Gönderen Konu: Aİle Ortami Gİbİ Hastane. 04.06  (Okunma sayısı 284 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Aİle Ortami Gİbİ Hastane. 04.06
« : 04 Haziran 2008, 21:51:30 »
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi Hasibe-Mustafa Aslandağ Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Servisi ekibi hastalarının gönlünde taht kuruyor. Genci, yaşlısı tüm hastaları ile aralarında çok büyük sevgi, saygı bağını kurmayı başaran beyin omurilik ve sinir cerrahi servisi personeli tedavi sürecinde izledikleri bu yolla hastalarının bir an önce sağlığına kavuşmasında manevi yönden katkılar sağlıyor.
Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahi Servisinde ameliyat olan hastalardan Ahmet Erkek ve Mustafa Çıtak ise kliniğin mükemmel hizmet verdiğini belirterek tedavileri devam ettiği sürece bu servis çalışanlarını ailelerinden biri gibi göreceklerini söylediler. Tedavi gören hastalardan Ahmet Erkek, "Serviste yatan bir hasta olarak kliniğin mükemmel hizmet verdiğini gözümle gördüm ve yaşadım. Bu hizmetlerinden dolayı bölüm başkanından cerrahi operasyon gerçekleştiren tüm sağlık ekibine kadar hepsine çok teşekkür ediyorum. Klinikte kaldığımız yaklaşık 15 günlük süre içerisinde kendimi evimde ailemle birlikteymiş gibi hissettim. Bu duygular benim iyileşmemde çok büyük rol oynadı. Tedavim devam ettiği sürece bu servisi evim gibi göreceğim" dedi.

Hasibe-Mustafa Aslandağ Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Servisi'nde Doç. Dr. İbrahim Suat Öktem bölüm başkanlığı görevini yürütürken, Doç. Dr. Ahmet Menkü cerrahi ekip başkanlığını, Dr. Kağan Başaslan, Dr. Ahmet Turan Dağlı, Dr. Yurdaer Doğu, Dr. Halil Ulutabanca, Dr. Mustafa Karademir, Dr. Erhan Biçer, Dr. Ahmet Küçük, Dr. Oğuz Özel, Dr. Abdulkerim Gökoğlu ise cerrahi ekip üyesi olarak görev yapıyor. Serviste görevli hemşireler ile tüm sağlık personeli‘de cerrahi ekibin en büyük yardımcıları olarak dikkatleri çekiyor.