Gönderen Konu: Yeditepe Gazetesi İstanbul Haberleri  (Okunma sayısı 189 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Yeditepe Gazetesi İstanbul Haberleri
« : 29 Mayıs 2018, 19:07:43 »
Yeditepe Gazetesi İstanbul Haberleri

YEDİTEPE GAZETESİ ülkemizin gündemi ve dünya gündeminde güncel yayın hayatında olan haberde etkin zamanlaması ile siz okuyucularına en yeni güncel İstanbul haberleri sunan, kaliteli yazar kadrosu ile günceli sizlere taşıyan yeni haber sitesidir.

Web sitemiz, İstanbul' dan, dünyadan ve yurdumuzun dört bir yanından derlenen son dakika haberleri ile kullandığı teknoloji ve iletişim yöntemleri sayesinde, sizlere anında haber alma olgusundan kopmadan günün her saatinde güncel de kalmanızı sağlayan yeni bir yaklaşım ile yayın akışını sürdürmektedir. Özellikle, Gündem Haber, Siyaset, Sağlık, Spor, Ekonomi, Yaşam, Dünya, Eğitim, Medya, Eğlence başlıklarında yazar kadrosu ile Dünya ve Ülke gündemindeki siyasi ve güncel sorunlarla eğitim ve diğer başlıklardaki özel yazıları ile yorumlarınıza açık, temel ilkesi, vatandaşın doğru ve güncel haber alabilmesi önceliğinden hareketle yayın yapan bir portal haber kaynağıdır.

Yeditepe Gazetemiz ile; En yeni gelişmeleri, hayatımızda öne çıkan gündemi, yakaladığı yeni ivme ile kısa bir zaman diliminde kendi belirleyerek, özellikle son haberde öne çıkışı ile internet haber ortamındaki farkını ortaya koymayı hedeflemekteyiz.

Çağımızın en etkin, en gözde iletişim ağı olan internetteki yerini kalıcı hale getiren ve siz okuyucularının değerlendirmelerini de kendine kılavuz olarak alan http://www.yeditepegazetesi.com yayın ve iletişimdeki yeni ve yaratıcı özelliklerini de etkili bir biçimde uygulamaktadır. Okuyucunun fotoğraf ve videolara anında ulaşabilmesini sağlamak amacıyla fotograflar etkin şekilde kullanılmaktadır.

Konu başlıklarına göre haberlerin işlenişi, güncel İstanbul haberleri ve diğer haberlere geniş yer verilmesi, yine portaldaki reklamlarla ulaşım, ilanlar, döviz ve ekonomik bilgiler, özel günler ve hava durumu bilgileri ile sizlere yeni anlayışı ile hizmet vermektedir. Ayrıca bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek her an güncel kalmanızı sağlayabilirsiniz.
 

http://www.yeditepegazetesi.com