Gönderen Konu: İzmit Diyetisyen  (Okunma sayısı 221 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
İzmit Diyetisyen
« : 18 Ekim 2018, 22:45:40 »
İzmit Diyetisyen


İzmit Kocaeli Diyetisyeni Aslı Tufan

Diyetisyen Aslı Tufanla hayata tutunmak, kendinle barışmak mutlu olmak çok kolay! Diyetisyen Aslı Tufan youtube ve instagram sayfalarından şimdi size daha yakın olmakta. Çok çalışıyorsun ve kilo veriyorsun veya çok kilo aldıysanız diyetisyen izmit faktörü sizlerle birlikte artık. Aslı Tufan özel bir diyetisyen ve işinde çok başarılıdır. Alt sağlık, enerji eksikliği, erken yaşlanma ve sık görülen hastalıklardır. Pek çoğu doğru şekilde yemek yememekten kaynaklanmaktadır.


Yemekler Nasıl Karıştırılır?

İstatistiklere göre, şu anda Türkiye'de 4000'den fazla beslenme uzmanı var ve her 320 bin kişilik bir hasta beslenme uzmanına ihtiyaç duymaktadır. Ancak her uzman diyetisyen olmamaktadır. İzmit diyetisyen uzmanı Aslı Tufan hastalarını iyileştirmede ve gerekli düzenlemeyi yapabilen tek uzmandır. Aslı Tufan işine başlamadan fiziksel uygunluk, iklim ve yaşa göre nasıl ayarlanır, hastalık olmadan nasıl tedavi edilmeli gibi ön görülü hareket etmektedir ve başarılı olmaktadır. Hayat kurtaran diyet aslında ülkemizin gerçek sorunlarından bir tanesidir. Uzun ömürlü olmak pek çok insanın istediği bir gerçektir ancak çoğunlukla ölümler yemeklerden kaynaklanmaktadır.

İzmit diyetisyen Aslı Tufanın araştırmaları sonucu ortaya çıkan gerçekler şaşırtıcı olmuştur. Doğa yasalarına göre, insan hayatı 120 yıla ulaşabilir ve arterioskleroz 60 yaşında başlar. Şu anda, birçok insan 30'larında arterioskleroz, 40’larında koroner kalp hastalığı, 50'li yıllarda inme ve 60'larında ve daha büyüklerinde 5 kronik hastalığa sahiptir . Overdraft sağlık, erken hastalık ve erken ölüm yaygın belirtilerdir. Hiçbir cerrahi veya hap, herhangi bir kronik hastalığı etkili bir şekilde ne önleyebilir nede tedavi edemez.


Beslenme Uzmanı Özelleştirme

Profesyonel değerlendirme göstergeleri, kişiye 100+ Özel haftalık menü önerileri için profesyonel beslenme sağlamaktadır. Beslenme döneminde tabi ki organik ürünleri tercih eden ve tavsiyede bulunan Aslı Tufan yine söylediklerini kanıtlamıştır. Obezite, diyabet ve mide rahatsızlıkları gibi sindirim sistemi kronik hastalıklarının tedavisinde 10 yıldan fazla deneyime sahiptir.


Hasta Ve Memnuniyetleri

Daha önceleri birçok diyetisyen yardımı alan hastalar isimlerini vermeseler bile bizlere diyetisyen Aslı Tufanın işinde ne kadar başarılı olduğunu açıklamışlardır. Sayın Ahmet t. bize şu açıklamaları yapmıştır. Hizmet verebilmek için özel bir diyetisyenimiz olduğu için memnunuz, ailemizin yiyecekleri ve yemekleri daha bilimsel ayarlamakta olan diyetisyenimiz Aslı Tufan hanım bize çok yardımcı olmaktadır. Böylece online olarak içerik satın almaktayız. Tüm soğuk zinciri özel tarifeye göre eve almamıza yardımcı olmak için beslenme uzmanımız Aslı Tufana emanet ediyoruz. Artık buzdolabında daha az kalan yiyecekler, daha dengeli beslenme ve daha yüksek bir yaşam kalitesi var sayesinde. Başarılı diyetisyen kocaeli ile birlikte olan Aslı Tufan hanımdır.


Diyetisyen Aslı Tufan

Diyetisyen Aslı Tufan nerede diye merak etmeyin başarıları sonucu kendine güç katan doğru beslenmeyi bizlere öğreten yaklaşımıyla başarılara ulaşmıştır. İzmit Kocaeli’nin bir numaralı diyetisyeni Aslı Tufan gelecek yıllarda Türkiye’nin ve dünyanın en başarılı diyetisyeni olma unvanını yaşayacaktır. Beslenme sorunları olan hastalar Aslı Tufan'a 0532 436 69 66 – 0262 332 47 47 numaralardan, e-mail: merve@aslitufan.com.tr Facebook Google-Plus Instagram Youtube Whatsapp gibi iletişim yollarıyla ulaşabilir ve sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz.