Gönderen Konu: OYUNSİTENİZ - KMTLM  (Okunma sayısı 20409 defa)

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • MSN Messenger - r0b3rt0_c4rl0s@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • http://www.kemaltoprak.tr.cx
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #120 : 04 Şubat 2008, 19:56:33 »
BEYLER SİZLERE SÖYLEDİM SİZDE SORUN ÇIKTI HER SEFERİNDE DEMONU ÇIKARDINIZ HARDMASTER VE HAZERİ BEKLEDİK.. EĞER HÜKMEN YAZARSANIZ OLMAZ BEYLER ;) BENİM RAKİP KİM BEYLER ONUDA SÖYLEYİN LÜTFEN.. RESMİ GÜNCELLEYİN BEYLER :(

Kardeş hepsi ilk mesajda yaziyor.senin rakibin malatyasporlu - ibo arasinda oynanacak maçta oluşan bağlanti sorunlarindan ötürü MALATYASPORLU,benim rakibim ise İbo Olmuştur

Demon Yerine De Wolf,Turnuvamıza dahil oldu

TAMAM OLDU KANKA ;) AMA İBO İLE APPİAH.03 HAFTA SONLARI GİRİYORLAR ONLARIN YERİNE BAŞKALARINI ALABİLİYORMUYUZ ???

Kardeş Oyuncu değişiklikleri sadece zorunlu durumlarda yapilabilir.Bak mesela Bestgamerin Bilgisayari yandı yerine Hardmasterı aldik.Demon sitemizden banlandı yerine Wolfu aldik.Oyuncularin cafeden girebilir yarina kadar bu zorunlu bir durum değil

KANKA BURDA CAFE YOKKİ AVUSTURYADA CAFE YOK HERYERDE EN AZ 50 KM UZAĞA GİTMELERİ LAZIM :(

Nereden giriyorlar peki hafta sonu

EVLERİNDEN, EVLERİNDE İNTERNET VAR BABASI SADECE HAFTA SONU İZİN VERİYOR HAFTA İÇİ YOKLAR GENELDE BEN YİNEDE MESAJ ATAYIM BELKİ GELİRLER ;)

Bu seferlik izin alsinlar kardeş.sen bir konuş onlarla

TAMAM SÖYLEDİM BAKACAKLAR ;) BUGÜN GİRERLERSE ADAMLAR OLMASSA, YARIN GİREMEZLER SÖYLEYEYİM DE ;) EĞER YARIN GİRERLERSE BUGÜN GİREMEZLER ;)

Oke bekliyoruz biz kemal

HAMZA KARDEŞ MALESEF GİREMİYORLAR ???

Hmm.Vala yapacağim bir şey yok kardeşim.Kuralari çekeli 10 günden fazla oldu.malatyasporlu burada bas bas bağirdi rakibimi bekliyorum diye.Sizin İçin tüm katilimcilari hafta sonuna kadar bekletmem de doğru olmaz

SANA BEKLET DİMİYORUM Kİ BAŞKASINI ALALIM DİYORUM, BU ARADA MALATYASPORLU GELDE HAMACHİYE YAPAK ŞU MAÇIMIZI ;)

Malatyasporlu hamachide şu an

TAMAM MAÇI YAPTIK 0-0 ACAYİP KASTI AMA :(

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #121 : 04 Şubat 2008, 19:57:44 »
BEYLER SİZLERE SÖYLEDİM SİZDE SORUN ÇIKTI HER SEFERİNDE DEMONU ÇIKARDINIZ HARDMASTER VE HAZERİ BEKLEDİK.. EĞER HÜKMEN YAZARSANIZ OLMAZ BEYLER ;) BENİM RAKİP KİM BEYLER ONUDA SÖYLEYİN LÜTFEN.. RESMİ GÜNCELLEYİN BEYLER :(

Kardeş hepsi ilk mesajda yaziyor.senin rakibin malatyasporlu - ibo arasinda oynanacak maçta oluşan bağlanti sorunlarindan ötürü MALATYASPORLU,benim rakibim ise İbo Olmuştur

Demon Yerine De Wolf,Turnuvamıza dahil oldu

TAMAM OLDU KANKA ;) AMA İBO İLE APPİAH.03 HAFTA SONLARI GİRİYORLAR ONLARIN YERİNE BAŞKALARINI ALABİLİYORMUYUZ ???

