İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Guiza

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
1
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Sitemize Yetkili Aranıyor!
« : 18 Kasım 2008, 00:58:36 »
Öncelikle Sitemize Turnuva Açabilecek 2 Turnuva Yetkilisi, Siteyle İlgilenebilecek 3 Yönetici ve Yararlı Paylaşımlarda Bulunabilecek Co Adminler Alınacaktır.Msn'mi Ekleyerek Görüşebiliriz.Görüşmek için;

Mst@Oyunsiteniz.com

2
HER TELDEN DUYURULAR / Ve Beklenen An Geldi!
« : 18 Kasım 2008, 00:55:46 »
Arkadaşlar Parmam İyileşti Denebilecek Hale Geldi.Ve Demiri Çıkardılar.Artık Sitemizi Oturtmamız için bütün arkadaşlarımızın yardım etmesi gerekmektedir.Öncelikle Moderatör Başvuru Bölümüne Konu Açacağım.Herkes Orda Dediğimi Yaparsa Çok Sevinirim.

3
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / RMELİHR Yİ BANLAYAN
« : 28 Ekim 2008, 18:17:16 »
rmelihr yi banlayan en kısa zamanda bulunup banlancaktır

4
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Adminlerin Dikkatine..!
« : 26 Ekim 2008, 20:12:50 »
Sitemizde Şuan Bir Çok Admin Var.Hepiniz Kalıcı Olmak İstiyorsanız Çalışın 1 Hafta Herkesi Kontrol Edicem.Ve İyiler Kalıcı Olacak.

Herkese Başarılar.

5
HER TELDEN DUYURULAR / Adminlerin Dikkatine..!
« : 22 Ekim 2008, 23:24:32 »
Adminlik Alan Yetkililerin Dikkatine..!

Sitede Çalışmayanların Yetkileri Cuma Günü Toplantı Yapılıp Düşürülecektir.Çalışanlar Kalıcaktır.Her Hafta İnişli Çıkışlı Yetkiler Verilcektir.Herkes Yerini Garantilemek İçin Çok Çalışmalı.Bunun İçin Bize Sizden Tavsiye OSC Hariç Hiçbir Siteye Girmeyin.Turnuvalara Bile Katılmayn OSC Yeter Bize.Zaten Günlük 3-4 Turnuva Açacagımıza İnanıyorum.

Cuma Saat 20.00'da Toplantı Vardır.Saygılarla OSC Yönetimi...

6
FENERBAHCE / Luis Arageones istifa ediyor
« : 22 Ekim 2008, 23:19:49 »
22 Ekim 2008 19:13
Aragones Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından ligde oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek.

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir  toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara  “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.

Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.

7
HER TELDEN DUYURULAR / Sitemize Yetkililer Alınacaktır!
« : 21 Ekim 2008, 18:55:39 »
Sitemize Mod, Turnuva Yetkilisi, Yönetici, CoAdmin ve Çok Deneyimli 3 Admin Alınacaktır.

Mod Olabilmek İçin En Az 50 Mesajınız Olması Gerekmektedir.
Turnuva Yetkilisi İçin En Az 100 Mesajınızın Olması Gerekmektedir.
Yönetici İçin Tecrübeli, Disiplinli ve Paylaşımcı Olmanız Gerekmektedir.
CoAdmin -İçin Yöneticide Başarılı Olanlar Olacaktır.
Adminlik İçin Tecrübeli, Disiplinli, Çok Çalışan, Sitemize Üye ve Yetkili Çekebilmesi Gerekmektedir.

8
HER TELDEN DUYURULAR / FİFA 09 Turnuvaları Hakkında !
« : 19 Eylül 2008, 22:59:16 »
Fifa 09 Çıktığı An Turnuvalarda Patlama Yapmamız Gerekmektedir...Bunun İçin Sitemize Birçok Yetkili Alacağız Tabi Adminlik Hariç.Bunun İçin Sitemizde Sürekli Turnuva Açacak Turnuva Yetkilileri ve Yöneticiler Alınacaktır..Rutbe Başvuruları İçin Buraya;

İsim:
Yaş:
Nerden:
Daha Önce Çalıştığı Siteler(Linkliyse Özel Mesaj Olarak Atılsın):



MSN DESTEK : Mst@Oyunsiteniz.com

9
FENERBAHCE / Semih'ten Kötü Haber
« : 15 Eylül 2008, 12:30:21 »
Takımımızın yıldız golcüsü Semih bileğindeki sakatlıktan ötürü Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçında da forma giyemeyecek


Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Porto ile karşılaşacak Fenerbahçemizde Semih şoku yaşanıyor. Türkiye - Belçika maçında ayak bileğinden sakatlanan ve Fenerbahçemizin Hacettepe ile oynadığı karşılaşmada forma giyemeyen Semih Şentürk'ün, Porto karşısında da takımımızdaki yerini alamayacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Porto maçında oynayamayacağı belirtilen Edu'nun ardından Semih'in de forma giyemeyecek olması sarı lacivertlilerimizde şok etkisi yarattı.

