İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sinoplu57

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 1465
1
FENERBAHCE / Olaylı derbinin faturası kesiliyor!
« : 17 Mayıs 2012, 19:31:46 »
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde çıkan saha olaylarının faturasını kesmek için toplandı.

Süper Final'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta yaşanan saha olaylarının faturası bugün kesilecek!

Kadıköy'de oynanan ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan dev derbinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Fenerbahçe'nin cezası bugün saat 16:00'da Halit Fahri Gültekin başkanlığında toplanacak olan disiplin kurulu tarafından verilecek.

Yaşanan saha olaylarından dolayı Fenerbahçe'ye 4 ile 8 maç arasında saha kapatma cezası vermesi gündemde olan PFDK'nın çirkin ve kötü tezahürat eyleminden dolayı da sarı-lacivertli kulübe para cezası vereceği belirtildi.

Maçın hemen ardından talimatlar gereği katılımın sağlanması zorunlu olan basın toplantısına her iki kulübün de temsilcilerinin katılmamasından dolayı 10 bin TL ceza verecek olan PFDK'nın, oyuncu bazlı cezaları da gündemine alacağı iddia edildi.

4 ile 8 maç arasında saha kapatma cezası alması gündemde olan Fenerbahçe, bu cezasını önümüzdeki sezon çekecek. Kadın ve çocuklara karşı seyircisiz uygulamasını değiştirmesi gündemde olan TFF, şayet bu kararını yürürlüğe sokarsa; sarı-lacivertli kulüp önümüzdeki sezonki cezalı maçlarını da saha kapama cezası olarak çekecek.

2
Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı kupa maçının ardından giydiği tişörtler satışa çıkarıldı.

Fenerbahçeli futbolcuların Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra giydikleri tişörtler satışa çıkıyor.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kupa maçından sonra futbolcuların giydiği ''Türk'ün Kalbi Sende Atar'' tişörtünün büyük ilgi gördüğü belirtilerek, ''Bu sezon yaşananlar karşısında birlik ve bütünlüğümüzün ve bunun sonucunda elde edilen başarının simgesi olacak bu son derece özel ve anlamlı tişörte sahip olmak isteyen tüm taraftarlarımız, bugün ön sipariş için 'www.fenerium.com.tr' internet sitesine, ürünü yakından görebilmek ve doğrudan satın alabilmek için de yarından itibaren Fenerium mağazalarına uğrayabilirler'' denildi.


3
FENERBAHCE / Aziz Yıldırım ile ne konuştu?
« : 17 Mayıs 2012, 19:20:38 »
Fenerbahçe Kulübü Başkan vekili Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım ile görüştükten sonra görevi bırakacak ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü'nde 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi kulüp başkan vekili Nihat Özdemir ve bazı yöneticiler, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü.

Cezaevinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir, şu anda gündemlerinde kongre olduğunu belirterek, ''Başkanla kongreyle ilgili görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Başkan aday, biliyorsunuz. Bütün kongre üyelerini davet ediyoruz. Fenerbahçe'ye yakışan bir şekilde kongreyi yapacağız. Yeni yönetim görevine devam edecek'' dedi

Yeni yönetimde yer almayacağını açıkladığını kaydeden Nihat Özdemir, ''Aziz Yıldırım sizi ikna etmedi mi?'' sorusunu, ''O benim öz be öz kardeşimdir. Her zaman beraber çalıştık. Çok yoruldum. Genç arkadaşlar var'' diye cevapladı.

Özdemir, yöneticiler olarak kupayı Metris Cezaevi'ne getirmelerinin söz konusu olmadığını dile getirerek, ''Ancak getirirse futbolcular getirir. Şu anda öyle bir program yok'' ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın kazanılan Türkiye Kupası'ndan memnun olduğunu aktaran Nihat Özdemir, ''İki kupayı almak isterdik, ama bir tane aldık. Ancak bu dönemde bile tek kupayı almak Fenerbahçe için başarıdır. Ligde de final oynadık, Galatasaray kazandı. Kupaya 29 yıldır hasrettik, Allah bu yıl nasip etti, çok şükür'' şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'ın duruşmasına katılıp, savunmasını yapacağını sözlerine ekledi.


4
GALATASARAY / Barça ve MANU, G.Saray’ı istiyor
« : 17 Mayıs 2012, 19:14:26 »
Galatasaray teknik patronu Fatih Terim, basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltıda açıklamalarda bulundu.

Şampiyon Galatasaray'ın rekortmen hocası Fatih Terim, çarşamba günü sarı kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki Tike restaurantda gerçekleşen kahvaltılı sohbet toplantısında İmparator, sarı kırmızılıları heyecanlandırıcak haberler verdi:

“Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olmak güzel. İkinci başkanımız Ali Dürüst'e en güzel doğum günü hediyesi oldu bu. Sezon başında Liverpool'la oynadığımız hazırlık maçını gören Manchester United ve Premier Lig şampiyonu Manchester City takımları stattaki atmosferden çok etkilenmişler. Bizimle Türk Telekom Arena Stadı'nda hazırlık maçı yapmak istiyorlar. Tabii ki Barcelona'nın da bir teklifi var. Onlar için bir tarih ayarlamaya çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel bir olay bu. Hazırlık kampı için bir sürü teklif geliyor. Amerika'dan, Güney Afrika'ya, Uzakdoğu'ya kadar herkes bizi çağırıyor. Yakın zamanda oturup kendimize bir program hazırlayacağız.”

Kahrımızı çektiniz teşekkürler

Fatih Terim, G.Saray'ı takip eden gazetecilere “Kahrımızı çektiniz. Teşekkür ederim. Emeğinize saygı duyuyorum” dedi.


5
GALATASARAY / İşte o hareketin sırrı
« : 17 Mayıs 2012, 19:07:41 »
Fener derbisi öncesi taraftarlar Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden "yanındayız" diye destek videoları gönderdi... Fakat Edirne'den gelen mesajın etkisi çok büyük oldu... Edirne'deki taraftarların "Elinizi kalbinize koyun, biz oradayız" sözleri Terim'i ağlattı. Maç günü görüntüyü izleyen futbolcular da gözyaşlarına boğuldu...


Kadıköy'de tarihinin en anlamlı şampiyonluklarından birisini kazanan Galatasaray'da bu büyük zaferin perde arkasındaki detaylar gün yüzüne çıkıyor... Teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın Arena'daki şampiyonluk kutlamasında ellerini kalplerine götürerek verdikleri mesajlar dikkatleri çekmişti.

ULTRA KALPLER
Takvim, bu mesajla ilgili çok özel sırrı açıklıyor... F.Bahçe derbisinden önce GSTV'nin organizasyonuyla Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden "yanındayız" başlığı altında yüzlerce destek videosu gönderildi. Fakat Edirne'den gelen bir video görüntüleri izleyen GSTV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tankaya'nın dikkatini çekti.

BİZ ORADAYIZ!
Görüntülerde Edirne Selimiye Camii önünde toplanan taraftarlar ellerini kalplerine götürüp, "Unutmayın ki o statta koşacak bir tribününüz olmasa da, elinizi kalbinize koyun, biz orada olacağız" diyorlardı.

ŞU ANDA AĞLIYORUM
Hasan Tankaya ardından Fatih Terim'e bu görüntülerden bahsetti. Görüntüleri alan Terim eve gider gitmez CD'yi izledi ve gözyaşlarına boğuldu. Tankaya'yı telefonla arayan İmparator, "Çok duygulandım, şu anda ağlıyorum" dedi.

ROOF'TA İZLEDİLER
Fatih Terim derbi günü kampa girdikleri Plaza Hotel'in 21. katında roof'ta futbolculara da bu görüntüleri izlettirdi. Futbolcular da aynı Terim gibi çok duygulandı ve gözyaşlarına boğuldu. Sarı-Kırmızılılar ardından da maça çıkıp 18. şampiyonluğunu kazandı. Yaşanan bu büyük başarı sonrası "Elini kalbine götür" Galatasaray için bir slogan halini aldı. Aynı zamanda yıllar önce efsane yıldız Metin Oktay'la özdeşleşen bu hareket yeniden Galatasaray için çok özel bir anlam kazandı.