Kardeş Oyuncu değişiklikleri sadece zorunlu durumlarda yapilabilir.Bak mesela Bestgamerin Bilgisayari yandı yerine Hardmasterı aldik.Demon sitemizden banlandı yerine Wolfu aldik.Oyuncularin cafeden girebilir yarina kadar bu zorunlu bir durum değil

KANKA BURDA CAFE YOKKİ AVUSTURYADA CAFE YOK HERYERDE EN AZ 50 KM UZAĞA GİTMELERİ LAZIM :(

Nereden giriyorlar peki hafta sonu

EVLERİNDEN, EVLERİNDE İNTERNET VAR BABASI SADECE HAFTA SONU İZİN VERİYOR HAFTA İÇİ YOKLAR GENELDE BEN YİNEDE MESAJ ATAYIM BELKİ GELİRLER ;)

Bu seferlik izin alsinlar kardeş.sen bir konuş onlarla

TAMAM SÖYLEDİM BAKACAKLAR ;) BUGÜN GİRERLERSE ADAMLAR OLMASSA, YARIN GİREMEZLER SÖYLEYEYİM DE ;) EĞER YARIN GİRERLERSE BUGÜN GİREMEZLER ;)

Oke bekliyoruz biz kemal

HAMZA KARDEŞ MALESEF GİREMİYORLAR ???

Hmm.Vala yapacağim bir şey yok kardeşim.Kuralari çekeli 10 günden fazla oldu.malatyasporlu burada bas bas bağirdi rakibimi bekliyorum diye.Sizin İçin tüm katilimcilari hafta sonuna kadar bekletmem de doğru olmaz

SANA BEKLET DİMİYORUM Kİ BAŞKASINI ALALIM DİYORUM, BU ARADA MALATYASPORLU GELDE HAMACHİYE YAPAK ŞU MAÇIMIZI ;)

Malatyasporlu hamachide şu an

TAMAM MAÇI YAPTIK 0-0 ACAYİP KASTI AMA :(

Oke Tebrikler

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #122 : 04 Şubat 2008, 20:06:02 »
HAYATIMDA OYNADIĞIM EN BERBAT MAÇLARDAN BİRİYDİ.% 100 5 POZİSYON KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA TUŞA BASIYORUM NERDEYSE KIRACAĞIM VURUŞ YAPMIYOR.HER POZİSYONDA ÖYLE OLDU.YA GEÇ VURUYOR YADA HİÇ VURMUYOR.PAS VERECEKSİN 2-3 SANİYE SONRA VERİYOR.MAÇ BAŞINDA FAZLA KASMIYORDU.MAÇIN ORTALARINDA ÖYLE KASTI Kİ TOP KONTROLÜ VE OYUN KURMAKTA ZORLANDIK.AÇIKÇASI FIFA HAYATIMDA EN EZİYETLİ GÜNLERDEN BİRİYDİ.

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #123 : 04 Şubat 2008, 20:52:21 »
HAYATIMDA OYNADIĞIM EN BERBAT MAÇLARDAN BİRİYDİ.% 100 5 POZİSYON KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA TUŞA BASIYORUM NERDEYSE KIRACAĞIM VURUŞ YAPMIYOR.HER POZİSYONDA ÖYLE OLDU.YA GEÇ VURUYOR YADA HİÇ VURMUYOR.PAS VERECEKSİN 2-3 SANİYE SONRA VERİYOR.MAÇ BAŞINDA FAZLA KASMIYORDU.MAÇIN ORTALARINDA ÖYLE KASTI Kİ TOP KONTROLÜ VE OYUN KURMAKTA ZORLANDIK.AÇIKÇASI FIFA HAYATIMDA EN EZİYETLİ GÜNLERDEN BİRİYDİ.

EVET ÇOK İĞRENÇ BİR MAÇTI BEYLER TAVSİYE ETMEM ;D ŞAKA BİR YANA GERÇEKTEN ÇOOOK KÖTÜ KASTI :-\

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #124 : 04 Şubat 2008, 22:04:48 »
arkadaşlar appiah a arkadaşımıza dün dil döktüm parçaladım kendimi ama maç yapmadı ve haftaiçi giremedğini söledi neolacak şimdi haftasonunnu mu beklicez ya bi çözüm bulunması lazım :S

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #125 : 04 Şubat 2008, 23:04:45 »
arkadaşlar appiah a arkadaşımıza dün dil döktüm parçaladım kendimi ama maç yapmadı ve haftaiçi giremedğini söledi neolacak şimdi haftasonunnu mu beklicez ya bi çözüm bulunması lazım :S

KARDEŞ HAMZA KARDEŞE DİYORUM BAŞKASINI ALALIM DİYE OLMAZ DİYOR :(

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #126 : 04 Şubat 2008, 23:59:46 »

