Gönderen Konu: Müzeyyen Senar 90 yaşında  (Okunma sayısı 338 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Müzeyyen Senar 90 yaşında
« : 16 Temmuz 2008, 20:50:59 »
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Türk Sanat Müziği'nin duayenlerinden Müzeyyen Senar, bugün 90'ıncı doğum gününü Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Sezen Aksu ve Şevval Sam ile birlikte kutladı.

MÜZEYEN SENAR YENİ YAŞINI KUTLADI...

Senar, “Hayatımın en güzel günlerini değerli sanatçı kardeşlerim ile birlikte olmanın mutluluğu içinde geçiriyorum” dedi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde kızı Feraye ile birlikte yaşayan duayen sanatçılardan Müzeyyen Senar, bugün 90'ıncı doğum gününü Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu ve Şevval Sam ile birlikte kutladı.

Kutlamaya basın mensupları alınmadı, fotoğraf çekilmedi. Senar'ın kızı Fareye'nin anlattığına göre kutlamada Sezen Aksu, Senar’a nazar boncuklu bileklik ve son albümünü hediye etti. Çift, Senar’ın isteği üzerine ‘Benzemez Kimse Sana’ isimli şarkıyı birlikte söyledi.

Doğum günü kutlaması sırasında evde bulunan Senar'ın kızı Feraye, oğlu Ömer Işıl, gelini Ulya Işıl ve Bodrumlu sanatçı Arif Tombul da şarkıya eşlik etti. İngiltere’den Bodrum’a gelen Şevval Sam da Karadeniz şarkılarından oluşan yeni albümünü Senar’a hediye edip, birlikte annesi Leman Sam için yazdığı ‘Gül Güzeli’ isimli şarkıyı söyledi. 16 Temmuz 1918 doğumlu olan Senar, pastayı keserken duygulu anlar yaşadı.

Müzeyyen Senar, “Gücümün yettiğince sanatçı dostlarımla şarkı söyleyip eğleneceğim, şarkı söylemeden yapamam. Mutlu günlerimde beni her zaman arayan ve hep yanımda olan Sezen ve Şevval de beni bugün çok sevindirdi. Hayranlarım sağlık durumumu merak etmesin. Çok iyiyim, zaman zaman çarşıya çıkıp onlarla buluşuyorum” dedi.

Senar geçen yıl felç geçirmiş, uzun süre tedavi görmüştü. Yürüme ve konuşma zorluğu çeken sanatçının, sağlık durumunun eskiye göre daha iyi olduğu bildirildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net