Gönderen Konu: 10 yıl sonra doğan tüp bebek ikizlerin acı sonu  (Okunma sayısı 477 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
ANTALYA (İHA) - Tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelen 9 yaşındaki Irmak ve Doruk isimli ikizler trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Kazada, tatile gittikleri İran'dan dönen anne ve babaları ise hafif şekilde yaralandı.

Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Tezgül Amirzade ile İran asıllı doktor Mehmet Can Amirzade çiftinin evlendikten 10 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle Irmak ve Doruk ismini verdikleri biri kız biri erkek ikizleri dünyaya geldi. 10 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuşan ve ikizlerine gözleri gibi bakan Amirzade çifti yaz tatilleri için İran'daki akrabalarının yanına gitti. Yaklaşık bir hafta süren tatil sonunda Türkiye'ye gitmek için özel araçlarıyla yola çıkan Amirzade ailesi Gürbulak
sınır kapısına 10 kilometre kala hatalı sollayan bir TIR'ın altında kalmamak için şarampole yuvarlandılar. Kazada anne ve baba hafif şekilde yaralanırken arka koltukta bulunan ikizler hayatlarını kaybetti.

KELEBEKLERİMİZ YUVADAN UÇTU
İkizler yakınları tarafından otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından Muratpaşa Camii'ne cenaze namazı için getirilen ikizleri gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından ikizler Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İran sınırında hatalı sollama yapan bir TIR nedeniyle kazanın meydana geldiğini anlatan bir yakınları, "Biri erkek biri kız ikizler bizim gözbebeğimizdi. Bütün aile tarafından çok sevilirlerdi. Kelebeklerimiz yuvadan uçup gittiler" dedi.

 
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive