Gönderen Konu: Genç kıza, cinsel istismardan hapis  (Okunma sayısı 402 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Genç kıza, cinsel istismardan hapis
« : 22 Haziran 2008, 20:34:47 »
Sinop’ta iki yıl önce 13 yaşındaki imam hatip lisesi öğrencisi M.A.’yı kandırıp cinsel ilişkiye giren, hamile kalarak bir erkek bebek dünyaya getiren 17 yaşındaki F.H., “çocuğu cinsel istismar” suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar, Yargıtay tarafından onanırsa Türkiye’de ilk kez bir kadın, bir erkeğe tecavüz ettiği gerekçesiyle mahkûm edilmiş olacak.
Olay, Sinop’un Durağan ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki Ulupınar köyünde meydana geldi. Köyde herkesin tarlaya gittiği sırada evde yalnız kalan F.H., iddiaya göre çeşme başında karşılaştığı kendisinden 4 yaş küçük M.A.’yı evlerine çağırdı ve onu kandırıp cinsel ilişkiye girdi. İkisi de bu olaydan kimseye söz etmezken, F.H.’nin hamile kalması işleri karıştırdı.
Ailesinden hamile olduğunu saklayan F.H., çözüm için plan yaptı. İstanbul’da oturan ve köye yaz tatiline gelen amcasının oğlu Abdullah H. (20) ile yakınlaşan F.H., “Benimle evlenmek istiyorsan kaçalım” dedi. Abdullah H. de bu isteğe uyarak F.H.’yi İstanbul’a götürdü. Ancak F.H.’nin hamile olduğunu öğrenen Abdullah H., onu köye getirip ailesine teslim etti.
Fadime H.’nin gerçeği anlatması üzerine aile bu kez M.A.’nın ailesine giderek, “Oğlunuz kızımızı hamile bırakmış, çözüm bulalım” dedi. M.A. da F.H.’nin zorlamasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyince ailesi şikâyetçi oldu.

4.5 yıl hapis
Durağan Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın dosyası görevsizlik kararı üzerine Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Bu arada F.H.’nin dünyaya getirdiği erkek bebeğin, yapılan DNA testinde M.A.’dan olduğu saptandı.
Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi, F.H.’yi TCK’nın 103/2. maddesinden 4 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdı. Kararın temyiz edilmesi üzerine dosya Yargıtay’a gönderildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net