Gönderen Konu: Düğün magandası yeğenini öldürdü  (Okunma sayısı 369 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Düğün magandası yeğenini öldürdü
« : 23 Haziran 2008, 13:09:27 »
Başından yaralanan Salman Eren (6), Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Magandanın ölen çocuğun dayısı Nezir Elçiçek (35) olduğu belirlendi.

Maganda PKK’lı çıktı

Gözaltına alınan Nezir Elçiçek, polisteki ifadesinde "Düğün sırasında üçüncü kata çıktım. Havaya ateş ederken ayağım kaydı, namlunun ucu aşağıdaki kalabalığa yöneldi. Tüfek ateş almaya devam ediyordu. Kazayla oldu, çok pişmanım, üzgünüm" dedi. Düğün magandasının cep telefonunda yapılan incelemede çok sayıda bölücü terör örgütü PKK lehine mesajlar ve sloganlar bulundu. Adliyeye sevk edilen Elçiçek çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, ’ölüme sebebiyet vermek’ten tutuklandı. Ayrıca Elçiçek’in PKK ile bağlantısı araştırılıyor.

Yaralanan Sevgi Bağıran (24), Meyrem Eren (4), Salih Bağıran (37), Ahmet Oğuz (34), Hasan Tutal (30), Salman Eren (6), Süheyla Eren (28), Rahim Bağıran (38), Saniye Erdemci (43), Zekiye Eren (44) ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin tedavisi sürerken, dün 2 kişi daha hastaneye gelerek aynı olayda yaralandıklarını söyleyip tedavilerini yaptırdı. Böylece yaralı sayısı 12’ye yükseldi.

Afişinin önünde

Akrabasının düğününde av tüfeğiyle ateş ederek yeğeni Salman Eren’in ölümüne, 10 kişinin de yaralanmasına neden olan Nezir Elçiçek’in polisteki sorgusu sırasında, silahlı kutlama karşıtı kampanyalar kapsamında basılan "Mutluluğa kurşun sıkma" afişinin önünde durması anlamlı bir görüntü oluşturdu. Salman Eren’in beynine isabet eden saçma sonucu öldüğü belirtildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net