Gönderen Konu: 2. El Eşya Alanlar Ankara  (Okunma sayısı 142 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.412
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
2. El Eşya Alanlar Ankara
« : 12 Ekim 2020, 19:47:39 »
2. El Eşya Alanlar Ankara

İkinci el eşya sektöründe öncü olan firmalar arasında olan Elvan Spot 2. el eşya alanlar Ankara denildiğinde yıllardır bu bölgede özenli ve geniş kapsamlı bir çalışma yürütmektedir. İkinci el eşya sınıfına giren pek çok ürünün alımını üstlenen firmamız, karşılığında müşterilerine nakit ödeme yapabilmektedir. Günümüzde sade ve ferah yaşam alanlarının kullanımının artması, kullanılmayan pek çok eşyaların ardiyelerde çürümeye başlamasına neden olmuştur. Ancak kişilerin kullanmadığı eşyaları nakde çevirmesi her açıdan büyük avantaj sağlayabilecektir. Firmamız hizmet kalitesi ile müşterilerinin beğenisini kazanan kurumsal bir platform konumundadır.


2. El Eşya Alanlar Ankara Firmamızda Alınan Eşya Türleri

Evdeki ya da iş yerindeki buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi televizyon gibi 2. el beyaz eşya alanlar Ankara firmamızda sıklıkla beyaz eşya alımı yapılmaktadır. Beyaz eşyaların çalışır durumda olmasına firmamız önem vermektedir. Bunun dışında çalışan elektrikli ev aletlerinin alımı da yapılabilecektir. Kullanılmayan yatak, koltuk takımı, tekli koltuklar ya da benzeri mobilyaların tarafımızca alınabilmesi mümkün olacaktır. Firmamız kullanılabilir durumda olan ya da az kullanılmış eşyalara önem verebilmekte, fiyatlandırmada bu ürünlere yüksek meblalar ödeyebilmektedir.



2. El Eşya Alanlar Ankara Fiyat Bilgisi
  • El eşya alanlar Ankara firmamız, piyasanın çok üstünde fiyatlar vererek müşterilerini bu anlamda destekleyebilecektir. Kullanılmayan eşyalar bu anlamda kullanıcılar için bir gelir kapısı olabilecektir. Whatsapp iletişim hattımızı arayan müşterilere fiyat bilgisi verilebilmektedir. Nakliyesi bulunan firmamızda bu hizmet için ekstra ücret talep edilmeyecektir. Ürünün ekiplerimizce değerlendirilmesi sonrasında nakliyeye taşınması sağlanarak, müşterilerin ödemesi anında yapılabilecektir.
Elvan Ticaret Ankara ve tüm ilçelerinden ikinci el eşyalarınızı, Elektronik Eşyalarınızı, spot eşyalarınızı, antika eşyalarınızı, halı kilim yolluklarınızı, ev ofis mobilyalarınızı satın almakta. Bizimle görüşmeden eşyalarınızı satmayınız.

Telefon: 0535 671 55 23

Whatsapp: 0535 671 55 23

Web: www.ankaraikincielesya-alanlar.com