İŞTE O CD'DEN ÖZEL MESAJLAR

ŞIRNAK: Belki yanınızda olamayacağız ama ihtiyacınız olduğunda her an elinizi kalbinize koyduğunuzda taraftarınız yanınızda olacaktır.
LOS ANGELES: ABD'de maçlarınızı izliyoruz. Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden.
TEKSAS: Biz Teksas'lı taraftarlar olarak her zaman her yerde tek yumruk tek kişiyiz. Teksas Aslanları dimdik yanınızda.
İSPANYA: Şampiyon G.Saray.
LONDRA: Galatasaray bu sezon şampiyon olacak.
KKTC: Büyük hocamız, aslan futbolcularımız. Sizlere haykırıyoruz. Her zaman inandık, inanmaya devam edeceğiz.

GSTV'NİN PAYI ÇOK BÜYÜK
GSTV'nin başlattığı destek kampanyası kazanılan şampiyonlukta önemli bir rol oynadı.

TÜM DÜNYADAN DESTEK GELDİ
Edirne'den Şırnak'a dünyadaki tüm G.Saray taraftarı zafere inandı.

İMPARATOR' UN GÖZYAŞLARI
Edirne'nin yanı sıra yurt dışından ve özellikle Şırnak'tan gelen mesajlar Fatih Terim'i çok duygulandırdı. Gözyaşlarına boğulan tecrübeli hoca görüntüleri futbolculara izlettirdi.

6
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu 'iddia edilen' John Guidetti'nin futbol kariyerinin tehlikede olduğu belirtildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu iddia edilen Manchester City'nin İsveçli oyuncusu John Guidetti'nin şok bir sakatlığının olduğu ortaya çıktı! Galatasaray'ın kısa bir süre önce Manchester'dan İstanbul'a getirdiği iddia edilen ve menajerinin "Sadece Galatasaray değil Fenerbahçe de Guidetti'nin peşinde" dediği İsveçli oyuncunun kariyerinin tehlikede olduğu belirtildi.

Son ana kadar İsveç Milli Takımı'na çağrılacağını düşünen ancak teknik direktör Erik Hamren'den gelen haberle yıkılan Guidetti'nin İsveç basınına yaptığı eleştirel açıklamaların ardından doktor Leif Sward ve fizyoterapist Johan Sandberg'a bu açıklamalara yanıt verdi.

John Guidetti'nin önemli bir sakatlığının olduğunun altının çizildiği açıklamada, 20 yaşındaki futbolcunun uzun bir tedavi sürecine ihtiyacının olduğu ve bu şartlar altında Milli Takım'da yer almasının kendisi adına da riskli bir durum olabileceği belirtildi.

Daha önce geçirdiği mide rahatsızlığına paralel olarak bacağında iltihaplı bir sinir oluşan ve bu iltihaplı sinirden dolayı bacağındaki sinirleri yüzde 30 kayba uğrayan Guidetti'nin sağ bacağında refleks kaybı yaşadığı ifade edildi. 

Geçirdiği operasyonların ardından sağ bacağı iki santim incelen İsveçli oyuncunun ayak reflekslerini kusursuz olarak kazanabilmesi için önemli bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu belirtildi.

Guidetti'nin reflekslerini kazanabilmesi için yoğun bir tedavi programına ihtiyacı olduğunu belirten uzmanlar, İsveçli oyuncunun kariyerinin de tehlikede olduğunu ifade ettti.

İsveçli John Guidetti, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırarak; "Feyenoord taraftarının yaptıklarını sadece Beşiktaş taraftarı yapabilir. Onlar da tıpkı Beşiktaş taraftarı gibi kusursuz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM VE FEYENOORD TAKIM DOKTORLARININ AÇIKLAMALARI

Guidetti'nin, İsveç Milli Takımı'nın EURO 2012 aday kadrosuna alınmamasına neden olan doktor raporuna imza atan milli takım doktoru Leif Sward, "John (Guidetti), sağ bacağındaki sinirlerin birinde meydana gelen iltihaplanmadan ötürü idman yapamıyor.  İlk zamanlara göre daha iyi durumda gözükse de, sinir bölgesindeki iltihap geçmiş değil ve iyileşme süreci itibariyle Avrupa Şampiyonası'na yetişemez. Sinir bölgesinde iyileşmeler genelde uzun sürelidir. Bu problem sonrası kasları olumsuz etkilenen oyuncunun, bu şartlarda idman yapması da beklenemez. Sağlık ekibi olarak son incelememizin ardından (13 Mayıs) bu kararı aldık. John'un artık yapması gereken şey, dinlenerek iltihapın geçmesini beklemek. Sabırla dinlenerek yeniden idman yapıp forma girebilecek duruma gelmesi gerekiyor."

