İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - fyani

Sayfa: [1]
1
GÜNCEL HABERLER / Web Tasarım SEO - Reklam Filmi
« : 14 Eylül 2015, 02:30:01 »
Biraz işimin tanıtımını yapmak için bir video yapmak istedim. Web Tasarım SEO başlığı koydum. Bakalım geri dönüş alacakmıyım.

http://www.youtube.com/watch?v=0ey37WwpbVc

2
İnternet sadece bireysel bir vakit geçirme alanı değil, resmi ve özel kurumlarında bilfiil bulundukları bir mecradır. İnternetin eski anonim kimliğini terk ettiğini ve günlük yaşamın birebir yansıdığı bir yer hâlini aldığını söylemek zor değil. Bu durumda hizmet verdiğiniz alan ne olursa olsun, internette yer almanın oldukça önemli olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekir. İnternet, bütün iletişim araçlarından daha dinamiktir ve her saniye yenilenen bir bilgi-veri akışına sahiptir. Bu mecrada bulunmak ve bu mevcudiyeti kaliteli bir şekilde yapmak firmanızın geleceğini garanti altına alacak, elde ettiğiniz prestiji uzun süre korumanızı sağlayacaktır. Kamuoyuyla iletişime geçmek ve bir müşteri kitlesi yaratabilmek için internete hâkim olmanız gerekmektedir.
   Ancak internet sadece bir pazarlama veya reklam mecrası değildir. Yeni Türk Ticaret Kanunu’na göre resmi olarak faaliyet gösteren her şirket bir internet sitesi sahibi olmak zorundadır. İnternet siteniz, kurumunuzun resmi olarak temsil edileceği bir yerdir. Reklam çalışmalarını sosyal medya araçlarıyla da yürütebilirsiniz ancak firmanızı kurumsal olarak temsil edebilmek ve vizyonunuzu internet kullanıcılarına aktarabilmek için interneti verimli olarak kullanabilmeli ve bu alanda profesyonel kişilerle çalışmalısınız. İnternet sitesinin görsel tasarımı, içeriği, arama motoru optimasyonu gibi konular web tasarım uzmanlarının alanındadır. Gerçek anlamda uzman kişiler ve ekiplerle çalışarak internette yer edinmeniz ve edindiğiniz bu yeri değişmez bir prestijle pekiştirmeniz mümkün olacaktır.
   İnternette yer edinmek ve görünür olabilmek oldukça avantajlı olduğu kadar ciddi anlamda çaba gerektirir. Özellikle firmanızın hizmet verdiği alanda görünür olabilmek için SEO adı verilen arama optimasyonunu sağlayacak biçimde içeriğe sahip olmanız gerekmektedir. Web sitelerinin internetteki görünürlüğü ve arama motorlarındaki sıralaması belli puanlarla belirlenmektedir. Sitenizin tasarımı ve ürettiğiniz içeriğin orijinalliği ve kalitesi arama motorlarındaki yerinizi belirleyecek, kaliteli bir içerik sitenizi en üst sıralara taşıyacaktır. İyi bir hizmetinizin kalitesini kullanıcıya aktarmanızı sağlayacağı gibi görünürlüğünüzü de arttıracaktır. Bu yüzden web tasarım seo alanında uzman kişilerle çalışmanız faydalı olacaktır. Siteniz için kaliteli içerik üreten bu uzmanlar, hem içeriğinizin firmanızın vizyonunu ve hizmetini kaliteli bir şekilde aktarmasına hem de başta Google olmak üzere arama motorlarında görünür olmasına yardımcı olacaktır.
   Kurumsal bir sitenin tasarımı için genel geçer bir tasarım bilgisi yeterli değildir. Basit temalarla hazırlanmış bir site, kaliteli içerik üretilmiş olsa da kullanıcının nezdinde yeterli ciddiyete sahip olmayacak ve bu firmanın prestijine ciddi anlamda zarar verecektir. Web sitenizin hem profesyonel bir reklamcılık anlayışıyla kullanıcıya hitap edecek şekilde hem de kurumsal ciddiyeti taşıyacak bir tasarımda hazırlanması gerekir. Bunun için kurumsal web tasarım hizmeti veren profesyonel kişilerden ve ekiplerden yardım almanız faydalı olacaktır. İyi bir tasarım kullanıcının sitenizde vakit geçirmesini sağlayacak, hizmeti ve vizyonun kullanıcıya sağlıklı bir şekilde iletilmesine yardımcı olacaktır.
   Reklam tasarımlarında en önemli meselelerden biri, kişiye birkaç saniye içinde hitap edebilmektir. Örneğin logolar bu yüzden titizlikle tasarlanmaktadırlar. Aynı durumun internet için de geçerli olduğunu söylemek zor değildir. İnternet sitesi tasarlanırken içeriğin ve görselliğin bir uyum içinde olması, sitenin hem kullanıcıyı cezp edecek samimiyete hem de firma temsilinin gerektirdiği ciddiyete sahip olması gerekir. Bunun için web tasarım alanında uzman kişilerle çalışılmalıdır. Büyük firmalar, internet faaliyetlerine önem vermekle birlikte bu konuda alanında uzman firmalarla çalışmaktadırlar. Devamlı ilerleyen bilgi akışında yerinizi alabilmek için web tasarım İstanbul uzmanlarından destek alarak sitenizi yayına sokabilirsiniz. İnternette yer almak sizi hem kitlelerle buluşturacak hem de prestijinizi korumanıza yardımcı olacaktır.

