Gönderen Konu: Asansör faciası kurbanı Hazal toprağa verildi  (Okunma sayısı 531 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Asansör faciası kurbanı Hazal toprağa verildi
« : 11 Eylül 2007, 09:55:41 »
İSTANBUL (İHA) - Bakırköy'de asansör kapısının kabin gelmeden açılması sonucu 9. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Hazal Güner, gözyaşları içinde toprağa verildi. Anne Endam Güner cenaze törenine ambulansla getirilirken, küçük kızın ağabeyi de kardeşinin tabutuna sarılarak ağladı.

Açılan asansör kapısından içeri girince 9. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Hazal Güner, bugün toprağa verildi. Küçük Hazal için Hadımköy Hadımbaba Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Hazal'ın annesi Endam Güner, babası Metin Güner, üniversiteyi bu yıl kazanan ağabeyi Doğukan, yakınları ve Metin Güner'in iş arkadaşları katıldı. Kızını kaybeden acılı anne Endam Güner, camiye ambulansla getirildi. Annenin kendinde olmadığı gözlenirken, gözyaşlarına boğulan baba Metin Güner de sinir krizi geçirerek bayıldı. Cenaze namazında küçük Hazal'ın ağabeyi Doğukan da kardeşinin tabutu başından bir an olsun ayrılmadı. Kardeşinin fotoğrafını tabutuna takan Doğukan Güner, tabuta sarılınca hıçkırarak ağlamaya başladı.

Asansör kurbanı küçük Hazal, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hadımköy Mezarlığı'nda defnedildi. Küçük kızın annesi mezarlığa da doktor kontrolünde geldi. Oldukça bitkin olduğu gözlenen baba Metin Güner'in burada tansiyonu ölçüldü. Anne Endam Güner, defin işleminin ardından mezarlıktan yine ambulansla ayrıldı.

Küçük kızın yakını Sakine Arıg, Hazal'ın bu şekilde ölmesinin çok üzücü olduğunu belirterek, "Asansörün kapısı nasıl açılıyor? Orada daha önce de böyle şeyler yaşanmış. Asansörün önceden de bozuk olduğu söyleniyor. Binada hakimler, savcılar oturuyor. Bundan sonra tabi böyle bir şey olmayacak. Arkadaşıyla beraber el ele tutuşuyormuş. Asansör geldi. Kapı açıldı. Arkadaşı kendini geri çekiyor" dedi.

Dün Ataköy 9. Kısım B 19 Blok'ta 14 katlı bir binada meydana gelen olayda, bu yıl 4. sınıfa gidecek olan Hazal Güner (9), binanın 9. katında, asansör kapının kabinin gelmeden açılması sonucu içeri girdiğinde boşluğa düşerek hayatını kaybetmişti.

 
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive