İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - meslord

Sayfa: [1]
1
Arzu eden arkadaşlarımız takım takım olarak değerlendirip bu konuya mesaj Yazarak bizle paylaşabilir

2
FENERBAHCE / KALDIRIN ANELKA RESİMLERİNİ
« : 16 Eylül 2006, 16:01:21 »
Arkadaşlar Anelka olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrıldı ve yanı sıra gittikten sonrada Fenerbahçe'ye demediğini bırakmadı.Fakat hala bazı arkadaşlarımızın kişisel imzalarında ve resimlerimde Anelka'yı görüyorum bitti bu devir illada birinin resmi koyulacaksa Fenerbahçe'de yüreğiyle oynayan APPIAH'ın resmi koyulmalıdır.

3
FENERBAHCE / Böylemi olacaktı
« : 24 Ağustos 2006, 13:00:01 »
Nobre bırakılırken, sadece bir yabancı oyuncu alındı, o da ön elemede oynatılamadı. F.Bahçe, en önemli senesinde Devler Ligi'ne giremedi. Geçen sezonun son haftasına lider giren Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde şimdiye kadar hiç yaşanmamış birşeyi başarmış ve şampiyonluğu son 90 dakikada ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı. Bu, aynı zamanda ilk kez yaşanacak üst üste 3. şampiyonluğun yitirilmesi demekti. Başkan Aziz Yıldırım istifa edip, geri döndü, Daum gönderildi, Nobre bırakıldı. Sonrası derin bir sessizlikti. Haftalarca yeni hoca beklendi. Dünyaca ünlü isimler derken, sonunda takımın Zico'ya teslim edildiği açıklandı.
                                                                       
Tek Lugano alındı Futbolcu cephesinde de farklı birşey yoktu. Birçok ünlü oyuncunun adı dolaştı durdu, sonunda sadece ve sadece Lugano alınabildi. O da, Devler Ligi ön elemesinde oynatılamadı. Oysa bu yılın, Fenerbahçe için çok büyük bir önemi vardı. Kulübün 100. kuruluş yılı yaşanıyordu ve hedefin tüm branşlarda şampiyonlukla başarı olduğu açıklanmıştı. Ancak en önemli vitrin olan futbolda başarı önemsenmiyor gibiydi. Sonunda olan oldu ve bu önemli yılda Devler Ligi'nden uzak kaldı Fenerbahçe.
 

4
FENERBAHCE / Ey Fenerbahçeliler
« : 24 Ağustos 2006, 12:47:15 »
Fenerbahçeliler affınıza sığınarak içimi döküyorum.
Alex tümer gibi yıldızları(Lafta) her maç övüyor destekliyorsunuz.Hadi belki tümer kendini zorluyor kapasitesi yetmiyor diyelim ancak her maç altına kırmızı halılar serilen biri bir şey söylediğinde tek laf ettirmeyen bizler Alex'sin Fenerbahçeye ne kadar önem ve değer verdiğini gördük.Bu arada farkındaysanız tam bir oyuncumuz yok:
Semih:Ağır kalıyor.
Tuncay:İyi bir futbolcu olmasına rağmen beceriksiz.
Alex:Her maç koşmak yerine çimlere yatıyor.
Tümer:Zaten yaşı malum ondan tam saha koşmasını beklemek aptalllık olur.
Ümit:Desen o bi çeşit defansmı, sol kanatmı teknik direktörler bile karar veremiyor.Yavaş Ağır...
Bunun gibi bir sürü zırva.Herkesin bişesi eksik.İyi diye aldığınız oyuncular ise ya para düşkünü yada piskolojik özürlü çıkıyor.

Ve Bir Tek Appiah
Appiah iyi oyuncu olmasının dışında o bir Afrikalı o bir siyah onun yüreği var.Euro'ları cebe atıp yatmaktan hoşlanan bir insan değil.Dün gece onun sahada Marco  ile birlikte verdiği savaşı izledik.Bizim Alex gibi yüreksiz ciğeri beş para etmez adamlara(Anelka gibi)oyuncuları alacağımıza yüreği ile Fenerbahçede oynayacak(Appiah,Marco) oyunculara ihtiyacımız var.100 yılda bizi ele güne karşı rezil eden yönetimi saymıyorum dahi.
Türkiye liginde şampiyon olup Avrupada rezil olmaya mahkum bir takım görüntüsü vermek beni çileden çıkartıyor tıpkı diğer Fenerbahçeliler gibi.

5
FENERBAHCE / Fenerbahçeli gir oku
« : 24 Ağustos 2006, 12:23:23 »
Budur, yani gerçek budur, Fener budur, hiç ne ilerisine bakın  ne gerisine,  ne arası ne ortası gücümüz budur. Üzülmek var aglamak yok. Zaten biliyoduk gerçegi ama yaşayınca daha bir kötü oldu, eleneceğiz demesi kolayda elenmesi hoş olmadı. Yazık ettiler heba ettiler sanki bile bile sanki göz göre gore en buyuk ligden gidişimizi bize seyirettirdiler. Tek suçludan bahsediyorum, baskan ve yonetimden. Kredilerini sonsuz sananlar, taraftar her şartta bize destek olur diye düsünüyorlarsa bir kere daha düşünecekler bundan sonra, gönderecek bir Daumda yok artık. Satılan 30.000 kombine kart bir rekordur. Türkiyenin şartları göz önüne alınırsa dünya rekorudur. Taraftar bu rekoru transfer yapılmadan Şampiyonlar ligine girilmeden kırdı bu daha da anlamlıdır. Taraftar bunu yaparken keşke yönetimde boş durmasaydı da resmi sitede bize tesekkür mektubu okutacagına transfer haberi okumayı tercih ederdik.

Maça gelince bizden hızlı oynuyorlar, bizden hızlı düşünüyorlar, bizden daha çok hak ediyorlar. defans hattı tel tel dokuldu, cunku uzerine gelindi. Bir macta cozmusler sag bekimizin olmadıgını Kerimin uzerinde geldiler hem yıprattılar hem moralimiz bozdular. Fenerbahcenin uzerine gelen takım bizi yıkar gecer. Cunku savunma yapmasını bilmiyoruz. Kanatlardaki ikililer birbirlerini hic tamamlamıyor.  Tumer & Alex Lig de oynar ama Dinamo Kiev gibi basan, press yapan takımlar karsısında bugunku gibi seyrederler mehtabı, hatta yanlarına iki kadeh bir masa bile alabilirler. Tabi iki kişi mehtabı seyredince direncsiz orta sahayı da ikinci golde oldugu gibi rahat rahat geciyorlar turu alıp eve dogru gidiyorlar. Bundan sonra avrupoada ne olur bilmiyorum duüşünecek halim de yok şu an, sadece içlerinden seçtiklerime birkaç kısa notum var aşagıda,

Sevgili Rustu bir avrupa kupası maçı al bizim icin, kariyerin bitti bitiyor yalnıs anlama şaşırt bizi tarihe gec diye diyorum, utanmak için dişimi kırmak için istiyorum.

Sevgili kaptan Daum seni kesemedi, Zico seni kesemedi kaptan oldun olalı kimse seni kesemedi, onlar büyülü efsunlu ya da korkuyor kesemiyor bari sen kendini kes, garip olacak ama kendini kesen kaptan olarak sende tarihe gec. İnan kimse seni solbek olarak hatırlamaz ama bu hareketinle dunya tanır, kitaplarda okutulursun.

Sevgili Tuncay attıgın gollerde kadıköyde bize sus yaparak zaten tarihe gectin sen o yuzden senin icin birsey diyemiyorum artık.

Sevgili Zico eger bu resmin dışına cıkıp soyle bir uzaktan bakamazsan eger bu kısır döngüyü kıramazsan siz tarihe geçemezsiniz ama en kısa surede tarih olursunuz, acırsanız acınacak hale dusersiniz, gun bugun guclu iken yıpratılmadan ne gerekiyorsa yapın siz yapın biz size destek olalım ...

 Yazar:Ömer Akdeniz

6
FİFA 2006 TURNUVALARİ / FIFA 06 Oynayanların Dikkatine
« : 18 Ağustos 2006, 23:11:57 »
Aşağıda Gerçekten önemli şeyler yazıyo biraz Vakit Ayır OKU OLURMU


Arkadaşlar kafam bozuldu içimi döküyorum

Arkadaşlar serbest olsun diye oyumu kullandım ama daha önemli bir şeyi anlatmak için yazıyorum arkadaşlar fifa 06 turnuvaları çok uzun(7-8 aydır)oluşturuluyor yapılıyor fakat önemsiz gibi kabul edilerek bir konunun üstünden acemice atlanıyor.Fifa 06 çıktı çıkalı herkez aynı şikayeti yapıyor oyun yavaş.Ama buna rağmen hala görüntü ayarları dahi kurallara koyulmadan turnuva düzenleniyor. Bazı kendinibilmezler kural koyulsada bu kurala uymuyor ve bu şekilde kuzu kurt'u avlayabiliyor.Yaklaşık iki aydır ne Fifa oynuyorum nede
Turnuvalara katılıyorum.Bunun nedeni başıma gelen Talihsizlikler(Ouyn  yavaşlığı nedeniyle).Üstelikte turnuvalarda Admine  rakibimiz görüntü ayarlarına uymadı oyun yavaştı diye yeminetmemize rağmen sanki böyle bir mesaj atılmamış gibi davranılıyor.Yani durum şudur kurallara uymak için hiçbir sebep yok.Ben kurallara her zaman uyarım fakat benim karşımada ne kadar anlayışsız inatçı rakip varsa gelir şansıma.Bu sorunu çözmenin yoluda ne yazıkki orjinal cd almama kaldı bu gidişle 07 orjinal almak zorunda kalıcam çünkü artık bu Turnuvalardan soğudum kurallara uymayan 3-5 kendini bilmez nedeniyle.Bunun sorumlusu Sağlam duramayan Adminlermi yoksa terbiyesiz ve yalancılarında fifayı sevmesimi bilmiyorum bu arada azıcık insan olan bundan sonra karşısındaki rakibini düşünerek 640x480x32  low ayarlarıyla oynasın.Artık benden geçti belki 07 çıkınca yaniden katılırım turnuvalara bilmem ama bellide olmaz ben bir futbol aşığıyım belkide bakmışsınız yarın turnuvalardayım. ??? :( :)

Sayfa: [1]