Gönderen Konu: Bu Zamana Kadar Çıkan En iyi PS4 Oyunlarını Sizin İçin Listeledik  (Okunma sayısı 202 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Bu Zamana Kadar Çıkan En iyi PS4 Oyunlarını Sizin İçin Listeledik


Merhaba arkadaşlar, bir başka yazımıza hoş geldiniz. Playstation 4 çıkalı daha 4-5 seneye yakın olsa da akıllara dün gibi gelmekte. Bu yazımızda sizlere başlıkta da belirttiğim üzere Haziran 2018 ayına kadar dahil olan en iyi PS 4 oyunlarını aktaracağım. Aynı şekilde eğer bu yazımıza da iyi bir ilgi gelirse sizler için en ucuz ve bir o kadar da keyifli yani fiyat- performans ürünü  PS 4 oyunlarını da listeliyebilirim. Listeyi elimden geldiği kadar öz ve iyi bir şekilde oluşturmaya çalıştım.

Listemize şu şekilde başlayalım. Listemizde ki oyunları uzun uzadıya anlatmayacağım fakat merak ettiğiniz herhangi bir bilgi olursa, yorum şeklinde gönderebilirsiniz ya da aşağıda verdiğimiz linklerden oyun hakkında bilgi elde edebilirsiniz.
Horizon: Zero Dawn
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/en-us/games/horizon-zero-dawn-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Grand Theft Auto 5
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/grand-theft-auto-v-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
The Witcher 3: Wild Hunt
Oyun hakkında bilgilere buradan https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4497-CUSA01439_00-0000000000000001 ulaşabilirsiniz.

    
What Remains of Edith Finch
Oyun hakkında bilgilere buradan https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2333-CUSA07974_00-WHATREMAINSFINCH ulaşabilirsiniz.

    
Uncharted 4: A Thief’s End
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/uncharted-4-a-thiefs-end-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Nier: Automata
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/nier-automata-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Resident Evil 7: Biohazard
Oyun hakkında bilgilere buradan https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-CUSA03842_00-BH70000000000001 ulaşabilirsiniz.

    
Fallout 4
Oyun hakkında bilgilere buradan https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1003-CUSA02961_00-FALLOUT4FULLGAME ulaşabilirsiniz.

    
Titanfall 2
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/titanfall-2-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Assassin’s Creed Origins
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/assassins-creed-origins-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Elder Scrolls 5: Skyrim VR
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/the-elder-scrolls-v-skyrim-special-edition-ps4/the-elder-scrolls-v-skyrim-vr-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
PES 2018
Oyun hakkında bilgilere buradan https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0101-CUSA08251_00-PES2018EU0000000 ulaşabilirsiniz.

    
Battlefield 1
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/battlefield-1-ps4/ ulaşabilirsiniz.

    
Dark Souls 3
Oyun hakkında bilgilere buradan https://www.playstation.com/tr-tr/games/dark-souls-iii-ps4/ ulaşabilirsiniz.

[/list]
Listemizde asla sıkılmadan oynayacağınız ve oynarken de asla pişman olmayacağınız, bazı  oyunların fiyat performans oranı çok fazla olmasa da oynarken alacağınız lezzetten çabucak unutacağınız oyunlardan oluşmakta. ” Bu oyunu keşke almasaydım.” diye kendi kendinize veya yakınınıza söylenmeyeceksiniz ve yaz tatiliniz eğer PS 4 sahibi iseniz bu oyunlar sayesinde harika geçecek.

Tabi bu listemizin, Playstation 4 sahibi olan arkadaşlarımız için olduğunu gören PC sahipleri ” Neden bizim için bir listeleme yok ? ” sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyim. Merak etmeyin arkadaşlar yakın bir zamanda biz bilgisayar sahipleri için de bu tarzda bir listeleme yapacağım. Tabi ki bu listeleme kişiden kişiye değişiklik göstermekte ve tam anlamıyla objektif bir şekilde yaklaştığımız söylenemez. Elimizden geldiğince bu durumu göz önünde bulundurarak genel hatları doğru olan bir liste yapmaya çalıştım.

Kaynak: en iyi ps4 oyunlari