Detaylı bilgi için ceobilisim.com web sitesini ziyaret edin.
Kaynak: http://www.ceobilisim.com/

3
Rekabette güçlenmenin yolu başta müşteri ve potansiyel müşteri kitleleri olmak üzere, kamuoyu üzerinde sağlam bir intibah yaratmaktan geçer. Bir kişinin, firmanın mal ve hizmetlerini araştırması ve bu firmanın müşterisi olmaya ikna olması için, önce firmanın kendini görünür ve incelenmeye değer kılması gerekir. Kaliteli ürün veya hizmet üreten bir firma tercih sebebi olacaktır ancak görünürlük olmadan tercih de mümkün değildir. Pazarlanan mal veya hizmet ne olursa olsun, küçük veya büyük çaplı bütün firmalar için görünürlük son derece önemlidir. Logodan reklam çalışmalarına kadar bütün faaliyetler bu görünürlüğü sağlamak ve arttırmak için yapılır. Potansiyel kitleden müşteri yaratabilmek ve kamuoyuyla iletişime geçebilmek için interneti iyi kullanmak gerekir.

   Dünya nüfusunun yarısına yakın bir popülasyonun internet kullanıcısı olduğu bilinmektedir. İnternet ilk yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde daha anonim bir mecrayken bugün kişilerin ve kurumların gerçek kimlikleriyle var olduğu, gündelik hayatın birebir yansıdığı bir mecra hâline gelmiştir. Bugünlerde sadece bilgisayardan değil telefonlardan, tabletlerden hatta ev eşyalarından bile internete bağlanılabilmektedir ve bu kapsamın önümüzdeki yıllarda artacağı düşünülmektedir. Bilgi akışının hızlıca aktığı ve saniyeler içinde milyonlarca insanın gezindiği web ağında var olabilmek, bütün firmalar için zorunludur. Bu bakımdan, rekabet gücünü arttırabilmek için firmanızın internette yer edinmiş olması gerekir. İnterneti profesyonel bir şekilde kullanarak hem müşteri kitlesini arttırabilir hem de kamuoyuyla verimli ilişkiler kurup yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

   İnternet, reklam çalışmaları için önemli bir mecra olmakla birlikte, sadece bu amaçla kullanılmamalıdır. Web sitesi, firmanın internetteki kurumsal kimliğini teşkil eder ve ofis yönetiminde nasıl bir ciddiyet hâkimse internet sitesi de o şekilde yönetilmelidir. Reklam çalışmaları sosyal medya siteleri gibi siteler üzerinden de yapılabilir ancak firmanın kurumsal olarak temsili web sitesiyle mümkündür. Firmanın internet üzerindeki faaliyetleri kurumsal web tasarım alanında uzman kişi ve kurumlarca yönetilmelidir. Firmanın görsel tasarımı, içeriği uyum hâlinde olmalı ve hizmet verdiği alanla ilgili kelimeler arama motorlarında arandığında kullanıcının karşısına ilk sıralarda çıkabilmelidir. Bunu sağlamanın belli aşamaları vardır ve bu sürecin alanında uzman kişiler tarafından yönetilmesi gerekir.

