lacivertliler, takımdaki eksiklikleri gidermek ve transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta içinde sonuçlandırmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı, Hukuk ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Şekip Mosturoğlu, Dinamo Kiev karşısında elendikten sonra gelinen noktada öncelikle takımdaki eksikliklerin giderilmesi ve gerekli transferlerin tamamlanmasının düşünüldüğünü ifade etti.

UEFA Kupası'nda finale giden yolda ilerlemek istediklerini belirten Mosturoğlu, ''Düşüncemiz eksiklikliklerin bir an önce tamamlanması ve UEFA Kupası'nda finale giden yolda her türlü maçı kazanarak başarılı sonuçlar almak. İnşallah önümüzdeki haftanın ortasına kadar eksik noktaları ve transferleri tamamlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

''CAS'A BAŞVURU HAKKIMIZ DOĞDU''

Lugano'yu dünkü Dinamo Kiev maçında oynatmak istemeleriyle ilgili yaşanan gelişmeler sonrasında Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuru haklarının doğduğunu ifade eden Mosturoğlu, kulüp menfaatleri doğrultusunda durumu değerlendireceklerini bildirdi. Yapılacak başvuruda tazminat talebi olacağını ifade eden Fenerbahçeli yönetici, ''CAS'a başvuru hakkımız doğdu. Bunu değerlendireceğiz. Kulübün menfaatine uygun şekilde hareket edeceğiz'' dedi.

''TEPKİLER DOĞAL, ANCAK YAŞATTIĞIMIZ HAYAL KIRIKLIĞINI UNUTTURACAĞIZ''

Fenerbahçeli yönetici, yaşattıkları hayal kırıklığını unutturacaklarını ifade etti. Dinamo Kiev ile yapılan rövanş maçında kaptan Ümit'in de payını aldığı taraftar tepkisiyle ilgili olarak, ''100. yılımız. Taraftarın da kulübünden beklentisi büyük. Bu şekilde hayal kırıklıklarında tepkiler doğal. İnşallah bugün yaşattığımız hayal kırıklıklarını unutturacağız'' diye konuştu.

3
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:52:29 »

Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanş Maçı’nda Dynamo Kiev ile kendi evimizde karşı karşıya geldi. Takımımız rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Stadımızı dolduran 52 bin taraftarımız rakibi sahadan alkışlar ile uğurladı.Takımımız bu skor ile yoluna UEFA Kupası’nda devam edecek. Takımımızın UEFA’da yapacağı maçların kuraları Cuma günü çekilecek.

Karşılaşmaının önemli anları şöyle:

3’ Kerim’e yapılan faul sonrasında Alex’in kullandığı serbest vuruşta topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı.
5’ orta alandan atılan uzun pasla Fenerbahçe defansının arkasına sarkan Shatskikh, Can’ı geçtikten sonra topu ağlara gönderdi. 0-1
8’ Rebrov’un soldan ceza sahasına yaptığı ortada top yan direğe çarptı.
10’ sağ çaprazdan ceza sahasına giren Semih, savunma oyuncusuyla girdiği ikili mücadele yerde kaldı. Hakem korner kararı verdi. Alex’in kullandığı korner atışında top auta çıktı.
26’ Tümer’in uzak mesafeden sert şutunda top yandan az farkla auta gitti.
30’ Alex’in pasıyla ceza sahasına giren Tuncay, sağındaki Semih’e pas verdi. Semih’in tekrar ortaya çıkardığı topu penaltı noktası üzerinde Alex kötü bir vuruşla üstten dışarı attı.
35’ Fenerbahçemizin geliştirdiği atakta Alex’in pasıyla topla buluşan Appiah’ın uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak, sol köşeden ağlarla buluştu. 1-1
37’ Sağdan hızla ceza sahasına hareketlenen Aurelio’nun yerden ortasında Tuncay’dan önce kaleci Shovkovsky topa sahip oldu.
41’ Rebrov’un ara pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Shatskikh’in yerden vuruşunda top Rüştü’nün sağından filelerle buluştu.
1-2

İKİNCİ YARI

54’ Alex’in ceza sahası dışından vuruşunda top, az farkla auta çıktı.
56’ Fenerbahçemizin atağında Kerim uzak mesafeden sert bir vuruşla beraberliği sağlayan golü kaydetti. 2-2
76’ Uğur Boral’ın soldan ortasında Tuncay, ceza sahası içinde topuğuyla vurdu. Meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Graham Stephen Bennett , Robert Lewis , Kevin Pike  (İngiltere)
FENERBAHÇE: Rüştü, Kerim, Önder (Mehmet Yozgatlı dk. 80), Can, Ümit, Aurelio, Appiah , Alex, Tümer (Uğur Boral dk. 74), Tuncay, Semih (Murat Hacıoğlu dk. 63)
DINAMO KIEV: Shovkovsky , Markoviç , Rodrigo , Gusiev  (Gavrancic dk. 65), Sabliç , Yussuf , Correa , Rotan  (Berpaskovskic dk. 80), El Kaddouri , Rebrov , Shatskikh  (Belkevich dk. 90)
GOLLER: Shatskikh (dk. 5 ve 41), Appiah (dk. 35), Kerim (dk. 56)
SARI KARTLAR: Ümit, Appiah (Fenerbahçe), Sabliç, Shatskikh (Dinamo Kiev)

4
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:52:01 »
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, kendisi hakkında basında yer alan “mutsuz, menajerini çağırttı ve gitmek istediğini belirtti” şeklindeki haberlere resmi sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Appiah, açıklamasında şunları söyledi:
“Dünden bu yana hakkımda söylemediğim bir sürü şey yayınlanıyor. Mutsuz olduğum gitmek istediğim ve Luca’yı çağırttığım yolunda yazılan haberleri duyduğumda şok oldum. Nedense bazı insanlar benim Fenerbahçe’de mutlu olduğum gerçeğini bir türlü kabullenemiyor ya da kabullenmek istemiyor. Bu belki de normaldir bilemiyorum ama bir çok ülkede bir çok takımda oynadım ama benim hakkımda bu kadar asparagas haber yayınlandığını hiç görmemiştim.

Gerçi benim söyleyeceklerim bu haberleri yazanların bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır ama tekrarlıyorum ki ben Fenerbahçe’de mutluyum. Dün küçük hatalar yaptığımız için turu geçemedik. Ama unutulmasın ki Fenerbahçe hâlâ Avrupa arenasında ve biz Fenerbahçeli futbolcular olarak UEFA Kupası’nda Fenerbahçe’yi en üst noktaya kadar taşıyacağız bunun için mücadele edeceğiz. Ayrıca menajerimin buraya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil çünkü zaten benim burada olmam nedeni ile o da neredeyse İstanbul’da yaşıyor.

Ben gördüm ki insanlar en küçük olumsuz olaydan sonra bile felaket senaryoları yazmaya ve kendileri inandığı gibi halkı da inandırmaya çalışıyorlar. Ancak kimsenin endişesi olmasın ben Fenerbahçe’de mutluyum ve Fenerbahçe ile yaşayacağım çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Günün birinde buradan gideceksem bu sözleşmem bittiği zaman ya da Fenerbahçe Kulübü ile taraftarı beni istemediği zaman olur.”

5
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:51:22 »
Polat: "Attımız 5 gol de birbirinden güzeldi. Büyük avantaj sağladık. F.Bahçe’nin de D.Kiev’i rövanşta 2-0 yeneceğine inanıyorum. Attıkları 1 gol büyük avantaj sağladı."

GALATASARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Boleslav’a farklı yenip tur için avantajlı skor elde ettiklerini belirtirken, F.Bahçe’nin de rövanşta Dinamo Kiev’i eleyeceğine inandığını söyledi.

Adnan Polat, "F.Bahçe’nin Dinamo Kiev’i rövanşta 2-0 yeneceğine inanıyorum. Onların Ukrayna’da 1 gol atması tur adına büyük bir şans sağladı" dedi.

Hürriyet

6
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:50:53 »
Fenerbahçe kalecisi Rüştü, Dinamo Kiev'in attığı son golde topu göremediğini söyledi. Sarı lacivertlilerin tecrübeli kalecisi, "Servet'in uzaklaştırdığı topta, Yussuf'un topa vuruşunu göremedim. Bu yüzden de zamanında pozisyon alıp gereken müdahaleyi yapamadım" dedi. Rüştü, maçın başında yedikleri golün her şeyi alt üst ettiğini belirterek şöyle konuştu:



"Erken yediğimiz gol maçtaki bütün oyun planımızı bozdu. Yine de toparlanıp iyi oynayarak beraberliği yakaladık. Ancak kırmızı kartla Serkan'ın oyundan atılmasından sonra savunmada zorlandık. Bu kırmızı kart da dengemizi bozdu. Semih'in golü için bir değerlendirme yapamayacağım hakemin kararı. Yalnız İstanbul'da seyircimizin de desteğiyle bu takımı eleyeceğimize inanıyorum."

7
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:50:34 »
Maçın 80. dakikasında Semih’in attığı golü ofsayt olarak nitelendiren hakem herkesi çileden çıkardı.

Maçın Sloven hakemi, çok kötü bir yönetim gösterdi. 80. dakikada Semih’in golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesi, herkesi çileden çıkardı.

Maçın Sloven hakemi, çok kötü bir yönetim gösterirken, verdiği kararlarla Sarı-Lacivertliler’i bir hayli kızdırdı. Hele 80. dakikada skor 2-1’ken Semih’in attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesi, herkesi çileden çıkardı. Fenerbahçeliler, golün ofsayt olmadığını dile getirip, uzun süre itiraz etti ancak sonuç alamadı. Bu arada Ukraynalılar’ın, hiç önemi olmayan pozisyonları bile tekrar tekrar ekrana getirirken, bu pozisyonu tekrar etmemesi, “Demek ki, goldü'' yorumlarına neden oldu. 80. dakikadaki bu pozisyonda Ümit, soldan nefis bir orta yapmış, geriden çıkan Semih, kafayla ağları havalandırmıştı.

8
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:50:08 »
PFDK Kayseri Erciyesspor maçında Emre Toraman'la girdiği diyalog sonrası hakem Bülent Demirlek tarafından kırmızı kart gören Appiah'a 3 maç ceza verdi.

Fenerbahçe'nin aşırı tahrik nedeni ile Appiah'ın böyle bir davranışta bulunduğunu belirterek Tahkim kuruluna itirazda bulunacağı öğrenildi.

9
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:49:25 »
Maçın Sloven hakemi, çok kötü bir yönetim gösterdi. 80. dakikada Semih’in golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesi, herkesi çileden çıkardı. Maçın Sloven hakemi, çok kötü bir yönetim gösterirken, verdiği kararlarla Sarı-Lacivertliler’i bir hayli kızdırdı. Hele 80. dakikada skor 2-1’ken Semih’in attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesi, herkesi çileden çıkardı. Fenerbahçeliler, golün ofsayt olmadığını dile getirip, uzun süre itiraz etti ancak sonuç alamadı. Bu arada Ukraynalılar’ın, hiç önemi olmayan pozisyonları bile tekrar tekrar ekrana getirirken, bu pozisyonu tekrar etmemesi, “Demek ki, goldü” yorumlarına neden oldu. 80. dakikadaki bu pozisyonda Ümit, soldan nefis bir orta yapmış, geriden çıkan Semih, kafayla ağları havalandırmıştı.

Kaynak: Hürriyet

10
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:49:02 »
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Üçüncü Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev karşısında maçın başlama vuruşu sonrası yediği golle Avrupa’da tarihe geçti....

F.Bahçe, Dinamo Kiev maçının 20. saniyesinde yediği golle, Avrupa’da en erken gol yiyen takım oldu. Dinamo’nun Brezilyalısı Rincon ise en erken gol atan futbolcu unvanını aldı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev karşısında maçın başlama vuruşu sonrası yediği golle Avrupa’da tarihe geçti. Sarı lacivertli temsilcimiz Avrupa’da en erken gol yiyen takım oldu.

Dinamo Kiev’in Brezilyalı Diogo Rincon ise sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Rebrov’un Rüştü’den dönen topunu ağlara yollayarak 20. saniyede attığı bu golle Avrupa’da en erken futbolcu unvanını aldı.

Rekor G.Silva’nındı
Daha önce Avrupa’da en erken gol yiyen takım Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven, en erken gol atan futbolcu ise Brezilyalı Gilberto Silva’ydı.

Arsenal forması giyen Gilberto Silva, 25 Eylül 2002 tarihinde Arsenal’in PSV Eindhoven’ı Hollanda’da 4-0 yendiği Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında 20.07’nci saniyede topu filelere göndererek tarihe geçmişti.

Futbol tarihinde en erken gol atan futbolcular arasında Milli Takımımız’ın 2002 Dünya Kupası üçüncülük maçında Güney Kore’yi 3-2 yendiği maçın 11. saniyesinde fileleri havalandıran Galatasaraylı Hakan Şükür de yer alıyor.

11
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:48:33 »
Mahallede 2 taş arasından top geçirmecenin adı futboldu benim için...

Kocaman toz-toprak içerisinde bir o yana bir bu yana deliler gibi koşar Abdullah amcanın tulumbasından su çeker kana kana içerdik...

Yorulmazdıkta vesselam...

Biraz soluklandığımızda maça devam....

Bayrağına maçlar yapılırdı abiler tarafından,maçı kazanan bayrağı kapardı....

Oturur aşşağı mahalleyi yenmesini beklerdik ağabeylerin.....

Bu top denen merete bebekken tutulmuşum....

Ne kadar zırlarsam zırlayayım kucağıma verildiğinde anında kesermişim sesimi,bizimkilerde kolayını bulmuş ağzımı açtığımda yetiştirirlermiş hemen......

