Gönderen Konu: Akrobasi bisikletli kapkaççı  (Okunma sayısı 436 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Akrobasi bisikletli kapkaççı
« : 23 Haziran 2008, 13:30:45 »
ADANA'da okul kantini işleten 49 yaşındaki Jale Karcı'nın boynundaki altın zincir kolyeyi akrobasi bisikletiyle çekip kopardıktan sonra kaçan 23 yaşındaki Murat Ayman, polis tarafından yakalandı. Kolyesi çalınan Karcı, “Kolyemin çalınmasına değil ona üzülüyorum” dedi.

Annesini ziyarete giden Jale Karcı, Saydam Caddesi'ndeki Defterdarlık binası önünde, karşısından gelen akrobasi bisikletli Murat Ayman'ın saldırısına uğradı. Ayman, Karcı'nın boynundaki altın kolyeyi çekip kopardı. Kapkaçcı, kolyeyi alıp bisikletiyle kaçarken Karcı da “Kolyemi gasp etti. Yakalayın” diye bağırarak peşinden koşmaya başladı. Kapkaç zanlısı, akrobasi gösterileri için özel olarak dizayn edilmiş bisikletiyle ara sokaklarda kayboldu. Kantin işletmecisi Karcı'nın durumu polise bildirmesi üzerine, kaçarken bisikletinin lastiği de patlayan Murat Ayman, Yunus ekiplerince kısa sürede yakalandı. Yapılan yüzleştirmede Jale Karcı, kapkaçcıyı teşhis etti. Kapkaç olayı da çevredeki bankalar ile Defterdarlık'taki güvenlik kameralarından saniye saniye görüntülendi. Polisler güvenlik kameralarındaki görüntüleri de inceleyerek kapkaçcının Ayman olduğunu belirledi.

Emniyet Müdürlüğü'nde kapkaçcıdan şikayetçi olan Karcı, “Anneme gidiyordum. Karşımdan gelen bisikletli bir anda boynumdaki kolyelerime elini uzatıp çekti. İnce olanını alıp kaçtı. Peşinden koştum ama yetişemedim. Kolyeme değil ona üzülüyorum. İlk defa suç işlemiş olsaydı şikayetçi olmayacaktım. Ancak, daha önce de suç işlemiş. Yazık bir kolye için cezaevinde yıllarca yatacak. Gençliğine yazık” dedi.

Kapkaç zanlısı Ayman'ın üzerinde altın kolye bulunamazken, suçlamayı kabul etmediği belirtildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net