Gönderen Konu: Başbakan karargahı Meclis'e taşıyor  (Okunma sayısı 427 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Başbakan karargahı Meclis'e taşıyor
« : 23 Haziran 2008, 13:24:48 »
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Temmuz ayında Meclis’in çalıştırılması konusunda grubundan da aldığı destekle çalışmalarını parlamentoya taşıyacak. Erdoğan, milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına tam kadro katılımını sağlamak amacıyla günlük programlarının bir bölümünü Meclis’te gerçekleştirecek.

AKP’ye açılan kapatma davasının, Temmuz ayı içinde sonuçlanmasını bekleyen Başbakan Erdoğan, bu süreçte Meclis’in de 1 Temmuz’da tatile girmesi yerine çalıştırılması kararını hayata geçiriyor. Erdoğan, bu yöntemle milletvekillerini de yakın markaja almayı planlıyor. Genel Kurul çalışmalarında sık sık muhalefetin, “toplantı yeter sayısı” istemesi başta Erdoğan olmak üzere grup yönetimini rahatsız ediyor. Erdoğan çalışmalarını TBMM'de yürüterek milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına katılımını sağlamayı da hedefliyor.

Bu arada, günlük programlarının bir bölümünü Meclis’te yürütmeyi planlayan

Erdoğan'ın, partisine açılan kapatılma davası sürecinde, basına kapalı toplantılarında milletvekillerine bile açıklamadığı ama sık sık gündeme getirdiği “Bizim de A, B, C planlarımız var” diye özetlediği formüllerini Meclis’te olgunlaştıracağı kaydediliyor. Bu planları aynı zamanda hem milletvekilleriyle hem de parti yöneticileriyle paylaşacağı, görüş alışverişi yapacağı da ifade ediliyor.

Öte yandan AKP’li milletvekillerinin son 10 gün içinde Meclis gündemine getirdiği yasa tekliflerinin bir an önce yasalaşmasının parti için önemine de dikkat çekiliyor.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net