Gönderen Konu: Hemzemin geçitte kaza: 11 ölü, 4 yaralı  (Okunma sayısı 438 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hemzemin geçitte kaza: 11 ölü, 4 yaralı
« : 23 Haziran 2008, 13:16:58 »
Kaza, saat 01.00 sıralarında Gaziantep’in Nurdağı ile İslahiye ilçeleri arasında Karaburçlu Mevkii’deki kontrollu hemzemin geçitte meydana geldi. İslahiye’deki bir düğüne katıldıktan sonra Gaziantep’e dönmek için yola çıkanları taşıyan 35 yaşındaki Mehmet Taşdemir’in kullandığı 27 RV 645 plakalı minibüs, iddiaya göre bir bölümü kapalı kontrollü hemzemin geçitten geçerken, Malatya’dan İskenderun’a giden 53705 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. Yaklaşık 500 metre sürüklenen minibüste bulunanlardan Murat Çoban, Gamze Çelik, Hanifi Çamlı, Şükrü Polat, Emre Rüzgar, Zemzem Kısacık ile kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi daha yaşamını yitirdi. Minibüs şoförü Taşdemir ile araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Gaziantep'te hastanele kaldırılan 5 yaralının 2'si hayatını kaybederken, diğer yaralılarında  hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan minibüs sürücüsü Mehmet Taşdemir ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazanın, minibüs sürücüsünün tren geçmesi nedeniyle bir bölümü bariyerle kapatılan hemzemin geçitten geçmek istemesi nedeniyle meydana geldiği ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, demiryolu 3 saati aşkın süre ulaşıma kapalı kaldı.

ÖLÜ SAYISI 11'E YÜKSELDİ 


Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hemzemin geçitteki kazada ölü sayısı 11'e yükseldi.

kazada yaralanan ve Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alınan Barış Rüzgar ile Gülcan Rüzgar müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar, Rahime Karakuş ile Asuman Rüzgar'ın tedavileri sürüyor. 

Bu arada, kazada trenin altında kalan minibüsün yaklaşık 300 metre sürüklendiği öğrenildi.

İslahiye'deki yakınlarının düğününden dönenleri taşıyan Mehmet Taşdemir yönetimindeki 27 RV 645 plakalı minibüs, Nurdağı ilçesinde kapalı olan bariyerlerden geçmek isteyince, Malatya'dan Hatay'a giden makinistler Recai Mehmet Öztürk ve Ömer Faruk Kuzu yönetimindeki yük treninin altında kalmış, minibüste bulunan Gamze Kısacık, Mehmet Hanifi Çamlı, Şükrü Rüzgar, Zemzem Kısacık, Tekin Karakuş, Gül Karakuş, Halil Karakuş, Murat Coşkun, Yunus Emre Rüzgar hayatını kaybetmişti.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net