YAHU ANLAMIYORUM RAKİP SİTEDE KARŞILAŞTIĞIMIZ SORUNLARIN HİÇBİRİNİ BAŞKA SİTELERDE YAŞAMADIK.KUSURA BAKMA KEMAL KARDEŞ AMA TAKIMINA SORUMLULUK SAHİBİ OYUNCULARI ALSAN BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLUR.KİMSE KİMSENİN PEŞİNDE KOŞMA MECBURİYETİNDE DEĞİL.HAMZA KARDEŞİM YİNE TOLERANSLI DAVRANIYOR.BEN TURNUVA YÖNETİCİSİ OLSAYDIM SON GÜNÜ SON SAATİ BELİRLER ZAMAN TAMAMLANDIMI KİM MAÇLARINI YAPMIŞSA TUR ATLATIR KİMLER YAPMAMIŞSA ELERDİM.HİÇBİR ZAMAN TAVİZDEN YANA DEĞİLİM.ARTIK YETER GERÇEKTEN YETER.AYIP YANİ.Bİ TURNUVAYI DA TADINDA BİTİRELİM LÜTFEN YAHU.HAMZA KARDEŞİMDEN RİCAM SON GÜN GELİR GELMEZ DİREK KARARI VERSİN.BU KADAR OLMAZ.

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #127 : 05 Şubat 2008, 15:41:04 »

YAHU ANLAMIYORUM RAKİP SİTEDE KARŞILAŞTIĞIMIZ SORUNLARIN HİÇBİRİNİ BAŞKA SİTELERDE YAŞAMADIK.KUSURA BAKMA KEMAL KARDEŞ AMA TAKIMINA SORUMLULUK SAHİBİ OYUNCULARI ALSAN BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLUR.KİMSE KİMSENİN PEŞİNDE KOŞMA MECBURİYETİNDE DEĞİL.HAMZA KARDEŞİM YİNE TOLERANSLI DAVRANIYOR.BEN TURNUVA YÖNETİCİSİ OLSAYDIM SON GÜNÜ SON SAATİ BELİRLER ZAMAN TAMAMLANDIMI KİM MAÇLARINI YAPMIŞSA TUR ATLATIR KİMLER YAPMAMIŞSA ELERDİM.HİÇBİR ZAMAN TAVİZDEN YANA DEĞİLİM.ARTIK YETER GERÇEKTEN YETER.AYIP YANİ.Bİ TURNUVAYI DA TADINDA BİTİRELİM LÜTFEN YAHU.HAMZA KARDEŞİMDEN RİCAM SON GÜN GELİR GELMEZ DİREK KARARI VERSİN.BU KADAR OLMAZ.

KARDEŞ SON GÜN NE ZAMAN BUGÜN BUGÜNDE MAÇLARIMIZI YAPMASSAK TUR ATLAYIN ATLMAYIN MI DİYORUZ BEN SADECE SORUYORUM HAMZA KARDEŞE OYUNCU DEĞİŞTİREBİLİRMİYİZ DİYE, HATIRLIYORSAN SİZDE İKİ TANE OYUNCU DEĞİŞTİRDİNİZ ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #128 : 05 Şubat 2008, 15:51:45 »

KARDEŞ SON GÜN NE ZAMAN BUGÜN BUGÜNDE MAÇLARIMIZI YAPMASSAK TUR ATLAYIN ATLMAYIN MI DİYORUZ BEN SADECE SORUYORUM HAMZA KARDEŞE OYUNCU DEĞİŞTİREBİLİRMİYİZ DİYE, HATIRLIYORSAN SİZDE İKİ TANE OYUNCU DEĞİŞTİRDİNİZ ;)

Kardeş Biz Oyuncularimizi turnuvaya ilgi göstermiyorlar diye değiştirmedik.bestgamerin ekran kartı yandı,tolga sitemizden banlandı.Sizin oyunculariniz ise hafta içi Pc kullanamiyorlar.Zaten Süre Doldu

Şu an 1 galibiyetimiz var bir maç da berabere bitti.Yari Finale adımızı yazdirmiş bulunmaktayiz.Son süre geldikten sonra oyuncu değiştirseniz de değişen bir şey olmayacak Malesef

DEMON

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #129 : 05 Şubat 2008, 15:53:56 »
ee 3 gün banlandık diye siteler arasından mı aldın hamza..vay be aha burdayım ne olcak
şimdik hala maçlar yapılmamış turnuvayıda ben hazırladım zaten..yzklar olsn daha bişi demiyorum,
BU YAPTIĞINA..!

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #130 : 05 Şubat 2008, 15:59:50 »
ee 3 gün banlandık diye siteler arasından mı aldın hamza..vay be aha burdayım ne olcak
şimdik hala maçlar yapılmamış turnuvayıda ben hazırladım zaten..yzklar olsn daha bişi demiyorum,
BU YAPTIĞINA..!

Sen wolfa msnden bir daha bu siteye girmeyeceğim demişsin bende bunun üzerine wolfu aldim senin yerine.ama özür dileyip geri geleceğini bilseydim yerine başkasini almazdim

DEMON

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - KMTLM
« Yanıtla #131 : 05 Şubat 2008, 16:04:26 »
msn den konustuk sorun hal oldu .