Gönderen Konu: Chp'de DÖvÜlen İŞ Adamindan Önder Sav'a SuÇlama 04.06  (Okunma sayısı 239 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Teşkilatı'nda dövülen ve parmağı koparılan iş adamı Hüseyin Şahin, Genel Sekreter Önder Sav'ın olayın kapatılması için CHP İzmir İl Disiplin Kurulu'na müdahale ettiğini öne sürdü.
Genel sekreterlikten parti il teşkilatına bir yazı geldiğini iddia eden Şahin, parti üyesi olmaması dolayısıyla hiçbir işlem yapmaya gerek duyulmadığının belirtildiğini açıkladı. CHP'nin il delegesi olduğunu, partinin de bunu Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdiğini hatırlatan Şahin, İl Başkanı Kemal Karataş'ın seçiminde kendisinin de oy kullandığını hatırlattı. Genel sekreterlikten gelen yazıda, yılbaşından bu yana parti üyesi olmadığının iddia edildiğini hatırlatan Şahin, "İl seçiminde attığım imzaları ortaya çıkarsınlar" dedi.


BUNLARIN GEÇİM KAYNAĞI PARTİ Hüseyin Şahin, "Parti üyesi değilim de iki ay önce nasıl il delegesi oldum? İl başkanı, üye olmayan birisinin oyuyla mı seçildi?" diye sordu.

Şahin, CHP İlçe Başkanlığı'nda 8 Mayıs'ta düzenlenen toplantıda çıkan kavgayı bazı ilçe başkanlarının kapatmak istediğini söyledi. Şahin, kimi ilçe başkanlarının, Ankara'ya giderek Önder Sav ile görüşüp olayın kapatılması için baskı yaptığını ileri sürdü. Disiplin kurulunun baskıya boyun eğip işlem yapmaya gerek olmadığı yönünde karar alması durumunda kanuni yollara başvuracağını anlatan Şahin, "Ben bu partiye 35 senemi verdim, kaydımı silseler ne olur? Kendileri gibi düşünmediğim için bunlar oluyor.

Genel merkezin baskısı sözkonusu. Önder Sav'ın talimatı bu" iddiasında bulundu.