Gönderen Konu: Anime izlemeyi seven türkanimecilere anime sitesi  (Okunma sayısı 228 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
XxxHOLiC Shunmuki olaylarından 10 yıl sonra türkanime melankolik bir Kimihiro Watanuki, kendisine verdiği söz nedeniyle esrarengiz Yuuko tarafından işletilen anime izle dükkânı devraldı. Arkadaşları Maru, Moro ve Mokona, göreceli bir memnuniyetle onunla birlikte yaşıyorlar ve bazı tanıdık yüzler her gün ve sonra geliyor: eski rakibi sadık arkadaş Shizuka Doumeki ve eski psişik dahisi Kohane Tsuyuri. Kohane üniversitede Doumeki'nin altındaki folkloru araştırırken, dükkanın ustası için mükemmel bir durumla karşılaşıyorlar.

Sonunda, Watanuki, Doumeki'nin dedesi Haruka'yı ziyaret etti. Watanuki'nin torununun hayallerini araştırmasını istiyor. Hayal dünyasındayken, geçmiş maceralarının Doumeki'nin bakış açısıyla nasıl oynandığını keşfederek Watanuki'ye 10 yıl öncesinden gerçekleri keşfetmeye ve arkadaşlıklarını bağlayan bağların sırlarını keşfetmeye yönlendirdi.

Yahari Ore no Seishun Aşk Komedi wa Machigatteiru. Zoku ilk sezondaki etkinliklerden anime izle hemen sonra toplanır ve Gönüllü Hizmet Kulübü'nün (acımasız Hachiman Hikigaya, neşeli Yui Yuigahama ve rekabetçi Yukino Yukinoshita) maceralarına devam eder; yüzü.

Hachiman, kendi grubunun genişlemesi arasındaki sürtüşmeyle, başkalarının sıkıntılarının kökenine çabucak ulaşabilmesinin ustalığının iki ucu türkanime keskin bir kılıç olduğunu anlamaya anime izle başladı: bazen en iyi çözüm mutlaka en uygun olan değil.

Yahari Ore no Seishun Aşk Komedi wa Machigatteiru. Wataru Watari'nin aynı başlıktaki anime izle yeni roman serisinin 7-11 sayılarını uyarlar.

Karanlık bir gecede, Japon polisi türkanime bir casus tarafından basıldı. İngiltere'nin MI6, Almanya'nın BND'si ve Amerika'nın CIA'si gibi farklı ülkelerin istihbarat teşkilatları ve FBI'nın gizli dosyaları alınacak, ancak Tooru Amuro'nun önderlik ettiği kamu güvenlik görevlileri tam zamanında varıyor. Casus bir araba çaldı ve kaçtı. Daha sonra casus ve Amuro karayolu türkanime üzerindeki ölü bir sıcağa kilitlenirler ve tıpkı birden fazla araba ile kaza yapmak üzere olduğu gibi, casusun arabasına FBI ajanı Shuichi Akai'nin anime izle tüfek mermisi ve yolun düşmesi çarptı.
Ertesi gün, Conan ve arkadaşları Tokyo'daki yeni remodelled akvaryuma giderler. Ana cazibe, bir dönme dolap altında, Conan tek başına çekici türkanime bir kadın bulur ve yaralanır. Sol ve sağ gözleri farklı renkler.

Ancak kadın kendi adını bile hatırlamadığı bir anime izle amnezi durumunda ve taşıdığı cep telefonu bozuk. Conan ve arkadaşları hafızasını yeniden türkanime kazanmasına yardım edeceğine söz verdi, bu yüzden onunla kalacaklar.

Bütün bunlar boyunca, Vermouth sahnelerin anime izle arkasını izliyor. Daha sonra, bir susturucu çıkarır ve bağlı bir dahili telefona türkanime konuşur, "Planlandığı gibi, Gin."