10
FENERBAHCE / Geleceğin Alex'i Fener'de!
« : 15 Eylül 2008, 12:29:40 »
Fenerbahçe, geleceğin yıldız adayını Mersin'de buldu. Dünyaca ünlü yıldızları renklerine bağlayan Sarı lacivertliler, Türkiye genelinde de minik yıldızları bir bir renklerine katarken, "Geleceğin Alex'i" denilecek Devran'ı kadrosuna aldı!Kendine has tekniği ve futbol zekasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken 12 yaşındaki Devran Çamurdaş, önümüzdeki günlerde kendisini Fenerbahçeli yapacak olan imzayı atacak.

Meşin yuvarlığın sevdasına düşüp, doğup büyüdüğü topraklardan yüzlerce kilometre uzaklıkta hayallerini gerçekleştirmek için çabalayan Devran Çamurdaş, bu yolda da emin adımlarla ilerliyor.

Mardin'de yaşayan Çamurdaş ailesinin en küçük ferdi olan Devran, ağabeylerinin yönlendirmesiyle birlikte Sarı-lacivertli formayı giymeye çok yakın. Mardinspor'da A Takım'da forma giyen ağabeyi Mahmut Çamurdaş, yakın arkadaşı ve aynı zamanda Mersin Fenerbahçe Futbol Okulu'nun da antrenörü olan Levent Kurt ile bağlantıya geçip, kardeşinin meziyetlerini anlattı. Tam 4 yıl önce yapılan bu görüşme 12 yaşındaki yıldız adayının da kaderini belirledi.

Devran, ağabeylerinin gözetimi altında kendisi için hazırlanan özel antrenman programı kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Antrenör Levent Kurt da bu çalışmaları yakından takip etti ve 4 yıl sonra minik yıldız, kendini geliştirerek futbolda belirli bir olgunluğa erişti.

Bu gelişme karşısında antrenör Levent Kurt, minik futbolcunun ailesine gerekli güvenceleri vererek Devran'ın vekaletini üzerine aldı. Yaklaşık 2 aydan bu yana Mersin'de Kurt'un nezaretinde çalışan Devran Çamurdaş, geçtiğimiz ay İstanbul'da gerçekleştirilen seçmelere de katılarak kendisini ispat etti ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün futbolcusu olmaya hak kazandı.

Şimdilerde yolculuk hazırlığı yapan Devran, Mersin'de kaldığı süre içerisinde antrenmanları da kaçırmıyor.

Futbola küçük yaşlarda başladığını kaydeden Devran Çamurdaş, "Futbol, benim ve ailemin vazgeçilmez bir parçası. Büyük ağabeyim Mardinspor'un A Takımı'nda, ortanca kardeşim de yine Mardinspor'un PAF Takımı'nda forma giyiyor. Ben de onlarla birlikte futbolun içinde büyüdüm diyebilirim. Ağabeylerim antrenman yaparken onları hayranlıkla izlerdim ve kendi kendime; 'Ben de bir gün yeşil sahalarda koşup, yıldız olacağım' diyordum" dedi.

Çamurdaş şöyle devam etti:
"Ben daha anne karnındayken, babam benim erkek olacağımı bilmiyordu. Onun için sürpriz oldum. Belki de bu yüzden benim üzerime çok titriyordu. Bir gün gelip bana; 'Sen bir gün Fenerbahçe'de futbol oynayacaksın. A Takım'da forma giydiğinde de sahaya çıkıp benim için gol atacaksın' dedi. İlk başta anlamamıştım, sonra yaşanılan gelişmeleri duyunca çok şaşırdım ve heyecanlandım. Sağolsun Levent Hoca benimle 8 yaşımdan bu yana ilgileniyor. Her türlü ihtiyacımı karşılıyor. Beni yanına aldı ve benimle özel olarak ilgilendi. İstanbul'a gönderdi ve orada da kendisinin yüzünü kara çıkartmadım, seçmeleri kazandım. Ama asıl iş şimdi başlıyor. Daha çok çalışıp, sarı-lacivertli formayı uzun yıllar giymek istiyorum" diye konuştu.

Gökhan Gönül'ü kendine idol olarak seçtiğini ifade eden Çamurdaş, futbolcu olarak da Brezilyalı Ronaldinho'yu kendine örnek aldığını ve yakından takip ettiğini söyledi.

