Gönderen Konu: Erdoğan emekli astsubayları kabul etti  (Okunma sayısı 314 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Erdoğan emekli astsubayları kabul etti
« : 16 Temmuz 2008, 20:50:36 »
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Mustafa Erol ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina'daki kabul basına kapalı gerçekleşti.

Erol ve beraberindekiler Başbakanlık'tan ayrılırken yaptıkları açıklamada, Başbakan Erdoğan'a “bazı sorunlarını ve Türkiye'deki bazı durumlar hakkındaki düşüncelerini ilettikleri” söyledi.

Erol, Başbakan Erdoğan'ın sorunları dinlediğini ve bazı talepleriyle ilgili Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı'na çalışma yapmaları konusunda talimat verdiğini belirtti.

Başbakan Erdoğan'a ilettikleri sorunların içeriğinin sorulması üzerine Erol, Türkiye genelinde 79 şubesi ve 102 bin 500 üyesi bulunan Derneğin, büyük bir aileye hizmet ettiğini söyledi.

Özlük haklarıyla ilgili sorunlarını ilettiklerini belirten Erol, bunların arasında yüksek lisans ve doktora yapmış olsalar da astsubaylara birinci derecenin dördüncü kademesine yükselme hakkı tanınmadığını ifade etti.

“Ergenekon” Soruşturması'na ilişkin konuların gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine Erol, “Siyasi konuda herhangi bir değerlendirme, görüşmemiz olmadı” dedi.

Dernek olarak “Sivil savcılığın yetkisiz olduğuna” dair bir açıklama yaptıkları hatırlatılarak bu konuyla ilgili düşüncelerini Başbakan'a aktarıp aktarmadıklarının sorulması üzerine Erol, görüşmede bu konunun gündeme gelmediğini ifade etti.

Yargı sistemine, hakim ve savcılara güvenlerinin tam olduğunu belirten Erol, ancak yargıya dışarıdan müdahalelere karşı olduklarını kaydetti.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net