Gönderen Konu: Biyokart A.Ş.  (Okunma sayısı 176 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Biyokart A.Ş.
« : 20 Ocak 2020, 21:52:15 »
Biyokart A.Ş.

Biyokart geçiş kontrol sistemleri tic aş. yüzde yüz yerli sermaye ile konaklama sektörüne yönelik kartlı kilit sistemleri ve yan ekipmanların ithalat, ihracat, satış sonraki destek hizmetlerine odaklanmış bir firmadır.

Yalnızca kartlı kilit sistemleri konusunda faaliyet göstermesi, firmayı sektörünün önemli firmalarından birisi haline getirmiştir.

Hızlı iletişim, hızlı destek ve olası problemlere anında müdahale kabiliyeti ile satış ve satış sonrası memnuniyet oranı yüzde yüz civarındadır.

Biyokart aş ürünlerini otel sistemleri sitesinde bulabilir, iletişime geçerek hızlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz.

Otel sistemleri sitesindeki ürünlere aşağıdaki linklerden kolayca ulaşabilirsiniz.


Kartlı Kilit

Kartlı kilit; Elektronik devre kontrolü ile kilitleme mekanizmasının birleşiminden oluşan elektromekanik güvenlik unsurlarıdır. Kullanım amacı çoğunlukla güvenlik seviyesini yükseltmek, geçiş kontrolünü sağlamak, geçiş kayıtlarına ulaşılabilirlik, mekanik anahtar taşıma derdinden kurtulmak veya yetki çerçevesinde geçiş güzergahı oluşturmaktır.

Sistem, kartın içerisine yüklenen verinin kartlı kilit tarafından okunarak olumlu veya olumsuz sonuçlandırılması, yapılan işlemin kayıt altına alınması mantığı ile çalışır. Son yapılan belirli sayıdaki geçiş hareketi kartlı kilidin hafızasında saklanarak raporlama olanağı sağlanır. İlgili konuya kartlı kilit sayfasından ulaşabilirsiniz.


Kartlı Kilit Sistemleri

Kartlı kilit sistemleri genellikle mifare kart dediğimiz (akıllı kart, çalışması için yaklaştırmanın yeterli olduğu, birden fazla uygulama bilgisi barındırabilen) kartlarla çalışan, kartı gösterdiğinizde size verilen yetki dahilinde kapının açılmasını sağlayan kilit sistemleridir.

Kartlı kilitler; duvar tipi ve kapı üzeri olmak üzere iki çeşittir. İlgili ürünler kartlı kilit sistemleri sayfasındadır.


Otel Kilidi

Günümüzde tüm konaklama sektörünün tercih ettiği otel kilidi, işletme yönetimini kolaylaştırdığı gibi misafirlerinde konforunu artırmaktadır. Sağladığı bir takım avantajlarıyla klasik kilitlere nispeten tercih sebebidir.

Otel kilitleri, gövde, elektronik devre ve motor aksamından oluşan, kart okuma yöntemiyle çalışan pille çalışan, montajı ve yönetimi kolay olmasının yanında son derece pratik bir kullanım imkanı sunan kilitlerdir. Söz konusu ürün otel kilidi sayfasında yer almaktadır.


Otel Kilit Sistemleri

Günümüzde pansiyonlardan en lüks otellere kadar tüm konaklama sektörü, kattığı prestij ve kolaylıklar sebebiyle kartlı otel kilit sistemi tercih etmektedir. Bir çok konuda avantajları olan kartlı otel kilit sistemlerimiz, sağlamlık, güvenlik, kontrol kolaylığı, rahat erişim, müşteri konforu gibi etkenler göz önüne alınarak üretilmektedir.

Otel kilit sistemlerinin kullanımı şu şekildedir... Devamını otel kilit sistemleri sayfasında görebilirsiniz.


Otel Kapı Kilidi

Konaklama sektörüne özel üretilmiş genellikle pilli ve kollu kilitlerin genel adı otel kapı kilidi olarak geçer. Otel kapı kilitleri misafirler tarafından anahtar taşımaya alternatif bir ürün olması ve otel yönetimine sağladığı kolaylıklar sebebiyle tercih sebebidir.

Otel kapı kilidi ön kol, arka kol, kilit mekanizması ve kapı karşılığı olmak üzere 4 ana parçadan oluşur. Ürünü otel kapı kilidi sayfasından inceleyebilirsiniz.


Kartlı Kapı Kilidi

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte işimizi son derece kolaylaştıran değişik türde kapı kilitleri de hayatımızdaki yerini almıştır. Biyometrik, wireless, bluetooth gibi birbirinden farklı tipde kapı kilitlerinin arasında en yaygın ve stabil kullanılanı kartlı kapı kilididir.

Kartlı kapı kilitleri yağmur, çamur, güneş, soğuk, sıcak gibi fiziki koşullardan etkilenmeden her durumda hizmet vermeye devam ederler. Biyometrik başta olmak üzere diğer kapı kilitlerinde ortam koşulları sebebiyle kapıda kalma olasılığınız açısından en iyi tercih kartlı kapı kilitleridir. Hızlıca kartlı kapı kilidi sayfasına göz atabilirsiniz.