Gönderen Konu: Dünyanın ünlü diş hekimleri buluşuyor  (Okunma sayısı 353 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Dünyanın ünlü diş hekimleri buluşuyor
« : 05 Şubat 2008, 16:34:07 »
Dünyanın ünlü diş hekimleri buluşuyor
Türkiye'den ve dünyadan 2000'in üzerinde akademisyen, dişhekimi, teknisyen ve öğrenci İstanbul'da beş gün sürecek Dental İstanbul'da bir araya gelecek.

25-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dental İstanbul’a Türkiye’den ve dünyadan tanınmış bilim adamları katılıyor. Toplam 5000 in üzerinde kongre katılımcısı ve fuar ziyaretçisinin beklendiği Dental İstanbul şu etkinliklere yer veriyor:
- Dişhekimliği Öğrenci Sempozyumu, 25 Ekim 2007, Perşembe
- “Dental Labor Günleri” Uluslararası Diş Teknisyenliği Kongresi, 26-27 Ekim 2007, Cuma-Cumartesi
- Türk Dişhekimliği Dergisi Uluslararası Bilimsel Kongresi (DDBK), 28-29 Ekim 2007, Pazar-Pazartesi
- DIF: Dental İstanbul Dişhekimliği Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 25-29 Ekim 2007, Perşembe-Pazartesi

Türk Dişhekimliği Dergisi Bilimsel Kongresi daha önce beş yıl boyunca düzenlenmişti ancak bu yıl kapsamı genişletildi, uluslararası hale getirildi ve Dental İstanbul adını aldı. Kongre boyunca farklı salonlarda uygulamalı kurslar da düzenlenecek.

Bu sayede kongreye katılmak istemeyip kurs almak isteyen dişhekimlerine de fırsat tanınmış olacak. Kongreyi düzenleyen Vestiyer Yayın Grubu’nun dişhekimliği konusunda 10 farklı süreli yayını bulunuyor.
Dental İstanbul boyunca çok tartışılan “diş beyazlatma, implant teknikleri, diş hekimliğinde hipnoz, diş hekimi sorumluluğunun hukuk ve etiği” gibi pek çok başlık ele alınacak.

Konuşmacı bilim adamları arasında Türkiye’den; Prof. Dr. Bülent Katiboğlu, Prof. Dr. Hasan Alkumru, Prof. Dr. Cemal Aydın; Almanya’dan Dr. Alp Dabanoğlu, Dr. Angelika Schaller, Jürgen Schwichtenberg, İspanya’dan Prof. Dr. Javier Fabrega, Belçika’dan Dirk Gale gibi pek çok tanınmış isim var.