14 Nisan'da oynanan ve ağları da sarstığı Feyenoord - Excelsior maçından bu yana forma giyemeyen 20 yaşındaki oyuncu, Nisan ayı sonunda hastaneye kaldırılmıştı. Doktora sağ ayağını hissedemediğini söyleyen başarılı forvet için Feyenoord Kulübü doktoru Casper van Eijck, karamsar konuşmuş ve "Bir daha futbol oynayıp oynayamayacağını, oynayacaksa da bunun ne zaman olacağını bilemiyorum. Virüsleri ilaçla tehdit edemezsiniz. John'un uzun süre dinlenmeye ihtiyacı var" demişti.

Sakatlığıyla ilgili olarak Guidetti ise şunları söyledi;

"Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşıyorum. Feyenoord'da geçirdiğim fantastik sezon sonrası A Milli Takım'a seçilme şansını elde etmiştim. Bu fıtsatı kaçırmak çok üzücü. Fakat görüyorum ki bu durumda işler istediğim gibi gitmeyecekti o yüzden şansımı zorlamak istemiyorum. Yaşadığım durum karşısında pes etmektense ileriye bakmayı tercih ederim. Şuna eminim ki, gelecek sezon öncesi tekrar sağlığıma kavuşup yeniden forma gireceğim."

7
GALATASARAY / Fatih Terim'in prensleri
« : 17 Mayıs 2012, 18:57:52 »
Galatasaray'da yeniden göreve gelmesinin ardından altyapıya ve genç futbolculara verdiği önemi bir kez daha ortaya koyan Fatih Terim'in bu sezonki ''prensleri'', Semih Kaya ile Emre Çolak oldu.

Sarı-kırmızılı ekibin altyapısından çıkan futbolculardan Semih Kaya ve Emre Çolak, teknik direktör Fatih Terim'in kendilerine verdiği forma şansını en iyi şekilde kullanırken, bu iki oyuncunun ortaya koydukları performans, camianın da yüzünü güldürdü.

Son dönemde altyapıdan istenilen seviyede futbolcuların çıkarılamaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşanılırken, Semih Kaya ile Emre Çolak'ın gelişi, gözlerin tekrar altyapıdaki oyunculara çevrilmesini sağladı.

-Takımın önemli isimleri oldu-

Galatasaray'ın 21 yaşında as kadrosuna girmeyi başaran genç oyunculardan Semih Kaya 31, Emre Çolak ise 30 maç oynayarak takımın önemli isimleri konumuna geldi.

Emre Çolak, sahaya çıktığı 30 lig ve 1 Türkiye Kupası maçının tamamında ilk 11'de yer alırken, Emre Çolak ise forma giydiği 29 lig ve 1 Türkiye Kupası karşılaşmasının 24'ünde ilk 11'de kendisine yer buldu.

İki oyuncunun bu sezondaki performansları şöyle oldu:

Futbolcu Maç Dakika Gol
-----------------------------------
Semih Kaya 31 2790 1
Emre Çolak 30 1940 3

-Semih'in şansı Kayserispor maçında döndü-

Semih Kaya, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki Kayserispor maçında bu sezon ilk kez sahaya çıkmasının ardından, teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girdi.

Kayserispor maçı öncesi savunmada hem Gökhan Zan'ın hem de Servet Çetin'in sakat olması nedeniyle teknik direktör Fatih Terim mecburi bir revizyona giderken, A takımda ilk kez şans bulan Semih, bu haftayla birlikte kadronun gediklisi oldu.

Semih Kaya'nın Galatasaray'daki performansı, kulübün oyuncuya uzun süreli yeni bir sözleşme önermesine de neden oldu. Mevcut sözleşmesi bu sezon sonu bitecek Samih Kaya, sarı-kırmızılı ekiple 5 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı ve takımın gelecek hedeflerinde önemli bir yeri olduğunu ispatladı.