Önceleri maça gitmek düğüne dernege gitmek gibiydi,çok özel günlerdi...

Bayram namazına kalkar gibi olmasada erkenden çıkılırdı evden....

Üsküdar meydana geldiğimizde babam ve mahalle arkadaşları eski Hacıbaba Restorantta şef olan İsmet amcam ve 2 tane dolmuşçu arkadaşıyla buluşurlar (isimleri hatırımda değil ama kulakları çınlasın) Fenerbahçelilerin kafalarında bezden şimdikilere göre dandik sayılacak bez yada kartondan şapkaları ve çizgili sol üst köşesinde Türk bayragı süslü Sarı-Lacivert bayraklarıyla bekleştiği motorlara doluşurduk....

İlk formamı amcam getirmişti hiç unutmam....

Üzerimde sarı-lacivert formanın verdiği sevimlilikle gelen giden hangi takımı tutuyorsun söyle bakim,formanda numarada yok sen kimsin söyle bakim,kalecimiz kim söyle bakim diyerek soru bombardımanına maruz kalırdım

Aileden gelen bir gelenek bizimkisi....Onun büyüğüde Fenerbahçeli,babamın ufağıda....

İnönü stadına yakın yere gelindiğinde motorla stadın etrafındaki duman ve köfte kokusu heryeri kaplamış olurdu....

O zamanın şartlarında saatlerce kuyruklarda beklenir,kapıların açılması öğleden sonraları bulur,güneşin altında eski maç muhabbetleri döner dururdu....

Muhakkak ama muhakkak sıraya yakın olanlardan birisi:

- Abi yanında çocuk var sen buraya gel.. der sıranın başına alıverirdi bizi...

İçeri girildikten sonra babamın ``Oğlum dur`` demelerine aldırmadan hadi hadi diyerek koştururdum, sahayı ve gerçekten taş olmayan kaleleri görebilmek için....

Benim 2 kafam büyüklüğünde kağıttan şapka kafama otutturulur ve elime eskilerin ``Ah Ulan`` diyeceği ortasında 20 gram peynir olan pide ve ayran tutuşturulup maç saatini beklemem istenirdi...

Büyük bekleyiş sonunda kızılca kıyamet kopar ve takım sahaya ısınmak için çıkardı ve ben ya babamın yada amcamın omuzuna tüneyiverirdim......

--Cemil hangisiydi ?

--Şu oğlum ...

--Hangisi yaaa ?

--Oğlum orda bak bizi alkışlayan.....

Ve maç başlar ben babamın yada amcamın omuzunda sorgu sual etmeye devam ederdim....

--Alparslan hangisiydi amca?

--Golü Cemil attı değil mi?

...........

Bir çocuğu maçta yanında bulundurmak Dünyanın en büyük keyiflerinden birisiymiş....

Onun elinden tutmak,onun yiyeceğini almak,onu hacete götürmek,gol olduğunda yüzündeki o gülümsemeyi görmek.....

Bunu yeğenimi ilk maça götürdüğümde ve omuzumda taşıdığımda anladım....

Yarın stadda eminim ki benim gibi,yeğenim gibi,senin gibi babasının,dayısının,amcas ının omuzunda tüneyenler olacaktır....

Ne olur futbolcu kardeşlerim , minicik yürekleri Fenerbahçe sevgisiyle dolu bu çocukları yarın o staddan boynu bükük,mutsuz göndermeyin....

İyi başlayın,allah güç kuvvet versin sonuda iyi olsun.....

Yarın o stadda sizi omuzlara tüneyen onlarca çocuk seyredecek.....

Bu başlangıç onların olsun.....

Saygılarımla.........

12
GOLDEN SUPER LİG / Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« : 24 Ağustos 2006, 19:48:10 »
Kadromuz Kiev'e göre siz de (takdir edersiniz) daha iyi.

Üstelik Kadıköy'ün bunaltan bir atmosferi var.

Kadıköy'de yaptığımız son 5 resmî maça bakalım.

Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor
Fenerbahçe 4 - 0 Galatasaray
Fenerbahçe 4 - 2 Erciyesspor
Fenerbahçe 4 - 0 B36 Torshaven
Fenerbahçe 6 - 0 Erciyesspor

Geçen sene 33. haftada oynana Erciyes maçında gol bile yememişiz. O maçta da taraftarlar tribündeki yerlerini alamamışlardı..

Gördüğünüz gibi gol atmakta problemimiz yok.Defansımız sağlam olursa ki çok daha dikkatli olacaklardır bu maçta şansımız fazla..Lugano'nun geleceğini de düşünürsek değmeyin keyfimize !

Bu sene 1oo. yılımız, bu takımı elemekten başka şansımız yok ..!

Omuz omuza ..

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14