İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - evanescence

Sayfa: [1]
1
OYUN CD KEYLERİ / FIFA99 nocd arıyorum
« : 04 Kasım 2006, 21:58:37 »
selam arkadaşlar FIFA 99 u cd siz çalıştırmak için bi nocd crack varmı elinizde? varsa ve burada paylaşırsanız sevinirim

2
FIFA 2007 / YABANCİLARLA FİFA 07 OYNAMAK İSTER MİSİN
« : 31 Ekim 2006, 23:10:51 »
arkadaşlar şu anda bi portekizli ile konuşuyorum ve maç etmek istiyor onunla bi maç yapacam bakalım kim kazanacak bana şans dileyin  :) :)

buraya ekliyorum

işte yabancılar olan bi ağ

ağ adı : FIFA07
şifre :   FIFA07

3
FIFA 2007 / Manager Bölümünde Sistem Hatası
« : 30 Ekim 2006, 20:14:42 »
arkadaşlar fifa07 de manager bölümüne girdim ve ayar yaptım managerimi seçtim takımımı seçtim neyse herşeyi yaptım ve tam maça başlarken fifa07 bilgisayarda sistem hatası verdi mavi bi ekran oldu bilgisayar ve bilmemne bilmemne hatası falan dedi aha dedim sistem gitti yeniden başlattım baktım açıldı bilgisayar şu anda pc mdebi sorun yok ama oyuna girmeye çekiniyorum ya sistemim çökerse diye

sizce bu hata neden kaynaklanmış olabilir ???

4
evet arkadaşlar fifa 2007 oyun modu world class Chelsea - Man Utd.a karşı ve dakika 51 i gösterdiği zaman Chelsea defans oyuncusunun kale ile orta çizgi arasından (A tuşu) ile vurduğu top havalanıyor ve iniyor yere çarpınca top sekiyor ve kalecinin üstünden kaleye giriyor tabi Man Utd. oyuncusu çıkartmaya çalışıyor ama daha da çok kaleye sokuyor topu.

Fraps ile video olarak kaydettim ama vuruş anı gözükmüyor ancak topun ne kadar havadan gittiğine bakarak nerden vurduğumu anlayabilirsiniz..

bence bu replay 1.si olur en iyisi replay yarışmasına videoyu göndereyim oradan indirir bakarsınız artık  ;)

5
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / Maç etmek isteyen varmı ??
« : 28 Ekim 2006, 23:09:31 »
selam arkadaşlar maç edecek kimseyi bulamıyorum maç etmek isteyen varsa edebiliriz

6
FIFA 2007 / FIFA 07 nocd
« : 28 Ekim 2006, 22:56:26 »
Selam arkadaşlar sitede arama yaptım 1 tane buldum oda link hemenpaylas olduğu için artık kullanılmıyor

FIFA 07 nin nocd si elinde olan bi arkadaş buraya ekleyebilir mi??

7
evet arkadaşlar fifa 07 için hazırlık maçları adnda bi bölüm sizcede hoş olmazmı direk turnuvadaki maçlara girmektense öncelikle online olarak hazırlık maçları yapılır. Bu şeklilde olursa ben ve benim gibi fifa ya yeni başlayanlar için çok iyi olacaktır..

8
selam arkadaşlar ben evanescence oyunsiteniz.com sayesinde FIFA ya yeni başladım umarım en kısa sürede parmaklarım alışır ve burada sizlerle birlikte turnuvalara katılırım umarım iyi vakit geçiririz..

Unutmadan oyun hakkında bikaç sorum olacak nereye yazacağım konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

Sayfa: [1]