Gönderen Konu: Susurluk'taki şüpheli ölüm cinayet çıktı 04.06  (Okunma sayısı 268 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Susurluk'taki şüpheli ölüm cinayet çıktı 04.06
« : 04 Haziran 2008, 11:07:23 »
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde meydana gelen şüpheli ölüm olayının, cinayet olduğu anlaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin titiz çalışması sonucu aydınlatılan olayın faili Bursa'da yakalandı. Susurluk Cumhuriyet Savcılığı'na teslim edilen şüpheli şahsın tutuklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki günkü olayda, Susurluk ilçesi Dereköy mezarlık mevkisinde 25-30 yaşlarında kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulunmuştu. Üzeri giyimli olan kadının boynunda örme boncuk kolye ve sol el yüzük parmağında altın alyans tespit edildi.

Olay yeri inceleme timlerinin yaptığı incelemede kadının kafasının üzerinden burnuna kadar olan bölüme muhtemelen ateşli silah ile kimliği belirsiz kişi yada kişilerce vurulmak sureti ile öldürüldüğü belirlendi. Susurluk Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla kimliği belirsiz kadın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarmanın yaptığı araştırmalar neticesinde kadının Bursa doğumlu ve Bursa'nın Nilüfer ilçesi Gökçe köyü nüfusuna kayıtlı Filiz Albay (38) olduğu tespit edildi. Soruşturmayı genişleten Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, maktulenin eşi olan E.A. (40) ve maktülenin erkek kardeşi M.D.'ye ulaşıp cesedi teşhis ettirdi. Her iki şahıs da savcılık talimatıyla şüpheli olarak gözaltına alındı.

Susurluk Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan E.A. ile kayınçosu M.D., olayla ilgileri bulunmadığı gerekçesiyle dün serbest bırakıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda maktüle Filiz Albay'ın ilişkide olduğu tespit edilen iş arkadaşı, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Kosova köyü nüfusuna kayıtlı ve Nilüfer ilçesinde ikamet eden kadın ile aynı yerde çalışan şüpheli N.G.'nin (Nedim Gökçe) savcılık talimatıyla Kosova köyündeki evinde arama yapıldı, ancak herhangi bir bulgu elde edilemedi. Jandarma ekipleri, aynı gün Susurluk merkezde şüpheli ve maktüleye benzeyen iki kişiyi Susurluk ilçe merkezinden alıp Dereköy'e götüren taksiciye ulaştı.

Yine aynı duraktan başka bir taksicinin de şüpheliyi aynı olaydan 2 saat sonra Susurluk ilçe merkezinden alıp Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki bir otele bıraktığı tespit edildi. Taksiciler, jandarmanın gösterdiği fotoğraflardan şüpheliyi teşhis ettiler. Dün Bursa'da yakalanarak Susurluk ilçesine getirilen şüpheli N.G.'nin suçu işlediğini kabul ettiği, cinayette kullandığı suç aleti silahın şüphelinin gösterdiği yerde ele geçirildiği, şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Olayla alakalı soruşturma ise sürüyor.