Semih Kaya, bu sezon kendini ispatlayarak kariyeri adına önemli bir atım atarken, takımın milli stoperleri Gökhan Zan ile Servet Çetin'i de adeta kulübeye mahkum etti.

-Fenerbahçe derbisinde parladı-

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Türk Telekom Arena'da yapılan Fenerbahçe derbisinde sürpriz bir şekilde ilk 11'de yer alan Emre Çolak, bu maçta sergilediği başarılı performansın ardından Fatih Terim'in ilk 11'de tercihi olmaya başladı.

Fenerbahçe derbisine kadar ligin ilk 13 haftasında yedekler arasında başladığı 4 karşılaşmada oynama fırsatı bulabilen Emre, sadece 49 dakika sahada kalırken, Fenerbahçe derbisiyle kariyerinde önemli bir çıkışa imza attı.

Yıldızı parlayan genç isimin sözleşmesi de 2016 yılına kadar uzatıldı.

8
GALATASARAY / Fatih Terim'in cezası ertelendi
« : 11 Mayıs 2012, 00:52:57 »
Galatasaray'ın Süper Final'de Fenerbahçe ile oynayacağı şampiyonluk maçı öncesinde, Tahkim Kurulu'ndan sarı-kırmızılılara sevindirici bir haber geldi.

Tahkim Kurulu, Trabzonspor karşılaşmasının ardından müsabaka hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezanın geri kalan 2 maçlık bölümünü 1 yıl erteledi.

Bu kararın ardından Sarı-kırmızıların Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacağı Süper Final maçında Fatih Terim yedek kulübesinde yerini alabilecek.

Yazılı savunmasının yanı sıra İstinye'deki Türkiye Futbol Federasyonu binasında sözlü olarak da savunma veren Fatih Terim, cezasının ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

TERİM'DEN ERTELEME KARARI İÇİN NE DEDİ?

TFF binasından ayrıldığı sırada Terim, erteleme kararıyla ilgili olarak, "İtirazımız doğrultusunda Tahkim Kurulu bence isabetli bir karar vermiştir. Sağduyulu davranmıştır. Verilen kararı isabetli bir karar olarak değerlendiriyorum. Ben bir maçta çektim cezamı. Cezamızda indirim talep etmedik. Sadece erteleme talep ettik. Onlar da sağduyulu davranmıştır. Bir dahaki sefer yaptığınızda duble olarak karşınıza çıkacak. Ondan dolayı doğru bir karar olarak addediyorum'' dedi.

Fatih Terim, ''Sezon başından bu yana sağduyu mesajları vermiştiniz. Futbol camiasına bu gergin ortam için yine mesaj vermek ister misiniz-'' şeklindeki soruyu ise, ''Sezon başından beri ben açıkçası böyle davranmaya çalışıyorum. Böyle bir olayın da açıkçası olmamasını isterdim. Üzgün olduğumu da ifade ettim zaten. Savunmamı daha önce 1 sayfa olarak yapmıştım. Bize olan birçok şeyi, hiç ağzımı dahi açmadan kabullenmiştim. Dolayısıyla böyle bir şeyin olmasını hiç istemezdim. Ümit ediyorum centilmence, herkesin çok merakla beklediği güzel bir maç olur. Başka bir dileğimiz yok'' diyerek yanıtladı.

AZİZ YILDIRIM DAVET ETTİ Mİ?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın derbi maçta kendisini FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlamak istediği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine ise Terim, ''Ben bunu basın marifetiyle öğrendim. Bana gelen herhangi bir şey yok. Bugün gazetelerde gördüm. Onun için bu konuda fazla bir şey diyemeyeceğim ama zaten bu konuya da gerek kalmadı. Normal, olmam gereken yerde olacağım için çok fazla problem yok'' dedi.

''Maçta ekstra bir güvenlik talep edecek misiniz-'' şeklindeki soru üzerine, ''Güvenlik konusu benim sorunum değil'' diyen Terim, ''Florya'da geçirmeniz gereken çok değerli 3 saati burada geçirdiniz. Bu konuda ne diyeceksiniz-'' şeklindeki soru üzerine ise ''Bazen oluyor. Kendimi ifade etmem için gelmem gerekiyordu. Sağ olsunlar. Onun için de bir kaç saatimiz olabilir. Bu da hayatın içinde var'' diye konuştu.

