Gönderen Konu: 726. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt şenlikleri  (Okunma sayısı 403 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
SÖĞÜT (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 726.'sı düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde bir araya geldi.
 
Belediye binası önünde başlayan yürüyüş öncesi Başbakan Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile tokalaştı. Boynuna poşu bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, kortejde yan yana yürüdü.
 
Devlet erkanı ile MHP Lideri Bahçeli, geçen yıl olaylar çıkan Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde bu sene birlik görüntüsü verdi. Mehter takımı ve atlı ekibin önde yer aldığı yürüyüşte, Isparta Belediyesi'nden getirilen 500 litre gül suyu bir pikabın kasasından görevliler tarafından yürüyüşe katılanların üzerlerine serpildi.
 
Yürüyüş, Ertuğrul Gazi'nin türbesi önünde sona erdi. Yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan halkı selamlayan Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, yürüyüşün ardından Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar, Yörük çadırlarını ziyaret ettikten sonra şenliklerin gerçekleştirileceği ilçe stadına geçti.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive