Gönderen Konu: Anne Otelİ'nde Hastalara Ve Yenİ DoĞan Bebeklere 5 Yildizli Otel Hİzmetİ 04.06  (Okunma sayısı 257 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan ve yeni doğum yapmış anne ile bebeklerinin hizmet aldığı 'Anne Oteli'nde hastaların ve yeni doğan bebeklerin 5 yıldızlı otel hizmeti alacağını söyledi.
Dalmaz, "Sağlıklı bir toplum ve kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.


Vali Dalmaz ve eşi Sıdıka Dalmaz, Sivas Devlet Hastanesi çalışanları ile biraraya geldi. Hastanenin genel durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Dalmaz, daha sonra Anne Oteli ve Çocuk Servisi'ni ziyaret etti. Hastanenin hizmetleri noktasında hasta ve refakatçilerle de görüşen Dalmaz, ilin sağlık problemlerinin çözümü noktasında her türlü adımı atacaklarını söyledi.

Bu amaçla hastane içinde oluşturulan 'Anne Oteli' servisinin günün modern tekniklerine göre hizmet vereceğini vurgulayan Dalmaz, "Bugün buraya, Kurum içerisinde oluşturulan Anne Otelini görmek ve yapılabilecek çalışmaları izlemek üzere geldik. Devlet Hastanemiz bünyesinde oluşturulan Anne Oteli ilimiz açısından çok önemli. Annelerin, hayata gözlerini açan bebeklerine ilgi ve sevgisini daha rahat gösterebileceği Anne Oteli, modern bir ortamda sağlıklı bir hizmet sunacak" dedi.

Anne Oteli'ne birçok yardımseverin de katkıda bulunduğunu hatırlatan Vali Dalmaz, şöyle dedi: "Eşimin başkanlığında yapılan 'Anne Oteline Yardım Yemeği' ile birçok Sivaslı hayırsever bağışta bulunmuştu. Bu örnek davranıştan dolayı yardımseverlere teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir toplum ve kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyetini görmek bizleri mutlu ediyor. İlimiz sağlık alanında önemli mesafeler kat etti ve daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum."