Gönderen Konu: Eruygur babamın cenazesine geldi!  (Okunma sayısı 463 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Eruygur babamın cenazesine geldi!
« : 14 Temmuz 2008, 22:26:03 »
Danıştay saldırısında ölen Mustafa Yücel Özbilgin'in avukat oğlundan ilginç açıklama

ANKA

Danıştay'a yapılan saldırı sonrası hayatını kaybeden Danıştay 2. Dairesi üyesi Mustafa Yücel Özbilgin'in avukat oğlu Gökhan Özbilgin, bugün kamuoyuna açıklanan Ergenekon iddianamesinde Danıştay saldırısının da yer almasına ilişkin olarak, "Sanıkları tanımıyorum. Sadece dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ve eski Jandarma Genel komutanı Orgeneral Şener Eruygur'un babamın cenaze törenine katıldığını biliyorum. Ergenekon sanıklarının hiçbirini şahsen tanımıyorum" dedi.

"DAVAYA MÜDAHİL OLABİLİRİM"

ANKA'ya konuşan Özbilgin, Ergenekon iddianamesini okuma şansı olmadığını belirterek şunları söyledi: "İddianameyi okuma şansım olmadı. Gazetelerde yazılanları gördüm. Bunlarla fikir sahibi olmak mümkün değil. İddianameyi okuyup incelemek gerekir. Okuyup inceledikten sonra ailemle görüşüp müdahil olup olmamaya karar vereceğim. Bu iki davanın birleşip birleşemeyeceğini bilmiyorum. Onu zaman gösterecek."

"ŞAŞIRMADIM"

Ergenekon soruşturması ile Danıştay'a yapılan saldırı arasındaki ilişkiyi duyduğu zaman şaşırmadığını belirten Özbilgin, "Şaşırmadım. Çünkü, Danıştay soruşturması ilk başladığında Ergenkon'da ki sanıklar hakkında zaten takibat yapılmıştı ve takipsizlik verilmişti. İlgileri var mı yok mu bilmiyorum. O nedenle şaşırmadım" diye konuştu. Özbilgin, Ankara 11. ağır Ceza Mahkemesi'nin Danıştay saldırısına ilişkin verdiği kararı müdahil olarak kendilerinin de temyiz ettiğini belirterek, "Bazı sanıklara cezanın üst sınırından değil de indirim yapılarak ceza verildi. Bunu temyiz nedeni yaptık. Bu tip bir saldırıda en üst sınırdan ceza verilmesi doğru olurdu" dedi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net