Gönderen Konu: Tanju Çolak'ın ağzından Rıdvan gerçeği!07 Nisan 2010  (Okunma sayısı 409 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Tanju Çolak'ın ağzından Rıdvan gerçeği!07 Nisan 2010

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Olmayacak bir şey oldu. Rıdvan Dilmen yakın arkadaşı Tanju Çolak'ı gizlice dinletti. Tanju olayın tüm ayrıntısını İNTERNETHABER'e anlattı.

İNTERNETHABER
NUR AKMAN
Yasadışı dinleme iddiaları dün medya gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Rıdvan Dilmen birçok kişiyi dinletmişti. Bunlardan biri de yakın arkadaşı futbolcu Tanju Çolak'tı!..
Medyaya birçok iddia yansıdı. Bunlardan biri de Tanju Çolak'ın eski sevgilisi ile Rıdvan Dilmen'in birlikte olduğu, bu yüzden Dilmen'in Çolak'ı dinlettiğiydi.
İLK TEPKİ: ALLAH ALLAH!
Bu iddiaları Tanju Çolak'a sorduk. Çolak tüm sorularımıza samimiyetle yanıt verdi.
"Dün sabah beni aradılar. 'Vatan Caddesi'ne gelin' dediler. 'Hayırdır' dedim. 'Müştekisin' dediler. 'Müşteki ne demek?' dedim. Mağdurmuşum, avukatımla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gittim" dedi.

Tanju Çolak olayı Emniyet Müdürlüğü'nde öğrenmiş. Polisler ona "Rıdvan sizi dinletmiş" deyince Çolak'ın ilk tepkisi "Allah Allah" olmuş. Çok şaşırmış.
RIDVAN BENİM ÇOK YAKINIM, BİR HATA YAPMIŞ
Çolak olayı anlatmaya şöyle devam etti:
"Bana şikayetçi misin? diye sordular. Rıdvan benim çok yakınım. Bir hata yapmış. Şikayetçi değilim ama diğerlerinin hepsinden şikayetçiyim' dedim"
N.Y. İDDİALARI DOĞRU MU?

Peki basına yansıyan "eski sevgili N.Y." iddiaları doğru muydu? Rıdvan'ın sevgilisi sizin eski sevgiliniz miydi?" sorusuna Çolakbastıra bastıra "Yemin ediyorum, kızı ne gördüm, ne tanırım" diye cevap verdi.
"N.Y. Rıdvan'ın sevgilisi mi?" sorusunu ise yarım ağızla cevapladı. "Ben de iddiaları biliyorum ama bu konu hakkında konuşmak bana düşmez." dedi.


RIDVAN TANJU'YU NEDEN DİNLETTİ?
Tanju Çolak yakın arkadaşı Rıdvan'ın kendisini neden dinlettiğine ilişkin ser verip sır vermiyor.
Ancak iddialara göre neden kıskançlık!
Gazetelere göre; Rıdvan Dilmen 2 senedir N.Y. isimli bir gazeteciyle yasak ilişki yaşıyor. Hatta medya ve spor camiası bu ilişkiye çok yakından tanık...

Tanju Çolak'ın bu ilişkiyi tasvip etmediği ise diğer bir iddia. Kulaktan kulağa şu bilgi dolaşıyor: Çolak, bu ilişki yüzünden evini ihmal eden Rıdvan'ı uyarıyor ve Rıdvan da onu dinletmeye başlıyor.



kaynak:İnternet Haber