İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - emre 123

Sayfa: [1] 2 3 4 5
1
PES 2010 / TSC exTReme'10 Tanıtım-Download
« : 07 Haziran 2010, 11:06:36 »
oyunla ilgili resim gosterseydın barı..

2
FULL OYUNLAR / NFS Undercover 800 MB FuLL Rip [RS]
« : 07 Haziran 2010, 10:41:28 »

....::: Oyun HaKKıNDa :::...



Oyun bilgileri:
Üretici Firma: Electronic Arts
Çıkış Tarihi: 18-Kasım-2008
Uyumlu Konsollar: Xbox 360™, PLAYSTATION® 3, Wii™, PSP® (Playstation® Portable), Nintendo DS™, PC-DVD

Need for Speed Undercover ile ilgili ilk görüntüler yayımlandığı zaman tüm izlenimler Most Wanted 2′yi çağrıştırıyordu. Kameranın konumu, arabaların ortama uyumu ve yayımlanan ilk oyuniçi videolarla arcade oynanış tarzı hemen bazı eski anıları hatırlatıyordu. Pro Street’teki simülasyon tarzı sürüş şeklinden neredeyse eser kalmamıştı. Arayüze baktığımızda ise karşılaştığımız görüntü yine aynıydı: Klasik gösterge, kural ihlali, mini harita – her şey geri dönmüştü.

Eski oyunda NFS dünyasının sokaklarında yeni yarışmalar ve heyecanlar ararken Undercover’da yarışlar yerine görevlere gitmekteyiz. Bu görevlerin başlangıcının çoğu oyun içi grafiklerden oluşacak. Örneğin görevlerinizden biri, bir araba galerisinden Porsche çalmak. Başlangıçta siz üçüncü kişi kamera açısından arabamızın galeri camından fırlayıvermesine tanıklık ediyorsunuz. Ortama kısa sürede sokan bu ara videodan sonra kamera yavaş bir şekilde arabanızın arkasına geçiyor ve kovalamaca başlıyor. Elbetteki sizin için alarm veriliyor ve yerel polisler peşinize takılıyor. O halde speedbreaker’ımızı (bilmeyenler için hatırlatalım, speedbreaker oyunun yavaşlamasını ve daha kolay manevra almanızı sağlayan bir özellik, önceden Most Wanted’da istediğimiz kadar kullanabildiğimiz speedbreaker bu oyunda birkaç kullanımlık) aktive edelim ve beklenmedik aynasızlara makas atalım! Undercover’da polislerden kurtulmak için yapmamız gereken tıpkı Carbon ve Most Wanted’daki gibi köprüleri veya yapı iskeleleri gibi kamu mallarını yıkarak amacınıza ulaşabiliyor ve garajınıza dönebiliyorsunuz. Bu arada, yayımlanan videolar arasında Most Wanted’daki Donut shop’lara henüz rastlayamadım.

Oyunda gerçekçiliği ve sürüş keyfini arttıran bir diğer unsur ise Pro Street’in vesilesiyle de tanışmış olduğumuz hasar. Yine de Undercover’da aracınız sadece görsel olarak hasar alacak. Eğer biri gidip sütunlara da çarparsa elbette aracının hakimiyetini kaybedecektir fakat onun dışında aracını hala sürebiliyor olacak.

Undercover’da kendini hemen hissettiren özelliklerinden biri ise geliştirilmiş polis ve trafik yapay zekası. Öyle ki trafikteki araçlar kimi zaman zincirleme kazalar oluşturabilecekler. Aynı şey polisler içinde geçerli. Polislerin sayısı ve davranışları süreyle orantılı olarak artmakta ve daha agresif hale gelmekte. Aynı zamanda geliştirilen fizikler sayesinde araba çarpışlarında havada uçuşan arabalara rastlayamayacağız. Anlayacağınız yapay zeka tarafından kontrol edilen arabalarla etkileşim daha sıcak ve gerçekçi ama bir o kadar da sıkı. Bilhassa hasar modellemeleri ve kamera tasarımındaki geliştirmeler sayesinde.

Serbest Dolaşma

Serbest dolaşma, NFS Undercover ile bir kez daha beraberinde geliyor. Bu sefer ki ziyaretimiz Palm Harbor, Port Crescent ve Sunset Hills Dağlarından oluşan Tri-City Bay adında üçlü bir bölge. Her bir bölgenin kendine has özellikleri var: Şehiriçi alışveriş merkezlerinden, endüstriyel liman ve kırsal tarım alanlarına kadar. Hepsi de otoyollar sayesinde bağlanmış durumdalar. Toplam 160 km’lik sürüş alanı bulunan şehrin bir ucundan diğer ucuna otoyollar aracılığıyla gidilmesi toplam 8 dakika sürmekte. Sadece sokak araları ve otoyollar ummayın, kanyonlarda, varoşlarda, inşaat alanlarında, dağlarda ve daha pek çok farklı alanlarda yarışma imkanı bulacağız. Polisleri halt etmek ve size yardım amaçlı kısa ve alternatif yollar da bulunacak. Oyun; güneşin batışında, saat 7 gibi, güneşin uzun gölgeler yarattığı vakitte geçecek. Bu da oyuna sarımsı bir ton katacak, tıpkı bir çok filmde ve Most Wanted’da gördüğümüz gibi.

Undercover’daki ana menü de oyuniçinde bir pop-up görünümünde olacak. Xbox Live ve PlayStation Network oyun için desteklenmekte fakat NFS: Hot Pursuit zamanlarından hasret kaldığımız iki kişilik mod, maalesef bu oyunda da yok. Oyunda size verilen görevler haricinde Tri-City Bay şehrinde istediğiniz gibi gezme özelliği de var ve istediğiniz vakit GPS aygıtınızla anında sprintlere, otoban yarışlarına veya kovalamacalara dalabilirsiniz.

....::: DiL :::...

İngiLizce

....::: SisteM GereKSiNiMLeRi :::...

MiNiMuM SiSTeM GeReKSiNiMLeRi

OS: Windows XP/Vista
CPU: Pentium 4 3.2 Ghz or AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 2 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 256 MB or higher (Pixel Shader 3.0 PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c

TaVSiYe eDiLeN SisteM GereksinimLeri

OS: Windows XP/Vista
CPU: Intel Core 2 Duo AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0 PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c

DESTEKLEDİĞİ EKRAN KARTI MODELLERİ

ATI
Radeon X1600 series
Radeon X1800 series
Radeon X1900 series
Radeon HD 2400 series
Radeon HD 2600 series
Radeon HD 2900 series
Radeon HD 3000 series
Radeon HD 4000 series

NVIDIA
GeForce 7300 series
GeForce 7600 series
GeForce 7800 series
GeForce 7900 series
GeForce 8500 series
GeForce 8600 series
GeForce 8800 series
GeForce 9500 series
GeForce 9600 series
GeForce 9800 series
GeForce 200 series


....::: OyundaN GörüntüLer :::...





http://rapidshare.com/files/188233988/uNdeRcoweR_bY_LuCk.part1.rar
http://rapidshare.com/files/188845202/uNdeRcoweR_bY_LuCk.part2.rar
http://rapidshare.com/files/188942352/uNdeRcoweR_bY_LuCk.part3.rar
http://rapidshare.com/files/189011364/uNdeRcoweR_bY_LuCk.part4.rar

http://rapidshare.com/files/188677404/uNdeRcoweR_bY_LuCk.part5.rar
Rar Pass : hackhell

5
rkadaşlar bu oyunu çok aramıştım daha sonra altan_0000 kardeşim bana yardımcı olup buldu. Kendisine sonsuz teşekkürler. Bu oyunu diğer raw'lardan ayıran en büyük özellik birkaç maç saonra ses kaybolma sorununun yaşanmaması. buyrun indirin. oyun tamamen fulldür.. Anonslar vs herşey fulldür.. Oyundaki güreşçilerden birkaçı=>
SCOTT HALL(Razor Ramon)
HULK HOGAN
RANDY SAVAGE
BIG SEXY
GOLDBERG(bir kemer maç kazandıktan sonra açılacak)
ve diğerleri...
http://uploading.com/files/899e3cmf/WWE.RAW.Legends.part1.rar
http://uploading.com/files/899e3cmf/WWE.RAW.Legends.part2.rar


6
PAYLAŞIM İÇİN ÇOK SAOL denemeyi düşünüyom

7

Tür :   Korku
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Mats Stenberg
Senaryo : Thomas Moldestad
Yapim : 2008, Norveç , 91 dk.

Oyuncular

Ingrid Bolsø Berdal , Marthe Snorresdotter Rovik , Kim Wifladt , Fridtjov Såheim , Johanna Mørck , Mats Eldøen
Kâbus devam ediyor !

2006 yilinin kisinda Norveç daglarinin eteklerindeki Jotunheimen bölgesinde 4 genç korkunç bir sekilde ölür. Aralarindan sadece bir genç kadin kurtulur.

Bu genç kadin soguk ve açlikla mücadele ettikten sonra en yakin yerlesim yerine ulasmayi basarir. Üstü kan içinde olan Jannicke isimli bu genç kadini, yolda tesadüf eseri bulan kisi, onu en yakin hastaneye götürür.

Jannicke bir süre sonra hastanede kendine gelmeye baslar. Hastanenin koridorlarinda dolasmaya baslar. Hastanede sanki kimseler yok gibidir. Kâbus yoksa sona ermemis midir?