Öte yandan, Fatih Terim'in basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada, TFF binası önünde bulunan bir grup Karsspor taraftarının ''Şikenin kralı 3. Lig'de'' şeklinde tezahürat yapmaları dikkati çekti.

 

9
GALATASARAY / Aysal'dan Özdemir'e mesaj!
« : 11 Mayıs 2012, 00:46:56 »
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 12 Mayıs'ta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın Kadıköy'de şampiyonluğu ilan etmesi durumunda Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özxemir'in şampiyonu alkışlayacağına inandığını dile getirdi.     

Bir öğrencinin, ''Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in 'Galatasaray son maçta şampiyon olursa alkışlamayacağız'' yönünde medyaya yansıyan açıklamaları oldu. Bu düşmanlığın sebebi nedir-'' sorusuna, Aysal şu yanıtı verdi:

''Doğrudur. Bu açıklamayı ben de okudum ama gazetelerde okuduğunuz her şeye bazen inanmamak gerekiyor. Ben Sayın Nihat Bey'in Galatasaray şampiyon olduğu takdirde, sevinmese dahi gayet tabi onların sahasında olan şampiyonu alkışlayacağına inanıyorum. Orada bir sorun yaşamayacağız. Çünkü aynı şey de bizim de başımıza gelirse, ben Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu orada alkışlayacağım.''

10
GALATASARAY / "F.Bahçe'ye güveniyoruz"
« : 11 Mayıs 2012, 00:44:15 »
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak ve şampiyonun belli olacağı derbi maçla ilgili olara yaplan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından F.Bahçe'de Ömer Temelli, G.Saray'dan ise Abdurrahim Albayrak açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 12 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak ve şampiyonun belli olacağı derbi maçla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yanı sıra, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda cuma günü Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmada alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Toplantıya, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay ile diğer yetkililer katıldı.

-Ömer Temelli: "Galatasaray'ı en iyi şekilde ağırlayacağız"-

Kulüp yöneticileri, toplantıdan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunurken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Temelli, Türk Telekom Arena'daki karşılaşmada Galatasaray Kulübü'nün kendilerini çok iyi şekilde ağırladığını belirterek, ''Galatasaray'ı en iyi şekilde ağırlayacağız. Biz Galatasaray'ın stadında yöneticilerimiz olsun, takımımız olsun, çok iyi ağırlandık. Hiçbir problem çıkmayacaktır. Sonuç 'Hayırlısı neyse o olsun' diyorum. Yeter ki olaysız, kavgasız, güzel bir maç olsun. Hak eden de kazansın'' dedi.

-Albayrak: ''Fenerbahçeli yöneticilere, taraftarlara güveniyoruz''-

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise, Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe'yi çok iyi misafir ettiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

''Biz Fenerbahçeli yöneticilere, taraftarlara güveniyoruz. Bu son derbi değil, ilk derbi de değil. Bundan sonra daha nice derbiler olacak. Kimse unutmasın ki, bu derbi dünyanın sayılı derbilerinden biri olacak. Milyonlarca insan işini gücünü bırakıp bu derbiyi seyredecek. Hiç kimse kavga, gürültü görmek, çirkin tezahürat duymak istemiyor. Türkiye'ye yakışan bir derbi olmasını diliyor, iki takıma da başarılar diliyorum.''

Şampiyon olmaları halinde Türk Telekom Arena'da kutlama yapıp yapmayacaklarına ilişkin bir soru üzerine Albayrak, ''Şu an öyle bir düşüncemiz yok. Üç neticeli bir maç, her şey olabilir. Taraftarları germenin bir anlamı yok. Onun için şu an öyle bir hazırlığımız yok. Gidip maçımızı oynayacağız, ondan sonra Allah büyük'' diye konuştu.

Fenerbahçeli yöneticilerle yakın dostluk içinde olduklarını kaydeden Albayrak, ''Onlarla aramızda bir problem yok. Dün akşam Ali Koç Bey aradı beni. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bilet ihtiyacımın olup olmadığını sordu. Bunlar çok güzel şeyler. Bunları yapmamız lazım. Gönül bütün kulüp başkanlarının bu maçta olmasını isterdi. Artık bazı şeylere adım atmamız lazım. Bizden sonra gelecek nesillere güzel örnekler bırakmamız lazım. Keşke federasyonumuz böyle güzel bir şey düşünmüş olsaydı. Bütün kulüp başkanlarını ön sıraya oturtup, güzel bir mesaj vermiş olurdu. Unutmuş olabilirler'' ifadelerini kullandı.