Devran Çamurdaş, babasının kendisine almış olduğu CD'lerde Ronaldinho'yu izlediğini, O'nun futbol tarzını benimsemeye çalıştığını da sözlerine ekledi. Doğuştan Fenerbahçeli olduğunu, sarı-lacivertli renklere de gönül bağladığını vurgulayan Çamurdaş, ailesinde herkesin Fenerbahçeli olduğunu belirtti. Yeşil sahalara çıktığında çok mutlu olduğunu dile getiren Çamurdaş, "Şimdi mutluluğum ikiye katlandı. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün altyapısında yer alacağım. Ama benim hedefim var. O da dediğim gibi A Takımı formasını giyip, kaptanlık yapmak. Sahada topla buluştuğumda kendimi özgür hissediyorum. Gol atmayı da seviyorum attırmayı da. Asıl önemli olansa takım oyunu ve ben de kendimi 'takım oyuncusu' olarak görüyorum" ifadesini kullandı.

Devran Çamurdaş'ı; zeki, hızlı ve düşündüğünü çabuk uygulan bir futbolcu olarak yorumlayan Mersin Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Levent Kurt da, Devran'ı Fenerbahçe kaptanı Alex'e benzetti. Devran'ın takımını maestro gibi yöneterek, takım oyununu ön plana çıkarttığını da sözlerine ekleyen Kurt, Devran'ın hücumda çok çabuk adam eksilterek, takım arkadaşlarına boşluklar oluşturduğunu, bunun da kendisi açısından oldukça önemli bir özellik olduğunu söyledi. Levent Kurt, "Bir futbolcuda teknik olabilir ama futbol zekası yoktur. Ya da tam tersi de olabilir. Ama Devran'da hem çok iyi bir futbol zekası, hem de iyi bir teknik var. Bu da onu geleceğin Alex'i yapacaktır. Buna gönülden inanıyorum. Ama bunun için de çok çalışması gerek" dedi.

Mersin Fenerbahçe Futbol Okulları Aile Birliği Başkanı Salih Çevik de, Mersin'den Fenerbahçe'ye futbolcu kazanacaklarını daha önce de ifade ettiklerini ve bunun da henüz bir yıl geçmeden gerçekleştiğini belirterek, Devran'ın oldukça başarılı ve gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunun altını çizdi. Salih Çevik, bundan sonraki süreçte her yıl 3-4 futbolcuyu Fenerbahçe'nin altyapısına kazandırmak istediklerini ve böylelikle Mersin'in Türk futboluna yön vereceğini savundu.

Öte yandan Mersin Fenerbahçe Futbol Okulu ile birlikte son antrenmanına çıkan Devran Çamurdaş'a arkadaşları küçük bir sürpriz yaptı. Antrenman sonrasında saha ortasına üzerinde Fenerbahçe'nin logosunun yer aldığı pastayı getiren arkadaşları Devran'ı duygulandırdı. Arkadanp bana; 'Sen bir gün Fenerbahçe'de futbol oynayacaksınşlarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren Devran, daha sonra hazırlıklarını yapmak üzere tesislerden ayrıldı.

11
DÜNYADAN FUTBOL / Recoba Panionios'ta
« : 06 Eylül 2008, 13:50:31 »
Yunan takımı Panionios Inter Milan'dan Alvaro Recoba ile 2 senelik sözleşme imzalandığını resmi olarak duyurdu.

Panionios kulübü resmi sitesi olan www.pgss.gr 'dan yaptığı açıklamada Alvaro Recoba transferini taraftarlarına duyurmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Recoba'nın pazar akşamı Yunanistan'a gelerek yeni takımıyla antrenmanlara başlaması bekleniyor.

İlk maçını Skoda Xanthi ile evinde oynayıp mağlup olan Panionios 2.karşılaşmasında Panserraikos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

12
DÜNYADAN FUTBOL / Chelseali oyuncuya bir yıl ceza
« : 06 Eylül 2008, 13:47:35 »
Chelseali oyuncu Rajkovic hakeme tükürmekten bir yıl ceza aldı.

Tapusu Chelsea’de bulunan Sırp savunma oyuncusu Slobodan Rajkovic’e ağır bir ceza geldi. Pekin Olimpiyatları’nda hakeme tüküren 19 yaşındaki futbolcuya FIFA bir yıl ceza verdi. Buna göre Rajkovic, bir yıl boyunca herhangi bir futbol maçında resmi olarak görev yapamayacak. 2005’te Maviler tarafından transfer edilen oyuncu, o günden beri tecrübe kazanması için değişik takımlara kiralanıyordu. En son Twente’ye kiralayan futbolcunun bu karara itiraz etme hakkı bulunuyor.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37