Hotfile...

http://hotfile.com/dl/45757058/e09514e/SYTNNOTL2.rar.html


FileServe...

http://www.fileserve.com/file/Eqrzk8f

8
YERLİ FİLM / 7 Kocalı Hürmüz - HDTV - 2009
« : 07 Haziran 2010, 10:29:39 »


Tür: Komedi , Müzikal , Romantik , Tarih
Oyuncular: Haluk Bilginer , Sarp Apak , Gülse Birsel , Nurgül Yeşilçay , Halit Akçatepe
Yönetmen: Ezel Akay
Senaryo: Gürsel Korat Sağlamöz
Senaryo (Kitap): Sadık Şendil
Yapımcı: İrfan Tözüm , Sami Dündar
Görüntü Yönetmeni: Haik Kirakosyan
Görüntü Yönetmeni: Sunay Özgür , Ender Akay
Dağıtım: Cinegroup

Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 (Türkiye)
FilmKonusu : 1800'lü yılların sonlarında İstanbulTaşkasap’tayaşayan Hürmüz, değişik mesleklerden altıkişiylehiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasınıhaftanın birgünü ağırlamakta, gönüllerini hoşetmekte, onlardanhediyeler almakta ve ekonomik sorunlarınıçözmektedir.

Ancak,onun gönlü berber eşinin dükkânında gördüğü doktordadır. Bir hastalık uyduran Hürmüz doktoru da evine getirtir. Doktor da ona âşıkolur... Bu andan sonra doktor ve Hürmüz,kendilerini karmaşıkolduğu kadar, gülünç gelişmelerkarşısında bulurlar.



Hotfile...

http://hotfile.com/dl/45909365/b623cfe/7KOCALHRMUZ.rar.html


FileServe...


http://www.fileserve.com/file/Xcw8Zj2

   
izlemenizi tavsiye ederim..

9
YABANCİ FİLM / Kötü Melek - Evil Angel - 2009
« : 07 Haziran 2010, 10:27:37 »
ben izledim güzel bir film:d

10
YABANCİ FİLM / Kötü Melek - Evil Angel - 2009
« : 07 Haziran 2010, 10:27:04 »

Konusu...

Lilith'in Hikayesi İbrani ve Hıristiyan mitolojisini anımsatarak Heyecanlı ve Dehşet saçan bir Kötülük Meleğini Anlatır.Çünkü Kötülük Meleği Evil Angel Cennetten Sürgün Edilen Adam'ın Eski Karısıdır.O Kocasına Karşı hiçbir zaman Uysal bir tavır sergilemedi.Çünkü onun aklında hep insanoğluna acıyı ve eziyeti yaşatarak ölümü tattırmak isteyen bir düşünce vardı.Onun ilk planında Chicago'da yaşayan bir sağlık görevlisini öldürmek vardı.Bu Plana karışan herkes ise Evil Angel ile Ölüm mücadelesi vermek zorunda kalacaktı.


Hotfile...

http://hotfile.com/dl/46052517/e999307/KOTUMELEK.rar.html



FileServe...

http://www.fileserve.com/file/7QD4sPq


11
FENERBAHÇE / Forlan
« : 07 Haziran 2010, 10:16:09 »
beyler bence bu transfer gerceklesmez..Ama gerçekleşsse güzel olur.güiza işe yaramıyor zaten ara sıra parlıyor fenere de boyle oyuncular lazım değil

12
BURSASPOR / Yıldızlardan haber var
« : 07 Haziran 2010, 10:13:54 »
Şampiyon Servet'i istiyor, o da Bursaspor formasını seve seve giyeceğini söylüyor. Ancak tek pürüz Galatasaray'ın istediği 4 milyon Euro. Yeşil-Beyazlılar'ın Nonda aşkı ise yeniden alevlendi.
Yeşil-Beyazlılar, yıldız futbolcuları transfer etmek için kolları sıvadı... Uzun süredir Galatasaray’ın başarılı stoperi Servet Çetin ile görüşen ve tecrübeli oyuncuyu Bursaspor forması giymeye ikna eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, artık topu yönetime attı.

Yeşil-Beyazlı idareciler, Servet’in transferindeki tek engel olan 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışıyor, Galatasaray ise bu konuda geri adım atmıyor. Ancak hem Servet Bursa’yı, hem de Bursa Servet’i çok istiyor. Timsah kiralama yöntemiyle de olsa yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Bursaspor sadece savunmaya değil, hücuma da takviye yapmak amacında... Bu doğrultuda sezonun bitmesinin ardından geçtiğimiz yılın devre arasından Galatasaray’dan ayrılan golcü futbolcu Shabani Nonda ile temasa geçen Yeşil-Beyazlılar, Demokratik Kongolu oyuncunun sakat olmasından dolayı bu transferi askıya almıştı.

Nonda’dan rapor alınacak
Ancak Bursaspor’un Nonda aşkı yeniden alevlendi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki günlerde yardımcısı Mutlu Topçu’yu yurt dışına gönderecek. Nonda ile görüşecek olan Topçu, tecrübeli forvetin sakatlığıyla ilgili bilgi alacak. Olumlu bir rapor elde edilirse, bonservisi elinde olan Nonda ile masaya oturulacak.


Sayfa: [1] 2 3 4 5