Gönderen Konu: Bedri Koraman'ın sağlık durumu iyiye gidiyor  (Okunma sayısı 348 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Bedri Koraman'ın sağlık durumu iyiye gidiyor
« : 12 Eylül 2007, 10:14:23 »
MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde pazar gecesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan karikatürist Bedri Koraman'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
İstanbul'da jüri üyeliği yaptığı bir karikatür yarışmasından cumartesi günü dönerek Torba'daki yazlığına gelen ünlü karikatürist Koraman, pazar gecesi kalp ritmi bozukluğu rahatsızlığıyla Universal Hospital Bodrum'a kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Koraman, dün öğleden sonra yoğun bakımdan çıkarak servise kaldırıldı.

Daha önce by-pass ameliyatı olduğu öğrenilen Bedri Koraman'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Universal Hospital Bodrum Genel Koordinatörü Operatör Doktor Ersin Vural, "Hastamız kalp ritmi bozukluğu ile geldi. Bu ritm bozukluğu muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonunun vücuda verdiği yüklenmeden kaynaklanan bir şey. Biz daha ağır bir tablo beklerken Bedri abi sürpriz yaptı ve yoğun bakımda yarım gün, bir güne yakın süre geçirdi. Kalp ritmi düzeldi ve servise kaldırdık. Şu an genel durumu iyi. Medikal tedavi sürüyor. Böyle devam ederse bir iki gün içerisinde taburcu etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Servise alınan Bedri Koraman ise iyi olduğunu ancak kendisini yorgun hissettiğini söyledi.

Bedri Koraman'ın eşi Nil Koraman da, hayat arkadaşının eve geldiğinde ateşinin çok yüksek olduğunu ve istirahata çekildiğini ancak pazar gecesi sağlık durumunun ağırlaştığını söyledi.

Öte yandan eşinin yanında refakatçi olarak bulunan Nil Koraman'a geçmiş olsun telefonları geliyor. Nil Koraman kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti. Geçmiş olsun dileklerini iletenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ında olduğu öğrenildi. Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da ziyaret ederek Koraman'ın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldığı belirtildi.

 
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive