Gönderen Konu: Özden Örnek’in eşi ilk kez konuştu  (Okunma sayısı 299 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Özden Örnek’in eşi ilk kez konuştu
« : 14 Temmuz 2008, 22:32:43 »
Sevil Örnek: "Eşim iftiralarla öldürülmek isteniyor"

Günlüklerinde ’Sarıkız’ ve ’Ayışığı’ isimleri altında darbe planları bulunduğu iddia edilen eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek’in eşi Sevil Örnek, eşinin ’iftiralarla öldürülmek istendiğini’ ileri sürdü. İddiaların gündeme gelmesinin ardından Özden Paşa’nın ’hayata küstüğünü’ söyleyen Sevil Örnek, "Deniz Kuvvetleri’nde altın asker, elektronik beyin olan eşime çamur atıyorlar ama bu kadarı da olmaz" dedi.

DARBE günlüğü tuttuğu ileri sürülen Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek’in eşi Sevil Örnek, "16 aydır dünyaya küsen eşimi, iftiralarla öldürmek istiyorlar. Emekli orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon’un tutuklanmasına da ailece içimiz kan ağlıyor" dedi. Eşinin "darbe günlükleri"yle ilgili açıklama yaptığını, iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Sevil Örnek, bu olayların gündeme getirilmesinden sonra kendisinin de şeker hastası olduğunu, doktorları tarafından üzülmemesi gerektiğinin sık sık hatırlatıldığını kaydetti. Bayan Örnek, belediyeyle arasındaki bir arsa davasının sonuçlandırılmasıyla ilgili iddialar da dahil, Hürriyet’e şunları anlattı:

Başbakan kendisi sordu "O işi oldu sayın" dedi

"İnsanların mahkeme kararı olsa bile hakkını alamadığı bir ülkede yaşıyoruz. Belediye tarafından 13 yıl önce istimlak edilen arsam için o dönem dava açtım. Paranın yarısını alabildim. 75 milyar lirayı alabilmek için açtığım davayı da kazandım. Mahkeme kararının yerine getirilmesi ve ödemenin yapılmasını istiyordum. Ancak belediye, parasının olmadığını öne sürüyordu. Ödemenin yapılması için önüme gelen herkese, bir vatandaş olarak uğradığım mağduriyeti anlatıyordum. Deniz Kuvvetleri’ndeki tören sırasında Başbakan Erdoğan, belediye ile bir sorunum olduğunu öğrendiğini söyledi. ’Mahkeme kararıyla hakkım olan parayı ödemiyorlar’ diye yakınınca, ’O işi, oldu bilin’ dedi. Mahkeme kararının uygulanması için çaba göstermiş, yardım istemişim. Bunun arkasında başka hesaplar arayanların Allah korkusu yok.

Çocuklarımı ülkemizden kaçırtmak istiyorlar

Yalnız eşim ve ben değil, çocuklarımız da hedef alındı. Büyük oğlumu ülkemizden kaçırtmak istiyorlar. Ben ve eşim, gitmelerine asla izin vermiyoruz. Çocuklarım yaptığı işlerde başarılı oldu. Tolga, yaptığı filmlerden dolayı madalyalar aldı, yeni film projeleri var. Çocukların sürekli gündeme getirilmesinin amacı onları da ülkeden uzaklaştırmaya yönelik. Çocuklarımın bu ülkede çalışmaya hakları yok mu? Oğlumun çektiği filmler için sponsorların şimdi gündeme getirilmesi ve başka şeyler aranmasını da anlayamıyoruz.

Eşim perişan halde bütün dünyaya küstü

Eşim, okulunu ve katıldığı kursları hep birinciliklerle bitirmiş, Deniz Kuvvetleri’nin altın çocuğu, elektronik beyni diye nitelendirilen Özden Örnek, yazılanlar, söylenenler karşısında bugün perişan durumda. Atılan iftiralarla bizi delirtmek, eşimi üzüntüden öldürtmek istiyorlar. Bunları hak etmiyoruz. Özden, üzüntüden dışarı çıkmıyor, insanlarla konuşmuyor, 16 aydır dünyaya küsmüş bir durumda. Denizi çok sevmesine, yaşamı denizlerde geçmesine rağmen mütevazı yazlığımızda denize bile girmiyor. Onun nasıl bir asker ve insan olduğunu bilen binlerce kişi bizleri teselli etmeye çalışıyor. Çamur atılır da bu kadar çamur atılır mı? Bizim üzerimizden ne yapmak istiyorlar anlamıyoruz. Her gün televizyonlarda, gazetelerde bizden bahsediliyor. Ne yapmamız isteniyor. Eşim açıklamasını yapıyor, günlüklerin olmadığına ilişkin suç duyurusunda bulunuyor. Daha ne yapsın?

Artık kim bu ülke için kolunu oynatır

Jandarma eski Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur paşa ile 1. Ordu eski Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon Paşa gibi 14 yaşından beri ülkeye hizmet etmiş komutanların başına bunlar gelirse, cezaevine konulursa bu memleket için kim kolunu oynatır? Kendi durumumuzu unutup, Tolon Paşa, Şener Paşa’nın başına gelenler için üzülüyoruz. Onların başına gelen olaya nasıl üzülmeyiz? Eşimin de, benim de içimiz kan ağlıyor. Tolon Paşa, Şener Paşa üzerinden bu ülkeye hizmet edenleri sindirmek isteyenler var." (HÜRRİYET)


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net