Gönderen Konu: Gözler artık karar tarihinde  (Okunma sayısı 395 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gözler artık karar tarihinde
« : 16 Temmuz 2008, 20:49:45 »
Anayasa Mahkemesi raportörü hazırladığı raporu Anayasa Mahkemesi’ne sundu şimdi gözler Anayasa Mahkemesi’nin kapatma davasını görüşmek üzere belirleyeceği tarihte.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Ak Parti hakkında açılan kapatma davasında raportörün raporunu hazırladığı belirterek, raporu üyelere dağıttığını bildirdi.

Kılıç, Anayasa Mahkemesi'nden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Raportör Osman Can'ın, Ak Parti hakkında açılan kapatma davasıyla ilgili raporunu hazırladığını bildiren Kılıç, raporların bağlayıcı olmadığını, üyelerin çalışmalarını hızlandırıcı ve onlara yardım edici nitelikte belgeler olduğunu söyledi.

Kılıç, şunları kaydetti:

“O nedenle, arkadaşlarımız, üyelerimiz gerek Başsavcılığın, gerekse siyasi partinin savunmalarını yaptıktan sonra bu konudaki çalışmalarına derhal başladılar ve şu ana kadar çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu aşamada raportörümüzün raporu gelmiş durumdadır. Üyelerimize dağıttım. Bir kısım arkadaşımız burada olmadığı için dağıtamadık ama yarın sanıyorum onları da tamamlayacağız. Rapor şu anda arkadaşlarımıza ulaşmış durumda. Arkadaşlarımızın çalışma temposu ve biçimi önümüzdeki süreci tayin edecektir. Bu süreç içinde arkadaşlarla konuşacağız, uygun olan zamanda gündemi verip, müzakerelere gececeğiz.”

Anayasa Mahkemesi üyelerinin bundan sonra “gündem ne zamandı, rapor nasıldı, rapor ne şekilde yazıldı” şeklinde basın mensupları tarafından rahatsız edilmemesini isteyen Kılıç, “Lütfen mahkemeyi rahat bırakın ve bu süreci sağlıklı bir şekilde tamamlayalım” dedi.

Kılıç, bir gazetecinin, “gündem belirlenirken üyelerin de görüşünü alıp almayacağının” sorması üzerine, “Arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Onlarla gerekli istişareyi yaptıktan sonra, uygun olan zamana gündemi vereceğim” dedi.

Haşim Kılıç, “Yüksek Askeri Şura toplantısının sonucu beklenecek mi?” sorusuna da, “Onlar bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi programımıza, çalışma hızımıza göre kendi gündemimizi kendimiz belirleyeceğiz” yanıtını verdi.




!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net