Albayrak, müsabaka için emniyet yetkilerinin çok iyi şekilde hazırlandığını ve bütün ayrıntıları düşündüğünü de sözlerine ekledi.

-Berkan Gocay-

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay, kulüplerin ezeli rakip ancak ebedi dost olduğunu belirterek, ''Biz sporu renklerin kardeşliği için yaparız. Herkes emin olsun ki maçların sonucu ne olursa olsun, bu dostluk devam edecektir. Bu dostluğu korumalarını, geliştirmelerini, taraftarlarımıza da tavsiye ediyorum. Kim şampiyon olursa olsun şimdiden kutluyorum'' dedi.

-Derbi maç için alınan önlemler-

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlara göre, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray müsabakası için gerekli güvenlik önlemleri saat 15.00'ten itibaren alınacak.

Stat giriş kapılarının saat 16.00'da açılacağı müsabakada toplam 3 bin 327 özel güvenlik ve polis personelinin görev yapacağı bildirildi.

Statta gerekli polis kamerasının yanı sıra 185 salon kamerasının da tespit çalışması yapacağı kaydedildi.

Öte yandan, yarın saat 19.00'da Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların takip edebileceği Beşiktaş-Trabzonspor maçında ise 1457 güvenlik personelinin görev yapacağı belirtildi.


11
GALATASARAY / "Şampiyon olursak, 11 yıl unutulabilir"
« : 11 Mayıs 2012, 00:42:07 »
"Şampiyon olursak, 11 yıl unutulabilir"

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçı öncesinde görüşlerini dile getirdi. İşte Necati Ateş'in sözleri..

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son haftasında şampiyonu belirleyecek olan ve Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları maçta, avantajlı olduklarını düşündüğünü söyledi.

Necati Ateş, Galatasaray TV'ye Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, ''Artık herhalde herkesin istediği oldu. Son maça kalasın isteniyordu. Belki de insanlar dezavantajlı olduğumuzu düşünüyor ama ben avantajlıyız diye düşünüyorum'' dedi.

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray'ın uzun zamandır bir galibiyet hasreti olduğunu hatırlatan Necati, ''Belki de orada kazanıp şampiyon olduğumuz takdirde, bu 11 yılın sürekli yenilme ve berabere kalma durumu unutulacak. Bu da bizim için bir avantaj ve motivasyon. İnşallah oradan kupayı alıp, öyle geleceğiz. Hak ettiğimiz, inandığımız, şampiyon bitirdiğimiz sezonu tekrardan bir şampiyonluk maçıyla taçlandırmak istiyoruz. İnşallah oradan mutlu bir şekilde Florya'ya geliriz'' diye konuştu.

Tek amaçlarının Fenerbahçe'ye karşı galibiyet ya da beraberlik olduğunu aktaran sarı-kırmızılı futbolcu, şunları söyledi:

''Bizim amacımız bu maçı kazanmak. Başka hiçbir amacımız yok. Ya da berabere bitirebilmek. Çok üstün maçlar oynadık ama topu bir türlü kaleye sokamıyorduk. İnşallah bu maçta tersine çeviririz. Hem içerde hem Kadıköy'de çok iyi oyun oynadık. Ama maalesef skoru lehimize çevirememiştik. Bu son maç, final maçı, şampiyonluk maçı. Artık son nokta diye düşünüyoruz. Ne gerekiyorsa, kanımızın son damlasına kadar mücadele mi edeceğiz, sakatlık uğruna toplara mı atlayacağız... Kupayı alma adına ne gerekiyorsa, Galatasaray ruhu ile sahada savaşıp, mücadelemizi vereceğiz.''

12
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Kayıtlar
« : 08 Eylül 2011, 10:10:36 »
Ayarlıyorum kardeşim her şeyi az kaldı bi kaç iş ondan sonra başlıyoruz geç olsun adam gibi olsun ;)

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 1465