Gönderen Konu: Emnİyet MÜdÜrlÜĞÜ Ve BaĞlar Beledİyesİ'nİn DestekledİĞİ Folklor 04.06  (Okunma sayısı 266 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Bağlar Belediyesi'nin maddi ve manevi destek verdiği Halk Oyunları ekibi Türkiye birincisi oldu. Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya kendisini ziyaret eden folklorcular ile birlikte halay çekti.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün seyahat, konaklama, yemek masraflarını karşıladığı Hürriyet İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibinin, kente Türkiye birincisi olarak dönmesi en çok Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'yı mutlu etti. Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Yarışması'nda Diyarbakır'ı temsil eden Hürriyet İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibi ve okul idarecilerini makamında kabul eden Emniyet Müdürü Çatalkaya, içecek ikramında bulundu. Çocukları çeşitli hediyelerle ödüllendiren Çatalkaya, çocuklar ile birlikte halay çekti. Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları da alkışlarla Çatalkaya'ya eşlik etti.


Emniyet Müdürü Çatalkaya, çocukların gösterdiği başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çalışmanın ürünü takdir ile sonuçlanır. Azmin yenemeyeceği hiçbir şey yoktur. Çocukların bu başarısını hayatlarının her safhasına yayacaklarına inanıyorum. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Hürriyet İlköğretim Okul Müdürü Zülfü Çüçü ise, emniyet teşkilatına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANI FOLKLORCULARI KUTLADI Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılan çocuklar daha sonra kendilerine maddi ve manevi destek veren Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i makamında ziyaret etti. Kazandıkları büyük başarıdan dolayı folklorcuları tek tek kutlayan Belediye Başkanı Özsökmenler, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Yarışmada birinciliği kazanan öğrenciler, Bağlar Belediyesi'nin önünde davul zurna eşliğinde bir gösteri yaparak yeteneklerini bir kez daha gösterdiler.