Gönderen Konu: "Birbirlerini çok seviyorlardı"  (Okunma sayısı 370 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
"Birbirlerini çok seviyorlardı"
« : 12 Eylül 2007, 09:59:28 »
YALOVA(İHA) - Yalova'da dün hırsız zannettiği 3 aylık hamile olan müdire eşini tabancayla vuran polis memuru tutuklandı. Ateş çiftinin oturduğu evin sahibi Kibar Hasan Kılıçsoy, çiftin birbirlerini çok sevdiğini söyledi.

Merkez Samanlı köyünde meydana gelen olayda, TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı Atatürk Köşkü'nün müdiresi İlksen Ateş (39), kendisini hırsız zanneden polis memuru eşi tarafından mutfakta tabancayla vurulmuştu. Verdiği ifadesinde mutfakta karaltı gördüğünü söyleyen Mustafa Ateş (40), sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Yalova Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Çiftin Samanlı Köyü Spor Sokak üzerinde oturdukların evin sahibi Kibar Hasan Kılıçsoy, olayı İHA'ya anlattı. "Onlar birbirlerini çok seviyorlardı" diyen Kılıçsoy, şunları söyledi:

"Biz onlarda sevgiden başka bir şeye rastlamadık. Hani bir kelebeği zarar vermemek için tutmazsınız ya, onlar da birbirlerini o kadar çok severlerdi. Birbirleri ile tartışmayı bırakın, ağır sözlerini dahi duymadık."

Olayın yaşandığı gece 2 el silah sesi ile uyandıklarını belirten Kılıçsoy, "Silah sesi duyduğum zaman, içerden mi dışarıdan mı geldiğini fark edemedik. 2 el silah sesi duydum. Ardından evden bağırma sesleri gelmeye başladı. Silah sesinden sonra kısa bir duraksama oldu. Ardından her ikisinin de bağırma sesleri yükseldi. Ama Mustafa öyle bir bağırıyordu ki, ev sallandı.
 
Cinayetin ardından İlksen Ateş'in annesi ve kardeşi, damatlarını nezarette ziyarete gitmişler. Böyle bir olay sonrasında en çok şüphelenecek olan kişi annesidir, kardeşidir. Annesi ve kardeşi damatlarından davacı olmadı. Nezaretteyken gidip damatları ile görüştüler. Orda birbirlerine sarıldılar. Hatta İlksen'in annesi Mustafa'ya "benim kızım gitti, ama sen benim evladımsın, evladım kalacaksın" dedi" şeklinde konuştu.

İlksen Ateş'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben İzmit'e toprağa verilecek.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive