Gönderen Konu: Live for Speed Şahin Yaması  (Okunma sayısı 175 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.412
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Live for Speed Şahin Yaması
« : 28 Haziran 2018, 18:13:53 »
Live for Speed Şahin Yaması

LFS, Live for Speed'in kısaltmasıdır. Hız için yaşamak anlamına gelen sözcük dizisi bir oyuna aittir. Lfsindir sitesi aracılığı ile cihazınıza indirip bu oyunu oynayabilirsiniz. Bir yarış oyunu olan LFS gerçekçi bir simülasyon ortamını sizlere sunar. Sadece grafik üzerine gelişim gösteren bir oyun olmak yerine, gerçekçi bir araba sürüş deneyimini sizlere verir.

Live For Speed Araba Yamaları

Live for speed Şahin yamaları içerisinde farklı araçlara ait özel yamalar mevcuttur. Bu yamalar arasında en sık kullanılan araç yaması orjinal Tofaş Doğan yamasıdır. Orjinal Tofaş Doğan yaması gerçekçi grafikler ile tasarlanan ve aracın birebir oyuna yansıtıldığı en özel yamalar arasındadır. Ayrıca Tofaş yamasını kullanmanız, Live for Speed oyunundaki araç koleksiyonunuzu genişletebilmenizi de sağlayacaktır. Bunu için gereken dosyayı indirip oyun içerisine kurulumunu gerçekleştirmeniz yeterlidir. LFS ŞAHİN YAMASI adresinden indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Çoklu oyuncu seçeneği ile sadece bilgisayara karşı değil aynı zamanda diğer canlı oyuncularla da mücadele imkanı tanıyan Live For Speed oyununun en son sürümü, güvenli ve hızlı bir şekilde, ücretsiz olarak sitenin ana sayfasına girilerek, lfs indir komutu ile indirilebiliyor.

Lfs Nasıl İndirilir?

Birçok araba oyunları içerisinden gerçekçi simülasyonuyla farkını yaratan Live for Speed oyunu ücretsiz bir şekilde oynanabilen bir oyundur. Ayrıca lfs indirme işlemini tamamladıktan sonra kolay bir şekilde kurulum yapabilmeniz de mümkündür.

Live for Speed  düşük sistem gereksinimleri olan bir oyundur. Günümüzdeki çoğu bilgisayar bu oyunu oynayabilmeniz için yeterlidir. Yüksek bir sistem gereksinimi istemeyen oyun çoğu bilgisayarda en yüksek ayarlarda oynamaya imkan verirken, akıcılık konusunda da herhangi bir sıkıntıyı size yaşatmıyor.

Her güncellemede kendini daha da geliştiren Live for Speed oyunu, gelişmiş grafik motoru ile beraber yüksek düzeydeki grafikleri sayesinde de kullanıcılarına muazzam araba yarışı deneyim sağlıyor. Live for Speed oyunu, son zamanlarda ortaya çıkan oyunlar içerisinden en dikkat çeken yapımlar arasında kendine yer buluyor. Güçlü olan oyun motoru sayesinde aracın hız süresi, fren süresi ve süspansiyon gibi önemli ayarlar da gerçek hayattaki gibi rahat bir şekilde kullanıcılara sunulabiliyor.

Yarış tutkunlarının gözdesi olan Live for Speed hemen her bilgisayar için uygun sistem gereksinimleri ile dikkat çekiyor. Kaliteli bir oyun motoruna sahip olan oyun öte yandan çok fazla sistem gereksinimi istemediği için hemen her bilgisayarda üst ayarlarda oynanış şansı sunuyor.