Gönderen Konu: Peyzaj İhtiyaçlarınıza Ekonomik Çözümler  (Okunma sayısı 201 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Peyzaj İhtiyaçlarınıza Ekonomik Çözümler
« : 26 Ocak 2021, 22:18:09 »
Peyzaj İhtiyaçlarınıza Ekonomik Çözümler

Peyzaj ihtiyaçlarınıza 2007 yılından bu yana Manisa Fidan Peyzaj olarak hızlı ve ekonomik çözümler üretmekteyiz.  Zeytin Ağacı , Palmiye başta olmak üzere birçok bitki türlerini firmamızdan uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile temin edebilirsiniz. Firmamıza ulaşmak için internet adresimize Manisafidan.com bağlantı adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Manisa Fidan Peyzajımızı bundan 14 yıl önce 2007 yılında Orman, İnşaat, Peyzaj Mühendis-Mimarlarıyla açtık. 14 yıllık süreçte çok önemli işlere imza attık. Ülkemizin yeşile olan özlemini yaptığımız projelerle gidermeye çalıştık. Firma olarak birçok kurum ve kuruluşa hizmet ettik. Firmamızın çalıştığı referanslar şunlardır: İpek Kağıt, Manisa Belediyesi, Saruhan Belediyesi, Salihli Belediyesi, DYO Matbaa Mürekkepleri, Manisa Org. San. Bölgesi, Tecom Kompresor, Deomoto Manisa Wolksvagen Bayii, Bozyaka Ayakkabı, Yeni Ufuk Sitesi, Manisa Konakları, Manisa Fen Lisesi, Akhisar Belediyesi, Ege Linyitleri, Kars Valiliği, Diyarbakır Çevre Orman Müdürlüğü, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, Ankara Çevre Orman Müdürlüğü, İzsu Aarıkız Arıtma Tesisleri, Saruhan Kaymakamlığı, Merkezefendi Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi

Peyzaj sektörü özellikle son yıllarda betonlaşmaya başlayan dünyamızın temel ihtiyaçlarından birisi haline geldi. Yeşile olan özlemi günümüz mimari sektöründe peyzaj mimarları gidermektedir. Yeşillendirme çalışmalarını planlı bir şekilde yapan uzmanlarımız yaşadığınız çevreyi daha yaşanabilir kılmaya çalışıyor. Hizmetlerimizi sunarken özellikle zamandan ve yerden tasarruf sağlayacak şekilde yapıyoruz. Yaşadığınız bölgenin ağaçlandırılması, temiz bir ortam haline gelmesi için mimarlarımız projeler geliştirir. Bu projeleri hayata geçirerek çevrenizin daha yeşil hale gelmesini sağlar.

Firma olarak belediyelerin, resmi ve özel kurumların, sitelerin projelerini hayata geçirmekteyiz. Fidan ihtiyaçlarınıza hızlı ve ekonomik çözümler üretmekteyiz.  Daha temiz ve güzel bir dünya için çalışma yapan mimarlarımız üretimin ve pazarlamanın kalitesini arttırarak fidancılık sektörüne yön vermekteyiz.  Müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermekteyiz. Hizmet sunan ekibimiz mimarlık ve peyzaj alanında eğitim almış ve kendini bu alanda geliştirmiş kimselerdir.

Peyzaj çalışmalarına bilimsel olarak yaklaşıp, çağın gereğine uygun projeler geliştirmekteyiz. Projelerimizle yaşadığınız çevreyi güzelleştiriyoruz. Fidancılık sektörüne yeni bir soluk kazandırdık. Gündemi takip edip insanların peyzaj sektöründe ihtiyaçlarına ekonomik çözümler üretmekteyiz. Şimdiye kadar çok önemli kurumlara hizmetler sunduk. Çok sağlam ve güçlü referanslarımızla müşterilerimizi peyzaj sektöründe mutlu etmeye devam ediyoruz.

Bize ulaşmak, ürün ve hizmetlerimizi incelemek ve bizimle çalışma başlatabilmek için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Manisa bölgesinde hizmet veren firmamıza aşağıdaki açık adresten ulaşabilirsiniz. Dilerseniz telefon kanalından bize ulaşıp ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi eposta kanalından bize iletebilirsiniz. En kıs sürede sorularınız uzman ekibimiz tarafından cevaplanacaktır.

Zeytin ağaçları, çalılar ve benzeri ürünler burada sizleri en avantajlı fiyatlarla bekliyor olacak. Sunulan ürün ve hizmetlerden memnun kalırsanız, dostlarınıza da mutlaka tavsiye ediniz.

Firma adı: Manisa Fidan Peyzaj
Adres: Akhisar Yolu üzeri Selimşahlar Kavşağı karşısı Manisa
Telefon: 0236 286 74 00 - 0532 491 23 43
E-posta hesabı: info@manisafidan.com
Web sayfası: Manisafidan.com