   Firmanın web üzerindeki görünürlüğünü sağlamanın ilk yolu, arama motorlarında listelenebilmesini sağlamaktır. Başta Google olmak üzere Yandex, Yahoo gibi dünya çapında kullanılan arama motorları site içeriğine ve içeriğin kalitesine önem verirler. Bu arama motorları siteye belli botlar yollayarak içerik, tasarım gibi düzenlemeleri kontrol eder ve siteye belli bir puan verirler. Bu puan sitenin arama motorlarındaki sırasını belirleyecektir. Kurumunuzun sitesini arama motorlarında yüksek sıralarda listeleyebilmek web tasarım seo alanında uzman kişilerle çalışmanızı gerektirir. SEO, arama motoru optimasyonu anlamına gelmektedir ve sitenin görünürlüğü bu optimasyonun iyi bir şekilde sağlanmasına bağlıdır. Firmanızı kullanıcıya ulaştırabilmek ve internet kullanıcı kitlesine karşı görünür olabilmek için arama motoru optimasyonunu sağlamaya elzem biçimde dikkat etmeniz gerekir.

   SEO çalışmaları iyi yürütüldüğü takdirde kullanıcıyı siteye çekmek için başarılı olacaktır ancak bunun tek başına yeterli olmayacağını söylemek gerekir. Kullanıcıyı siteye çekebilmek kadar, sitede belli bir süre kalmasını sağlamak gerekir. Bunun için ilk önemli husus, tasarımın kullanıcıya hitap edecek şekilde olmasıdır. İlk intibah görsellik ile yaratılır. Sitenin görsel açıdan zengin olması kullanıcının sitedeki ürün ve hizmetlere göz gezdirmesini ve belki de müşteri kitlesi içerisinde yer almasını sağlayacaktır. Nasıl logo ve reklam görselleri tasarlamak için uzman kişilerle çalışılıyorsa, site tasarımı için de web tasarım İstanbul alanında uzman bir firmayla çalışmak gerekir.

Detaylı bilgi için ceobilisim.com web sitesini ziyaret edin.
Kaynak: http://www.ceobilisim.com/

4
CeO Bilişim Modern Web Tasarım Ajansı, temsil ettiği firmalara, internet konulu Kurumsal Web Tasarım çözüm ve danışmanlık hizmetleri vermek için kurulmuştur. Kuruluşdan günümüze dek iş ortaklarının güveni ve sadakatine yön vermek, vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmak, Kurumsal Web Tasarım işinde bir numara olmak için; yenilikçi, yüksek kaliteli, profesyonel hizmetler vermektedir.
En popüler yazılımımız Modern Web Tasarım S8 bir web kütüphanesine sahiptir. Birden fazla web tasarımını aynı anda sunabilen bu sistem ile bir tıklmayla yeni bir şablona geçebilir farklı deneyimleri test ederek sizin için en uygun tasarımı belirleyebilirsiniz.

Günümüzde işverenlerin en büyük sorunu olan, alanında tecrübeli personel eksikliği ve verimli çalışmadaki eksikliklerdir.

Ekibimiz tarafından ince elenip sık dokunan Modern Web Tasarım S8  yazılımı ile artık hiçbir personel ihtiyacı olmadan, varolan tüm gereksinimlerinizi karşılayabileceksiniz.

http://www.ceobilisim.com

Üstelik aldığınız bu hizmet tamamı türkçe altyapısı ile anlaşılır ve yalın bir dille anlatılmaktadır. Çözüm parmağınızın ucunda.

 

Aylarca beklemenize gerek kalmadan, Hayalinizdeki web sitenizi, dakikalar içinde yayınlıyoruz..

 

Sizde şimdi CEO Bilişim Çözümleriyle İşinizi Büyütmeye Hazırsınız değilmi.

5
SİTE TANITIMLARI / Online Haber
« : 12 Temmuz 2014, 23:10:08 »
konu kilit

6
SİTE TANITIMLARI / kurumsal web tasarım
« : 01 Haziran 2014, 09:26:26 »
konu kilit

7
Arkadaşlar video tv de izledikten sonra burada bulabildim keyifle izleyin ben çok güldüm helal olsun güzel reklam. :evetguzel:





Buradan izle : Yandex Köy Kahvesi

8
SİTE TANITIMLARI / Modern Web Tasarım
« : 17 Mayıs 2014, 00:31:56 »
konu Kilit

Sayfa: [1]