Gönderen Konu: Açık Tartışma Platformu olan Blogio’ya Davetlisiniz  (Okunma sayısı 190 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Açık Tartışma Platformu olan Blogio’ya Davetlisiniz

Blogio açık tartışma platformuna davetlisiniz. Günümüzde artık insanlar tartışamaz oldu. En ufak bir tartışmada kişiler kavga etmeye başlıyor. Tahammül sınırımız iyice azaldı. Doğru bilgiye ulaşmak için bilgilerin doğruluğu tartışılması gerekir. Tartışma ile kişiler haklılıklarını edindikleri bilgi ve deneyimlerle sunarlar. Doğru ve gerçek bilgiye ancak tartışarak ulaşabilirsiniz.

İnternet dünyasında bilgi kirliliği almış başını gidiyor. Bugün birçok internet sitesi de birbirinin kopyası durumundadır. Bilmediğiniz bir bilgiyi Google arama motoruna yazdığınız zaman karşınıza abuk sabuk bir sürü site çıkıyor. Sitelerin verdiği bilgi ne kadar doğru orası tartışılır. Verilen bazı bilgiler hayati önem taşır. Özellikle sağlık alanındaki bilgiler çok önemlidir. Verilen yanlış bilgiyi uyguladığınız zaman ciddi sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ciddiye alıyor bu yüzden sizi internet dünyasındaki bilgi kirliliğinden sıyırmak adına Blogio.com sitemizle tanıştırmak istiyoruz.

Sitemizde herhangi bir konu açıp bu konu hakkında tartışma ortamı yaratabilirsiniz. Böylece yüzlerce binlerce insanı tartışmaya dahil ederek o konuda derin bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgiyi direk kulaktan duyan kişilerden değil o bilgiyi kullanan ve uygulayan kişilerden öğrenmiş olursunuz. Olaylara sizin bakamadığınız farklı açılardan bakma şansı elde edebilirsiniz.

Normal doğum nedir, kaçıncı haftada başlar sorusunun cevabını bilimsel olarak Google da ve birçok sağlık sitesinde bulabilirsiniz. Bu konu hakkında bir tartışma konusu açabilir, normal doğum yapan kişilerin doğumlarının kaçıncı haftada başladığını, normal doğumun ne olduğunu, bu zorlu süreci atlatmak için neler yapmanız gerektiğini bu işi yaşamış kişilerin ağzından öğrenebilirsiniz.

Sitemiz insanların bir araya gelip bazı konularda fikirler üzerine yorum yapıp tartışma konusu açabilmesi için aktif hale geldik. Amacımız hiçbir siyasi partiyi hedef almak değildir. O yüzden sitemiz üzerinde siyaset yapmak, yasal olmayan bir örgütü övmek, ya da bir örgüt kurmak değildir. Bu tip konularda medetör arkadaşlarımız konuya müdahale edip konuyu sorgusuz sualsiz kapatmaktadır. Doğru bilgi ancak tartışarak, konuşarak ve deneyerek öğrenilir. Bilginin kaynağına ulaşmak, insanların deneyimlerinden faydalanmak için hemen web sitemizi ziyaret edin. Sitemizde gebelik, annelik, bebek, aşk ve ilişkiler, haberler, sinema, müzik, kitap, kamp, oyun, gezi, teknoloji alanlarında konu açabilir, bu konularda açılan tartışmalara katılabilirsiniz.