Gönderen Konu: Düğün salonu, taziye salonuna döndü  (Okunma sayısı 442 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Düğün salonu, taziye salonuna döndü
« : 23 Haziran 2008, 13:25:37 »
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hemzemin geçitte trenin çarptığı minibüste hayatını kaybedenlerin düğün yaptığı salonda yakınları taziyeleri kabul ediyor.

Nurdağı'nda hemzemin geçitte meydana gelen, 11 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kaza, ilçede üzüntüye neden oldu.

Dün gece Semiyet Çamlı ile Abdurrahman Polat'ın düğünü için Polatlar Düğün Salonu'nda bir araya gelen yakınları, bugün taziye evine dönüşen salonda ölen yakınları için gözyaşı döküyor.

Kazada hayatını kaybeden 11 kişiden öğretmen Murat Coşkun'un cenazesi ilçeye bağlı Çerçili köyünde, Mehmet Hanifi Çamlı, Zemzem Kısacık ve Gamze Kısacık'ın cenazeleri ise ilçe merkezinde toprağa verilecek.

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Gül Karakuş ile Mehmet Hanifi Çamlı'nın nişanlı oldukları öğrenildi. Ablası Semiyet Çamlı'nın düğününe nişanlısı Gül Karakuş ile katılan Mehmet Hanifi Çamlı'nın cenazesinin İslahiye ilçe merkezinde, nişanlısı Gül Karakuş'un cenazesinin Gaziantep'te toprağa verilmesi için hazırlık yapıldığı bildirildi.

İslahiye'deki yakınlarının düğününden dönenleri taşıyan Mehmet Taşdemir yönetimindeki 27 RV 645 plakalı minibüs, Nurdağı ilçesinde kapalı olan bariyerlerden geçmek isteyince, Malatya'dan Hatay'a giden Recai Mehmet Öztürk ve Ömer Faruk Kuzu yönetimindeki yük treninin altında kalmıştı. Kazada, Gamze Kısacık, Mehmet Hanifi Çamlı, Şükrü Rüzgar, Zemzem Kısacık, Tekin Karakuş, Gül Karakuş, Halil Karakuş, Murat Coşkun, Yunus Emre Rüzgar, Barış Rüzgar, Gülcan Rüzgar ölmüş, Asuman Rüzgar ile Rahime Karakuş yaralanmıştı.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net